• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlıyım ..yalnızca pişmanlık duysun:(

ay ben rahatladım valla..
ne güzel konuşmuşsun....
bırak şimdi kendi haline ne yapacak bakalım..
ama bence en fazla 1 hafta sonra tıpış tıpış gelecek...
yoooooook gelmezse dahada güçlü dur ve sevin ne kadar doğru bi karar aldığına...
gelmezse bu adamı değiştiremeyeceğin anlamına gelir ve sen ömür boyu bununla naaparsın bi düşünsene...
gelirse (ki gelecek) de artık bırak uğraşsın yok öyle hemen yelkenler suya...
anlasın ne kadar ciddi olduğu ve onsuzda yapabileceğini...
şimdi bekleye geç hiççççççççç düşünme boşverr...
kurtulmuş olarak bak kendine...
senin adına çok sevindim..
kendini güçlü hissetmen mutsuz olmamanada çok sevindim..
hayırlısı neyse o olsun bundan sonra hakkında

ay ben rahatladım valla..
ne güzel konuşmuşsun....
bırak şimdi kendi haline ne yapacak bakalım..
ama bence en fazla 1 hafta sonra tıpış tıpış gelecek...
yoooooook gelmezse dahada güçlü dur ve sevin ne kadar doğru bi karar aldığına...
gelmezse bu adamı değiştiremeyeceğin anlamına gelir ve sen ömür boyu bununla naaparsın bi düşünsene...
gelirse (ki gelecek) de artık bırak uğraşsın yok öyle hemen yelkenler suya...
anlasın ne kadar ciddi olduğu ve onsuzda yapabileceğini...
şimdi bekleye geç hiççççççççç düşünme boşverr...
kurtulmuş olarak bak kendine...
senin adına çok sevindim..
kendini güçlü hissetmen mutsuz olmamanada çok sevindim..
hayırlısı neyse o olsun bundan sonra hakkında

tşk ederim yüreğime ortak olduğunuz için..
gerceği sölemek gerekirse sizin evlendikten sonraki hikayeniz bana ders niteliğinde olmuştu..haklısınız böle bi adamla bi ömür napılır bende kestiremiorum.. inşallah hayırlısı olur :)

şey bişi sorucam ..peki bana attığı msjlardan ne çıkardınız..sezgilerniz ne yönde ???

buaraya yazdıklarımı orayada kopyaladım ..iki yeri bianda takip edemiorum :)

diğer açtığım yeni konuya taşınalım :) hadi misafirliğe :) :)

başlamış tutuşmaya...:)
bak ben arkadaş kalmak istesemde sen kalmazsın diyo...
topu sana atıyo tabi alışmış senin alttan almana seni suçlayıp pişman ettirmeye geri döndürmeye çalışıyo..
onu sevdiğini fln söylemini bekliyo..
sende eğer cevap verirsen abartmadan ben tabiki seni seviyorum ama sevgi herşey değil de ben kendi hayatımı evimin huzurunuda düşünmek zorundayım..
ben seninle mutlu olmak için evlenmek istiyorum ama sen böyle oldukça değişmedikçe ve beni değiştiğine ikna etmedikçe yürümez ilişkimiz..
görmeliyim değiştiini..
diyeceksin...
bıraaaaaaaaaakkkkk kabul edecek o hatalarını aklı varsa kaybetmek istemiyorsada seve seve değişecek merak etme..
sen sadece bekle

arkadaşlar fikir vermek isteyen yada düşüncelerini sölemek isteyen arkadaşlar varsa yeni konu açtım..

ilk kez bukadar heyecanlandım ama yaptım :) adlı yeni konuma beklerim..fikirleriniz için ..

:)

Back
X