Nişanlıyım ve sürekli kavga ediyorum, lütfen bana yardım edin :(

ben evlılık adını herseyı yuklenen erkeklerı sahsen kutluyum

uzuluyorumde benım esımde yası 29 ama sımdıden butun sacları benyaz cok uzuluyorum

o yuzden yerı gelıyor kendımden odun vermek zorunda kalıyorum sadece onun ıcın o benım ıcın kendını kocaman bır yukun altına atıyor kucuk seylerle uzmek sacma gelıyor

oda öle benden 10 yaş büyük ve şacları bembeyaz kıyamıyorum ama bendede kendi ailevi problemlerınden kalan bi asabiyet ve hırçınlık var ve bazen bezdiriyorum onu ama seviyorum da:)

mızmız kardeşim seni kendime benzettim biraz aslına bende ödün veriyorum sırf o tekbaşına yükleniyor diye masrafları kendisinin kullandıgı eşyaları kullanmaya razı geldim sırf ona biraz daha az masraf çıksın diye o pahalısını al der ben gider ucuzunu alırım her ne olursa. yine bazen ona yaranamadıgımı düşünüyorum. yada çok sıkıntı yapıyor bu işleri bana yapıyor hep bunları

ben hiç küsmedim 1 yılı aşkındır tanışıyoruz bir kere olsun küser dimi insan asla küsmedim asla :) hatalı olsa bile susuyorum o küsüyor :)

eee iiimiş sizle tartışmayı başka kızlarla mutlu olmaya tercih edip sizle evleneceğine göre seviliyosunuz mutlu olun:) sevilip sevdikten sonra tartışmakta güzel bişey:)

kadınlar kulübü bu üyeyi niye atmıyor anlamadım forumda bir erkek geziyor

Bizde şu aralar öyleyiz. Herkes normal bu dönemde diyo. Evlilik telaşı, mobilyasıydı eviydi geriliyo insan.
Ufacık şeyleri büyütüp kavga ediyoruz, geçecek inşallah.

bu dönemde gerçekten normal böyle şeyler,bende eşimle öyle idim.ama tavsiyem düşünüyormusunuz bilmem ama düğünden sonra birkaç gün bile olsa tatile gidin,ne stres kalıyo ne bişey..
bunlar gelip geçici,sonra bugünleri hatırlayıp güleceksiniz canım..

bizde flört ederken veya nisanliyken sürekli kavga ederdik ama evlendikten sonra düzeldi cok sükür, bence bu dönemlerde herkeste olan bisey bu. Insallah atlatirsiniz

biz tanıştıktan 2 ay sonra kavga etmeye başladık ama buna rağmen asla kopamadık ve nişanlandık. düğü tarihimiz belli değil ev eşyası almıyoruz ki eşyadan tartışalım, ailelerimiz iyi anlaşıyor, ailesini çok seviyorum onlar da beni seviyor allaha şükür öyle bir tartışmamız da yok. bizim tek kavgamız kendi aramızda. ne ayrılabiliyoruz ne huzur bulabiliyoruz

cnm nişanlılık evresinde illa ki olur canını sıkma önceden nasıldınız?
biz de nişanlıyken çok tartışırdık sudan sebeplerle kafam karışırdı hep iyi mi yapıorum yoksa kötü mü diye ama evlenince geçti çok şükür umarım sizinki de öle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…