Anket Nişanlıyım eski sevgilim mesaj attı

Aynen kanka aynen…

Sen niye yazisiyosun elin adamiyla.zaten nisanlisin .ne gerek var kime neyi ne mutlulugunu ispatliyosun ne gerek vardi simdi boule gereksiz birseye .

Sizin daha öncede nişanlıyım ama eski sevgilimi unutamıyorum diye konunuz vardı zaten ailenizin isteğiyle nişanlanmışsınız ama aklınız yüreğiniz sevdiğiniz adamda kalmış ve bu nişanlılığı hala devam ettiriyorsunuz bu durumu evliliğe götürürseniz sizin için hiç iyi olmayacak bence farkına varın artık nişanlılık zaten birbirini tanıma sürecidir illa evleneceğim diye kendinizi şartlamayın hayatınızın hatasını yapmadan bu yoldan dönün hem kendi başınızı hemde nişanlandığınız adamın ahını alıp hakkına girmeyin derim

Yazık gerçekten beraber olduğunuz kişiye de sırf beraber olmak için birisi ile nişanlanan size de. Aceleniz neden? Diğer çocuk zaten bir tuhaf, sizinle de oynuyor gibi. Ne gereksiz işler .
Size aynısını nişanlınız yapsa siz ne hissederdiniz? Konuşup bir yandan resim atmak da çocukça

Kusura bakmayın lutfen ama siz daha evlilik icin gerekli olan olgunluga erisememissiniz. Sacma sapan dusuncesizce hareketler ustelikte karşı tarafin gururunu inciticek hareketler hepsi var.

Madem aklınızda hala eskisi var neden nişanlanıyorsunuz? Hayır belki nişanlınızı da gerçekten sevecek mutlu olacağı biri çıkacak karşısına, koca bir hayatı çalmaya nasıl cesaret edebiliyorsunuz? Üstelik ne onur kırıcı şey, demek aklınızdakiyle yaşlanacaksınız öyle mi?

Sizin daha öncede nişanlıyım ama eski sevgilimi unutamıyorum diye konunuz vardı zaten ailenizin isteğiyle nişanlanmışsınız ama aklınız yüreğiniz sevdiğiniz adamda kalmış ve bu nişanlılığı hala devam ettiriyorsunuz bu durumu evliliğe götürürseniz sizin için hiç iyi olmayacak bence farkına varın artık nişanlılık zaten birbirini tanıma sürecidir illa evleneceğim diye kendinizi şartlamayın hayatınızın hatasını yapmadan bu yoldan dönün hem kendi başınızı hemde nişanlandığınız adamın ahını alıp hakkına girmeyin derim

Her şeyi geçtim de nişana kendinizi baya kaptırmışsınız sanırım, kullanıcı adınız beni bir an şok etti

Her şeyi geçtim. Kullanıcı adınız neden kendimi olaya adapte etme şeklim gibi olmuş?

Napim aklıma ilk o geldi
Nişanlı olmasına rağmen aklı eski sevgisinde kalan kız ya da zalım kız yapabilirsiniz. Her iki nick de şu nickten daha uygun olur.

Madem eski yaralar kabuk bağlamadı, neden başka insanları hayatınıza sokup ilişkinizi bu boyutlara taşıyorsunuz? Diyelim ki evlendiniz, diyelim ki anne oldunuz... Nişanlınıza, size, bebeğe yazık değil mi?

Neden evlilikleri böyle kırılmaya ramak kalmış temeller üzerine atıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…