• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanliyim ama kaynanama isinamadim.

Kedicikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
282
-1
96
Selam arkadaslar,

1 yildir nisanliyim ama kaynanam kadar dunyada soguk insan tanimadim.

Kadina 'annecigim diyorum' 'he soyle ' diyor resmen buz gibi kadin, ne ismimi soyler ne kizim der ne canim der. Tatli dilden hic anlamaz, kendi annemin tam tersi. Bende anne demeyi biraktim ilk bastaki gibi teyze demeye basladim.

Ve bugun onu hic arayasim yok, cok soguk bir kadin. Varmi ayni sorunu yasayan?

böyle bişey yaşamadım canım ama bence sen yinede görevini yap sonuçta nişanlınla iyi geçiniceksin...evlenince aynı yerdemi yaşıycaksınız? eğer öyle değilse sorun yapma bence sadece soğuksa(ters ters davranmıyorsa yani)..

Acele etme daha erken zamanla ısınırsın.Hemde öyle bir ısınırsın ısınmak ne ki fokur fokur kaynarsın.Hatta yanarsın çıra gibi çıtır çıtır.Şaka bir tarafa ısnımak zorunda değilsin yeterki saygıda kusur etme.Anneler gününü kutla.

Valla çok sıcak olup her şeye burnunu sokmasından çok daha iyidir.
Hem herkesin karakteri bir değildir. Bazısı sever ama göstermez.
Bazısı çok diller döker ama zor gününde anlarsın ki o tatlı dili yalanmış, yapmacıkmış.
Ben ne kayınvalideler duydum sözde gelinini çok sever, gelini değil öz kızıdır...
Ama çok sevdiği, yere göğe koyamadığı gelinine yapmadığını bırakmaz.
Bu tip ufak tefek şeyleri sorun edip kendini üzme derim.

ben 4 yıl oldu hala ısınamadım ve gerçekten sevmiyorum tövbe tövbe hele 1 yıldır eşimin memleketinde yaşıyoruz haftada bir gidiyoruz :(

Buradan okuyup,gördüğüm kadarıyla kaynana cehennem ateşi olsa buz gelir insana. :37:
Çok yakın bir ilişkiye sahip olmak zorunda değilsiniz.Önemli olan saygı..Arada bu varsa iyi olmak için kasmayın kendinizi.
Ama bugün aramalısınız bence.Hem arada ki saygı hemde nişanlınız için.Zaten arada nişanlınız olmasa siz onun için o da sizin için yoldan geçen herhangi bir insandan farksız olacaktınız.O yüzden bu tarz hatır gönül meselelerini onun için yapın.​

Eyvah eyvah benimde iki oğlum var ve büyüğünü evlendirmeyi planlıyorum.Alacağım gelin benim içinde mi böyle düşünecek.Aaaayyyyy düşünmek bile istemiyorum.Kızlar (özellikle oğlu olanlar)biraz empati yapın böyle düşünmeyin.Sevgi sevgi sevgi.....bence her şeyin başı.:50::43:

'OĞLU OLSUN ANASI BABASI OLMASIN'kızlar bunu istiyor galiba.Ana-baba olmasa kocanız nasıl olacaktı.onlar da anne-babalarının canından bir parça;el bebek gül bebek büyütüldü elbette.Biraz da öyle düşünün.

Son düzenleme:
Benim ki çok tatlı dillidir , görünüşte tabi.
Ama ben sevemiyorum malesef, çok tatlı dille de çok güzel laflar sokuluyor valla.

Benimki de soğuktur ama kalBi temizdir.. severim Ben. yapisi öyle ne yapalım.. kendi çocuklarına karşi da mesafeli ve resmidir.. mesela sofrada otururken " tuz lütfen" der, tuzluğu uzatırsın " Teşekkür ederim " der soğuk Bi ifadeyle.. =) Başlarda yadirgadım çünkü annem çook sıcaktir, o Böyle olunca garip geldi şimdi aliştm, sizli Bizli konusurum Ben. o da Bana karşi son derece saygılıdır. Benim işime geliyo, yüz göz olmuyoruz fena mı =)

