- 30 Temmuz 2022
- 94
- -95
- 16
- 25
- Konu Sahibi Nisanlikiz
-
Nisanlini sevoyomusun gibi şeyler yani arkadaşça yanlış anlasilcak bişey yokNe konustunuz?
Ya birden yaptı hiç beklemiyordum sonra pişman oldum yani ortada yanlış anlasilcak bişey yok ama çok severdim kendisiniCevap vermeniz bile saçmalık bence ya, neyse.
Nisanlin eski sevgilisiyle bunlari konussa anlayisla karsilar miydin peki?Nisanlini sevoyomusun gibi şeyler yani arkadaşça yanlış anlasilcak bişey yok
Hala seviyorsunuz her haldeYa birden yaptı hiç beklemiyordum sonra pişman oldum yani ortada yanlış anlasilcak bişey yok ama çok severdim kendisini
Bilmiyorum içim acıdı ciddenNispetin de böylesi…
Kötü bişey konuşmadık yanlış anlasilcak bişey yok nişanlımı sevdiğimi ona söyledimHayatınızda biri varken hatta nişanlıyken eski sevgiliniz olsun ya da olmasın başka biriyle mesajlaşmayı nişanlınıza nasıl açıklamayı düşünüyorsunuz?
Merhaba yaklaşık 4 aydır nişanlıyım eski sevgilim instgramda fake hesap açmış bana istek attı mesaj attı falan biraz konustuk ben zaten o olduğunu anladım. Konuştuktan sonra çok korktum nişanlin gününü görür falan dedi. Bende çok mutluyum dedim ona bizim fotoğraflarımızı attim sırf kötü bişey yapmasin nişanlıma atarsa yanlış anlamasın diye. Bir zamanlar çok severdim kendisini ama dururp dururken bir anda böyle bişey yapmasi beni çok üzdü napmaliyim aklımdan cikmiyo instgramimi kapattim onun yüzünden
Napim aklıma ilk o geldiçekici
Bilmiyorum içim acıdı ciddenNispetin de böylesi…
Bilmiyorm kiNisanlin eski sevgilisiyle bunlari konussa anlayisla karsilar miydin peki?
Tam olarak da bu"Yanındakiyle yaşar, aklındakiyle ölürsün"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?