• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlısıyla iletişimsizlik problemi yaşayan var mı ?

güzel kardesim kimse kimseyi degistirme yetkisine ve bunu sakkin bekleme derim egerki onun bu hali seni rahatsiz ediyorsa ilk önce eline kalem alip ve defter alip mutlu oldugun iliskinizdeki durumlari yazin ve mutsuz oldugun anilari yazin en cok hangisi cikiyorsa gerekeni yapin derim acida olsa gelecekte bunun acisi suan size gözükmüyorsa ilerde 4 duvar arasinda sizinle yüzlesecek herseyin hayirlisi....

güzel kardesim kimse kimseyi degistirme yetkisine ve bunu sakkin bekleme derim egerki onun bu hali seni rahatsiz ediyorsa ilk önce eline kalem alip ve defter alip mutlu oldugun iliskinizdeki durumlari yazin ve mutsuz oldugun anilari yazin en cok hangisi cikiyorsa gerekeni yapin derim acida olsa gelecekte bunun acisi suan size gözükmüyorsa ilerde 4 duvar arasinda sizinle yüzlesecek herseyin hayirlisi....
Yuzyuze ilgisiz olsa zaten kendisi de kabul eder ve değişir. Değişmezse zaten yapılacak şey bellidir. Bu durumun ona normal gelmesi degismemesi asıl sorun

Her dakikada telefonda konusulmaz ki, evlenince de ben isten ve esim isten cikinca yorgunluktan konusacak halimiz kalmiyor ayni evde biz sizin telefonda konustugunuzdan daha az konusuruz :D

Yuzyuze ilgisiz olsa zaten kendisi de kabul eder ve değişir. Değişmezse zaten yapılacak şey bellidir. Bu durumun ona normal gelmesi degismemesi asıl sorun

Arkadaşım sende aynen kendimi gordum :)
Benim eşim de sizin nisanliniz gibiydi
Ne sevgiliyken ne de nisanliyken uzun telefon gorusmelerimiz hiç olmadı ve biz uzak iliski yurutuyorduk

Ben çok uzulurdum aglardim kizardim küserdim ama pek bir şey değişmedi çünkü adamın orijinali böyle :)

Neden bu kadar çok konuşuyoruz ki haftada bir telefon gorusmesi yeterli derdi surekli :D

Şimdi gulerek anlatıyorum ama o zamanlar çok uzulurdum
Evlenince daha iyi olur dedim ama hala aynı :)
İşten gelir pek sohbet etmeyiz
Ben konuşmayı sevmiyorum der surekli
5 aylık evliyiz, 13.ayimizda evlendik

Ben artık tepkisiz kalıyorum ve diğer bütün güzel yönlerini dusunerek kocami çok seviyorum :)

Ya böyle şeyler insanın içinden gelir, one öle arkadaş gibi ya çok mesafeli bi ilişkiniz var. Sanırım bazı şeyler yapı meselesi, ben ilgiyi çok severim erkek arkadaşımda öyle. Sizin durumunuz bizde trip dönemidir öyle diyim yani
Evettttt tam da bu iste. Arada adini koyamadigim bi mesafe var. Ama o yapica soguk biri biraz. Ben de bana adim atilmadan isinamayan biriyim. Yani tabii ki soguk bi iliskimiz yok yanyanayken put gibi durmuyoruz ama o samimiyeti de hissetmiyorum. Nasil samimiyeti kurucaz peki? Bi de 10 yas var aramizda bunla alakali olabilir

Siz mutlu bi evlilik yasayamazsiniz. Evlenince daha da ilgisizlesiyor erkek, kadin da daha cok ilgi bekliyor. Yani su an bile kendini kotu hissediyosun evlenince ilgisizlikten kafalari yersin asude ablan evlenme bu adamla diyor

Evettttt tam da bu iste. Arada adini koyamadigim bi mesafe var. Ama o yapica soguk biri biraz. Ben de bana adim atilmadan isinamayan biriyim. Yani tabii ki soguk bi iliskimiz yok yanyanayken put gibi durmuyoruz ama o samimiyeti de hissetmiyorum. Nasil samimiyeti kurucaz peki? Bi de 10 yas var aramizda bunla alakali olabilir
Valla canım sen bu şekilde mutlu olucağına inanıyomusun, beni böyle bi ilişki çok yorar ben katlanamam yani. Alışırım diyosan kabullen. Yani koca adam bu anlamda değişir mi, ne yapınca değişir bilmiyorum. Değişsede kalıcı olur mu?