ee arkadaşım sende nişanlıyken ne diye annecimlere başladın şimdiden?? (yani kendi adıma demek istiyorum severek diyen vardır lafım yok onlara) yani ben karşıyım buna..yapmacık geliyor..kendi anasına asla demeyen yada arada annecim diyen kaynanasını ballandırarak diyor herşeyi sonrada sorun oldumu dünyanın en çirkef kadını ilan ediliyor yani..sen o kadınla yaşamamışın,tanımıyorsun doğru düzgün,alışık değilsiniz arkadaşım camlı cimli ne diye birden samimiyet kurdunki cidden??yani bazı insanlar böyle değildir işte kaynanada onlardandır..hatta seni belki bu yüzden yapmacık buldu ve evlenince görcez gibilerinen düşünüyorur..teyze diyeceğine hanım ekle daha ii..sen ilk annecim de sonra yine teyze de o kadın bunda art niyet bulur yalnız..

Son düzenleme:
bastan nasılsa öyle gider en iisi oldugu gibi kabul etmek boşver gitsin sen yine üstüne düşeni yap boşver

Son düzenleme:
Ah arkadaşım ya ister kızım desin ister cicim desin..Sonuç aynı sonunda arkadan konuşur,yüzüne güler.Ne yapayım ben kızım,çiçeğim,böceğini demesini.

Kızım demiyordur belki ama, arkanızdanda konuşmuyordur delicesine..

Eyvah eyvah benimde iki oğlum var ve büyüğünü evlendirmeyi planlıyorum.Alacağım gelin benim içinde mi böyle düşünecek.Aaaayyyyy düşünmek bile istemiyorum.Kızlar (özellikle oğlu olanlar)biraz empati yapın böyle düşünmeyin.Sevgi sevgi sevgi.....bence her şeyin başı.:50::43:

'OĞLU OLSUN ANASI BABASI OLMASIN'kızlar bunu istiyor galiba.Ana-baba olmasa kocanız nasıl olacaktı.onlar da anne-babalarının canından bir parça;el bebek gül bebek büyütüldü elbette.Biraz da öyle düşünün.

Burda oğullara karşı birşey dememiş arkadaş onlar el bebek gül bebek büyüdüyse bizde öyle büyüdük o nedenle aileye alınacak kıza dediğiniz gibi sevgiyle yaklaşılırsanız sevgiyle karşılık bulunursunuz, herşey karşılıklı...
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın o yeter

Benimki de soğuktur ama kalBi temizdir.. severim Ben. yapisi öyle ne yapalım.. kendi çocuklarına karşi da mesafeli ve resmidir.. mesela sofrada otururken " tuz lütfen" der, tuzluğu uzatırsın " Teşekkür ederim " der soğuk Bi ifadeyle.. =) Başlarda yadirgadım çünkü annem çook sıcaktir, o Böyle olunca garip geldi şimdi aliştm, sizli Bizli konusurum Ben. o da Bana karşi son derece saygılıdır. Benim işime geliyo, yüz göz olmuyoruz fena mı =)

tam benim kayınvalide:)) aynı biz ya:)) benim annem de tam tersidir. çok sıcaktır fakat çok karışmaz gelinine damadına. o konuda şanslıyım çok şükür:29:

Haklısın vallahi bende sevmem buzdolap gibi insanları oğlunada mı böyle soğuk ?güzelim,çok merak ettim?

Önce Anne İle Başlamışsınız Bence Teyze Demeyin..

Hisler Karşılıklıdır..
Aynı Tepkiyi Sizde Ona Verin..
Sana Bir Şey Söyleyecek Dimi ??
-Kedicikk
- He Söyle ..

Hoş Değil Ama Bunları Hissetmesi Lazım..
Sonra Bide Dön De ki,
''Hoşuna Gitti mi''

Benim ki çok tatlı dillidir , görünüşte tabi.
Ama ben sevemiyorum malesef, çok tatlı dille de çok güzel laflar sokuluyor valla.
o laf sokmaları hepsi yapıyor, ya oğlunu çok seviyorsa evlendirmesinler! kızlarımızıda üzmesinler ,kıskanç,geçimsiz kaynanalar!

Back
X