- 3 Şubat 2018
- 25.889
- 111.402
- 598
- Konu Sahibi Nisanlikiz
-
Tam olarak da bu
Aynen kanka aynen…Erkek arkadaşımla 1 sene sevgili olduktan sonra nisanlandim. Bu süreçte çok sıkıntı çektim. Yeri geldi ayrıldık baristik. Bu nisanlimdan önce çok sevdiğim biri vardı ama hatalarına dayanamayıp ayrıldım. Nisanlimla sevgiliyken küsünce bu eski sevgilimle arada konusuyoduk çünkü aklım bazen ona kayıyordu. Hala da onu bazen özlüyorum kolay değil benim için anılarımız çok fazlaydi napmam lazım yanlış bişey ama duygularımı da bastiramiuorum ki cok seviyordim onu. Her konuda dikkatimi cekiyodu cinsellikte bile. Napmaliyim artık lütfen yardım edin .
Sen niye yazisiyosun elin adamiyla.zaten nisanlisin .ne gerek var kime neyi ne mutlulugunu ispatliyosun ne gerek vardi simdi boule gereksiz birseye .Merhaba yaklaşık 4 aydır nişanlıyım eski sevgilim instgramda fake hesap açmış bana istek attı mesaj attı falan biraz konustuk ben zaten o olduğunu anladım. Konuştuktan sonra çok korktum nişanlin gününü görür falan dedi. Bende çok mutluyum dedim ona bizim fotoğraflarımızı attim sırf kötü bişey yapmasin nişanlıma atarsa yanlış anlamasın diye. Bir zamanlar çok severdim kendisini ama dururp dururken bir anda böyle bişey yapmasi beni çok üzdü napmaliyim aklımdan cikmiyo instgramimi kapattim onun yüzünden
Nişanlanmak sizin için bi maharet heralde, ondan nişanlanmışsınız gibi görünüyor nicke bile gururla yazmissiniz. sevmiyorsaniz ayrılın. aklınızdakinin de aklındasınız belli ki. kimsenin basını yakmayın.Tam olarak da bu
Tam olarak da bu
Kusura bakmayın lutfen ama siz daha evlilik icin gerekli olan olgunluga erisememissiniz. Sacma sapan dusuncesizce hareketler ustelikte karşı tarafin gururunu inciticek hareketler hepsi var.Merhaba yaklaşık 4 aydır nişanlıyım eski sevgilim instgramda fake hesap açmış bana istek attı mesaj attı falan biraz konustuk ben zaten o olduğunu anladım. Konuştuktan sonra çok korktum nişanlin gününü görür falan dedi. Bende çok mutluyum dedim ona bizim fotoğraflarımızı attim sırf kötü bişey yapmasin nişanlıma atarsa yanlış anlamasın diye. Bir zamanlar çok severdim kendisini ama dururp dururken bir anda böyle bişey yapmasi beni çok üzdü napmaliyim aklımdan cikmiyo instgramimi kapattim onun yüzünden
İstersen şahidin olurum seniiiinNikahina beni cagir sevgilim diridin
Sizin daha öncede nişanlıyım ama eski sevgilimi unutamıyorum diye konunuz vardı zaten ailenizin isteğiyle nişanlanmışsınız ama aklınız yüreğiniz sevdiğiniz adamda kalmış ve bu nişanlılığı hala devam ettiriyorsunuz bu durumu evliliğe götürürseniz sizin için hiç iyi olmayacak bence farkına varın artık nişanlılık zaten birbirini tanıma sürecidir illa evleneceğim diye kendinizi şartlamayın hayatınızın hatasını yapmadan bu yoldan dönün hem kendi başınızı hemde nişanlandığınız adamın ahını alıp hakkına girmeyin derimMerhaba yaklaşık 4 aydır nişanlıyım eski sevgilim instgramda fake hesap açmış bana istek attı mesaj attı falan biraz konustuk ben zaten o olduğunu anladım. Konuştuktan sonra çok korktum nişanlin gününü görür falan dedi. Bende çok mutluyum dedim ona bizim fotoğraflarımızı attim sırf kötü bişey yapmasin nişanlıma atarsa yanlış anlamasın diye. Bir zamanlar çok severdim kendisini ama dururp dururken bir anda böyle bişey yapmasi beni çok üzdü napmaliyim aklımdan cikmiyo instgramimi kapattim onun yüzünden
Nişanlı olmasına rağmen aklı eski sevgisinde kalan kız ya da zalım kız yapabilirsiniz. Her iki nick de şu nickten daha uygun olur.Napim aklıma ilk o geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?