ne yaptın merak ettim....
konuştunmu nişanlınla...
konuştum hatta bu neşeyle sabah sabah böyle başlıklı bi konu açtım sanırım fark etmemişsiniz ama neyse aynısı kopyaladım burayada..
ilk kez bukadar heyecanlandım ama yaptım :)
arkadaşlar nişanlımla ilgili yazı paylaşmıştım ve önerilerinize kulak kabarttım ve yaptım..
ayy çok heyecanlım dün :) konuştum nişanlımla sölediklerinizi harfiyen yaptım..
dün akşam üzeri görüştük konunun açılacağı yoktu ben ufaktan ufaktan kibarca konuyu açtım.gayette neşeliydim :) ayrılığı kabullendiğimi ,ilişkimizin bu şartlarda giderse mümkünü yok olamayacağını,doğru ve yanlış giden şeyler olduğunu ama ii ve başarılı biri olduğunu ancak yalnızca bu artılarının olduğunu hatta düğünün gerekirse 2013 tede olabileceğini acelemiz belkide olmadığını falan söledim..göz bebekleri yerinden fırladı yaaa :) morali sıfır oldu tabi..hiç böle bi konuşma beklemiodu galiba..
sonra eve geldiğimde msn den bi msj attım.''Mustafa,Ayrılma kararın çok yerinde.Haklısın ve ben seninle ayni fikirdeyim.özür dilerim o gün seni kırdığım için..evet ben hatalıyım.Son günlerde çok ilginç olaylar oldu.Sana birgün neler olduğunu söylemek isterim.Neyse, herşey için teşekkür ederim,umarım ileride arkadaş oluruz.Sanırım şu an için ikimizinde ayrı kalmaya ihtiyacı var.''dedim.
aslında bu yazı bi alıntı idi mektup şeklindeydi..yine bu siteyi okurken bentoprak die bi arkadaş paylaşmıştı.allah razı olsun ondan ama çok işime yaradı paylaştığı şeyler .neyse oda bana şu msjı attı''senin ayrılmayı bu kadar istediğini bilseydim seni zor durumda bırakmadan daha önce işini kolaylaştırırdım.eğer ayrılırsak emin ol ben istesem dahi sen arkadaş olmazsın ama belliki sen kafana ayrılmayı çok yerleştirmişsin ve sanki sadece benim kararımmış gibi davranıyorsun neyse anlatacağın şeyler varsa istersen anlatırsın ben ayrılmaya da çookk ihtiyacıının olduğunu bu gün çok iyi anladım.( düğün 2013 te olsun) kendi kendine karar almışsın.HAYIRLISI NE İSE O OLSUN.
Mustafa, öyle mi?...:) :)
sonrada bi msj yine atmış''bi yerden benden ayrılmış ve msndeki hızlı ileti kısmındaki yazıyı silmişsin,diğer taraftan mustafa'm diye yazmışın seni anlamakta zorluk çekiyorum.o yazıyı niye sildin merak ediyorum;ama herhalde hiç yazmamıştın öyle değil mi?..''
bu iki msjı yzmış göndermiş.msjların arasında 3 saatlik zaman farkı var..
arkadaşlar dünden beridir msn den msja karşılık yazmadım..kendisi akrep erkeği acaba kaybetme korkusu yaşamışmıdır.ne dersiniz? yada şuanda ne düşünüodur?
ben kararlıyım 1 ay falan aramıcam bile hatta görünmücem bile :)
ama şimdi sizce ne düşünüodur napar? şuan ben olayın içinde olduğum için sağlıklı düşünemiorum.lütfen fikirlerniz önemli,dışardan bakan biri olarak daha objektif olacağınıza eminim ...
:) iiki fikirlerinize kulak kabartmışım.şimdi daha güçlü hissediorum kendimi..