Olabilir inada biniyo belki ama şöyle de bi durum var akşamları mesaj attığında konuşuyoruz ben bi cümle yazıyorum o sadece emojiyle cevap veriyor ben de sinirlenip yazmiyorum. İnsan konuşmayı devam ettirir bunda tık yok. Nisanlimla bu sorunu yaşadığıma inanmıyorum sevgilim degil sonuçta

ben de öyleyimdir.
uzaktayken pek hatırlamam, işime dalarım.
yanımdayken tepesinden inmem.
yapı meselesi.
boğmayın adamı.

Valla canım sen bu şekilde mutlu olucağına inanıyomusun, beni böyle bi ilişki çok yorar ben katlanamam yani. Alışırım diyosan kabullen. Yani koca adam bu anlamda değişir mi, ne yapınca değişir bilmiyorum. Değişsede kalıcı olur mu?

Hani ben de sogugum ya belki ben degisince degisir diye düşündüm bi an

Hani ben de sogugum ya belki ben degisince degisir diye düşündüm bi an
Olabilir canım daha sıcak davran bakalım sende. Dediğim gibi yapı meselesi, sarılmadığımda neden sarılmıyosun die bozulan erkek arkadşm var benim, e bende aynı şekilde. Birbirmizi boğmuyoruz yani. Eğer aksi olsa bi taraf abartıyosun diye sorun çıkartırdı bu seferde. Ya genel olarak uyumlu bi çiftseniz çokda kafaya takmamak mı lazım acaba

Olabilir canım daha sıcak davran bakalım sende. Dediğim gibi yapı meselesi, sarılmadığımda neden sarılmıyosun die bozulan erkek arkadşm var benim, e bende aynı şekilde. Birbirmizi boğmuyoruz yani. Eğer aksi olsa bi taraf abartıyosun diye sorun çıkartırdı bu seferde. Ya genel olarak uyumlu bi çiftseniz çokda kafaya takmamak mı lazım acaba
Genel olarak çok uyumluyuz gerçekten benim dusuncelerime önem verir ama bu konuda kendini haklı bulduğundan değişmiyor. Yanyanayken çok ilgili guzel guzel sohbetler ederiz uzaktayken ilgiyi üzerime cekemiyorum :D

Sevgilim mesaj yazmaktan nefret eder.
Bende her zaman müsait olup telefonda konusamam. Etrafimda insan olur rahat olamam vs..
ancak bem ona özenip güzel sözler soyledikce ilgi gosterdikce kalbi yumusadu şükürler olsun. Iki tarafta ipi asılır ise olmaz..

Sevgilim mesaj yazmaktan nefret eder.
Bende her zaman müsait olup telefonda konusamam. Etrafimda insan olur rahat olamam vs..
ancak bem ona özenip güzel sözler soyledikce ilgi gosterdikce kalbi yumusadu şükürler olsun. Iki tarafta ipi asılır ise olmaz..
Rota değiştirdim ben de bu hafta böyle denicem. İlişkide taktiklerden nefret ederdim ben halbuki:63:

konuşacak bir şey var da mı konuşmuyor.
yani konuş konuş nereye kadar.

ama diyelim o gün bir yerlere gittiniz, gezmeye vs, akşam arayıp "günün nasıl geçti, eğlendin mi, neler yaptın" gibi şeyler sormuyorsa sıkıntı. onun dışında her günkü gibi bir gün geçirdiyseniz ne konuşacaksınız ki telefonda sürekli.

Back
X