- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızın peşinden gitti durumuna düşmek istemediğini,
mrb arkadaşlar. dört aydır nişanlıyım, müthiş düşünceler içersindeyim( farklı şehirlerdeyiz, bana "bulunduğum şehre gelirmisin" diye sorduğunda "benim için sorun değil şehir, ama karşımdakinin buna değmesi gerekir" demiştim. bi iki ay sonra yaşayacağımız şehir tartışma konusu olunca neden gelemeyeceğini sordum,
"genelde bayanların erkeklerın yanına gittğini,kızın peşinden gitti durumuna düşmek istemediğini,yaşadığı şehre takıntısı olmadığını,ve eğer ben uyum sağlayamazsam bi iki yıl sonra benim bulunduğum şehre dönüş yapabileceğimizi söyledi.
ehh tabi bende kabul ettim bu durumda.
ama bi süre sonra annesinin garip bi yorumu oldu, ve sorun yaşayacağımı düşündüm.sen gel dediğimde, ve o sözünü hatırlattığımda,"öyle bişey yok, unut onu" dedi. çok üzüldüm(
benden vazgeçerde yaşadığı şehirden vazgeçmezmiş gibi hissediyorum.
bunu ona söylediğimde çok üzülüyo! benim sesim kötüyken çok üzülüyo falan filan....ne yapmalıyım bilmiyorum.
ya da siz ne yapardınız böyle bi durumda
Bu erkeklerin beyni düz kontak gerçekten ya hep aynı muhabbet senin iyiliğin için sen yalnız kalma diye yok sana yardım ederler diye canın sıkılmasın diye.. işte böyle diye diye insanı sinir ediyorlar.Neye ihtiyacın olucakmış ya hayret bişi.Yaşadığı şehre gitsen bile ailesine yakın falan oturma bence kesinlikle kabul etme ya.Aman aileleri yakın olsun bunlara aman düzenleri bozulmasın"sen buraya geldiğinde kendini yalnız hissetme diye ben herşeyi yaparım, seni senden çok düşünürüm"diyo. alt katlarında boş bi daireleri var, oturmak istemedim. en baştan söyledim. ailesi konuyu açtığında biz kararımızı verdik demiş, ama bana diyoki
"bizim eve yakın yerlerde otursak ne güzel olur, kendini yalnız hissettiğinde gideceğin birileri olsun.insanlar yardım eder ihtiyacımız olduğunda."
yani ben bulunduğum şehri değiştirmeyi göze alıyorum, adam sokağnı değiştirmeye korkuyo. ona da böyle söyledim.senin tanıdığın birileri olsun diye demiştim,yanlış anlıyosun diyo
Canım tam da bu sorunu yaşayan biri olarak sana cevap yazmak istedim:) 3 yıllık evliyim ve nişanlılık döneminden buyana hala aynı sorundan muzdaribim. Eşimle ortak bir şehir seçip yerleştik ama sürekli memleketine gitme yönünde tartışmalarımız oluyor, çok huzursuz ve sıkıntılı bi hayat içinde bulabilirsin kendini. Bence bu konu çooooooook önemli, zamanı geriye alma şansım olsa eşimden nişanlıyken ayrılırdım.mrb arkadaşlar. dört aydır nişanlıyım, müthiş düşünceler içersindeyim( farklı şehirlerdeyiz, bana "bulunduğum şehre gelirmisin" diye sorduğunda "benim için sorun değil şehir, ama karşımdakinin buna değmesi gerekir" demiştim. bi iki ay sonra yaşayacağımız şehir tartışma konusu olunca neden gelemeyeceğini sordum,
"genelde bayanların erkeklerın yanına gittğini,kızın peşinden gitti durumuna düşmek istemediğini,yaşadığı şehre takıntısı olmadığını,ve eğer ben uyum sağlayamazsam bi iki yıl sonra benim bulunduğum şehre dönüş yapabileceğimizi söyledi.
ama bi süre sonra annesinin garip bi yorumu oldu, ve sorun yaşayacağımı düşündüm.sen gel dediğimde, ve o sözünü hatırlattığımda,"öyle bişey yok, unut onu" dedi. çok üzüldüm(
bunu ona söylediğimde çok üzülüyo! benim sesim kötüyken çok üzülüyo falan filan....ne yapmalıyım bilmiyorum.
Bunun senin şehrin benim şehrim kızın peşi erkeğin peşi,değer değmezle alakası yok.Bunlar ergence düşünceler kusura bakma.mrb arkadaşlar. dört aydır nişanlıyım, müthiş düşünceler içersindeyim( farklı şehirlerdeyiz, bana "bulunduğum şehre gelirmisin" diye sorduğunda "benim için sorun değil şehir, ama karşımdakinin buna değmesi gerekir" demiştim. bi iki ay sonra yaşayacağımız şehir tartışma konusu olunca neden gelemeyeceğini sordum,