• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlıyım ..yalnızca pişmanlık duysun:(

kaybetme korkusu olurmuki ama...
aslında içim biraz rahatladığı için önceki gibi huzursuzda değilim ma deniyicem sölediğini.sanırım en sonundada senin dediğin gibi yeter be kelimesini sölicem..çünki anlamıo beni..
son kez konuşucam ..,,

konuş ,onun erkek egosunu yıkıma uğrat ,çok şımartmışlar ,sendende aynısını istemesin

Bu iş olmayacak de sende olumlu değişmeler göremedim de evlendiğimin 1 haftasında kesin beni döveceksin de yüzüğü suratına at

Bu iş olmayacak de sende olumlu değişmeler göremedim de evlendiğimin 1 haftasında kesin beni döveceksin de yüzüğü suratına at

sert ama doğru bi davranış olur..haklısın bu cidden ii..

peki yaklaşmaya çalışırsa yada tam tersi uzaklaşmaya başlarsa napıyım ?

net konuş..
böyle olmaz...
üzüldüğüm zamanı getirebilirmisin bana...
dön bi kendine bak...
sence oluyomu bu ilişki nereye gider bi fikrin varmı...
ben uzlaşmaya çalıştıkça anlaşmak istedikçe alttan aldıkça sen iyice şımardın..
ilerisini görmeye başladım artık ve anladım ki olmayacak böyle...
ya sen değişeceksin yada ben daha fazla katlanamıyorum...
bi ömürden bahsediyoruz birlikte bu şartlarla mümkün değil...
otur sende düşün ve eğer elle tutulur bişey bulursan beni o zaman ara...
yada sen sağ ben selamet....
de....:)

Bize anlattığın gibi anlat bu tavırlarının değişmesi için çok çabaladığı ama onun seni anlamadığını böyle bir evlilik istemediğini söyle tepkisine göre devam edersin...

kaybetme korkusu olurmuki ama...
aslında içim biraz rahatladığı için önceki gibi huzursuzda değilim ma deniyicem sölediğini.sanırım en sonundada senin dediğin gibi yeter be kelimesini sölicem..çünki anlamıo beni..
son kez konuşucam ..,,

kavga gürültüyle değilde sakince konuş anlamazsa yeter dersin artık.belki onunda sende istemediği davranışlar vardır o yüzden böyle davranıyordur.tek taraflı yorum yapmakta yanlış olur.karşılıklı isteklerinizi söyleyin birbirinize.sen çaba harcıyorsun ama o görmüyorsa alttan almanında faydası yok.kaybetme korkusu yoksa sevgi aşk zaten yokturki

net konuş..
böyle olmaz...
üzüldüğüm zamanı getirebilirmisin bana...
dön bi kendine bak...
sence oluyomu bu ilişki nereye gider bi fikrin varmı...
ben uzlaşmaya çalıştıkça anlaşmak istedikçe alttan aldıkça sen iyice şımardın..
ilerisini görmeye başladım artık ve anladım ki olmayacak böyle...
ya sen değişeceksin yada ben daha fazla katlanamıyorum...
bi ömürden bahsediyoruz birlikte bu şartlarla mümkün değil...
otur sende düşün ve eğer elle tutulur bişey bulursan beni o zaman ara...
yada sen sağ ben selamet....
de....:)
hemen not alıorum tşk ederim..bu kelimeler içine oturucak kesin :)
en kısa zamanda bi görüşme ayarlayayım :)

hemen not alıorum tşk ederim..bu kelimeler içine oturucak kesin :)
en kısa zamanda bi görüşme ayarlayayım :)

ne demek efem rica ederim...
yardım edebildim umarım....
biz çoooooooooooookkk geçtik bu yollardan...:D

Bize anlattığın gibi anlat bu tavırlarının değişmesi için çok çabaladığı ama onun seni anlamadığını böyle bir evlilik istemediğini söyle tepkisine göre devam edersin...

tşk ederim..doğru diosun hepsini baştan alıp anlatayım ve tepkisine görede kararımı vereyim..
kendime geldim biraz yaa ohh bee :)))

kavga gürültüyle değilde sakince konuş anlamazsa yeter dersin artık.belki onunda sende istemediği davranışlar vardır o yüzden böyle davranıyordur.tek taraflı yorum yapmakta yanlış olur.karşılıklı isteklerinizi söyleyin birbirinize.sen çaba harcıyorsun ama o görmüyorsa alttan almanında faydası yok.kaybetme korkusu yoksa sevgi aşk zaten yokturki

daha yeni olduğum için bu sitede girmediğim yer ,okumadığım hikaye,bakmadığım öneri kalmamıştı..
tşk ederim bu yazdıklarınız beni kendime getirdi..

ne hikmetse zaten ben ne yapsam nişanlımda aynısını yapıo yani ben değişsem değişio ,ben görsem görüo ,ben baksam bakıo......

doğru kaybetme korkusu yoksa sevgi aşk zaten yoktur,,

ne demek efem rica ederim...
yardım edebildim umarım....
biz çoooooooooooookkk geçtik bu yollardan...:D

