• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlısıyla iletişimsizlik problemi yaşayan var mı ?

konuşacak bir şey var da mı konuşmuyor.
yani konuş konuş nereye kadar.

ama diyelim o gün bir yerlere gittiniz, gezmeye vs, akşam arayıp "günün nasıl geçti, eğlendin mi, neler yaptın" gibi şeyler sormuyorsa sıkıntı. onun dışında her günkü gibi bir gün geçirdiyseniz ne konuşacaksınız ki telefonda sürekli.
Konuşacak şeyler illaki vardır en basit bahane özlemek mesela. Biz her gün bulusmuyoruz haftada 1

Bi ilginçlik var benimkide tam tersi sen beni aramıyorsun bilmem ne diye beynimi yiyiyo gerçekten çok sıkıcı olduğu gerçek üsteleme bence ayrıca o erkek sen kızsın tabiki o arayacak o soracak o ısrar edecek konuşmak için sen değil buda ayrı bi olayo_O

Konuşacak şeyler illaki vardır en basit bahane özlemek mesela. Biz her gün bulusmuyoruz haftada 1

yanlış anlamayın ama 20 ve 30 yaşlarındaki kişilerin hayattan beklentileri farklı oluyor.
bu beklentilere saygı duyarak ilişkiler yürüyebiliyor.

ben 30 yaşındayım, 20 yaşındayken isterdim ki hep sevgiliyle olayım, final haftası bile saatlerce telefonda konuşurdum. şimdi ise telefonda o kadar süre geçirmek mantıklı gelmiyor.

ben karşınızdakini de anlamaya çalışın. bu uzaklık uzun sürmesin.

Back
X