çoook kocaman tşk .kesinlikle yardımcı oldunuz hatta huzur bile verdiniz hatta hatta ders bile çıkardım bu yazışmaladan.kendime geldim,kendimi buldum.şimdi daha güçlüyüm çok şükür :)

nişanlanmak zaten iki kişinin birbirini tanıma evresidir..olmuyorsa sakın zorlama derim...ben nişanlıyken bazı şeyleri gördüm ve ayrılmak istedim ama nişanlım yalvar yakar ailesini karşısına alıp bana dönmem için yalvardı..kabul ettim...sonuçtan bahsedeyim...ailesi ne yaptı ne etti 3 aylık evliyken ogullarını benden ayırmayı başardı...keşke demiyorum ama ben bunları daha önce görmüştüm...yaşanılması gerekiyormuş yaşanılmış...24 yaşında 3 aylık evlilik yapmış ve boşanmış bir bayan olarak hayatıma devam edeceğim...kolay mı sanıyorsun sen boşanmayı...benim baba evine dönüşümde Allahtan elalem hiç bir şey demedi..çünkü beni tanıyorlar ailemi biliyorlar..ama çevre baskısı yüzünden de hayatını mahvetme...hatasını anlasın mı istiosun?? at nişanı eğer dönerse hatalarını anlamış demektir..dönmezse zaten ...tir et gitsin...

nişanlanmak zaten iki kişinin birbirini tanıma evresidir..olmuyorsa sakın zorlama derim...ben nişanlıyken bazı şeyleri gördüm ve ayrılmak istedim ama nişanlım yalvar yakar ailesini karşısına alıp bana dönmem için yalvardı..kabul ettim...sonuçtan bahsedeyim...ailesi ne yaptı ne etti 3 aylık evliyken ogullarını benden ayırmayı başardı...keşke demiyorum ama ben bunları daha önce görmüştüm...yaşanılması gerekiyormuş yaşanılmış...24 yaşında 3 aylık evlilik yapmış ve boşanmış bir bayan olarak hayatıma devam edeceğim...kolay mı sanıyorsun sen boşanmayı...benim baba evine dönüşümde Allahtan elalem hiç bir şey demedi..çünkü beni tanıyorlar ailemi biliyorlar..ama çevre baskısı yüzünden de hayatını mahvetme...hatasını anlasın mı istiosun?? at nişanı eğer dönerse hatalarını anlamış demektir..dönmezse zaten ...tir et gitsin...

aa sizin yaşadıklarınızda çok ağır şeylermiş :(
allah yar ve yardımcınız olsun,, keşkelerle yaşanmıo en ii örnekleride sizlerin hikayeleri..
inanırmısınız burda binbir çeşit hikaye okudum.hepsi çok farklı hepsi farklı pencerelerden bakan ve izleyen yürekler..

24 yaşında olupta ilk evliliği hüsran olan bi bayansınız..ama atlatmışsınız geride bırakmışsınız..inşallah hayırlı gercek bi kısmet çıkar karşınıza..

çevre baskısı yüzünden kendimi mahvetmeyeyim diosunuz ama elden bişi gelmio inanınki..ama deniyicem daha cesur olucam bundan sonra..

öneriniz içinde tşk ederim..saolun

ne yaptın merak ettim....
konuştunmu nişanlınla...

ne yaptın merak ettim....
konuştunmu nişanlınla...

konuştum hatta bu neşeyle sabah sabah böyle başlıklı bi konu açtım sanırım fark etmemişsiniz ama neyse aynısı kopyaladım burayada..

ilk kez bukadar heyecanlandım ama yaptım :)
arkadaşlar nişanlımla ilgili yazı paylaşmıştım ve önerilerinize kulak kabarttım ve yaptım..

ayy çok heyecanlım dün :) konuştum nişanlımla sölediklerinizi harfiyen yaptım..

dün akşam üzeri görüştük konunun açılacağı yoktu ben ufaktan ufaktan kibarca konuyu açtım.gayette neşeliydim :) ayrılığı kabullendiğimi ,ilişkimizin bu şartlarda giderse mümkünü yok olamayacağını,doğru ve yanlış giden şeyler olduğunu ama ii ve başarılı biri olduğunu ancak yalnızca bu artılarının olduğunu hatta düğünün gerekirse 2013 tede olabileceğini acelemiz belkide olmadığını falan söledim..göz bebekleri yerinden fırladı yaaa :) morali sıfır oldu tabi..hiç böle bi konuşma beklemiodu galiba..
sonra eve geldiğimde msn den bi msj attım.''Mustafa,Ayrılma kararın çok yerinde.Haklısın ve ben seninle ayni fikirdeyim.özür dilerim o gün seni kırdığım için..evet ben hatalıyım.Son günlerde çok ilginç olaylar oldu.Sana birgün neler olduğunu söylemek isterim.Neyse, herşey için teşekkür ederim,umarım ileride arkadaş oluruz.Sanırım şu an için ikimizinde ayrı kalmaya ihtiyacı var.''dedim.

aslında bu yazı bi alıntı idi mektup şeklindeydi..yine bu siteyi okurken bentoprak die bi arkadaş paylaşmıştı.allah razı olsun ondan ama çok işime yaradı paylaştığı şeyler .neyse oda bana şu msjı attı''senin ayrılmayı bu kadar istediğini bilseydim seni zor durumda bırakmadan daha önce işini kolaylaştırırdım.eğer ayrılırsak emin ol ben istesem dahi sen arkadaş olmazsın ama belliki sen kafana ayrılmayı çok yerleştirmişsin ve sanki sadece benim kararımmış gibi davranıyorsun neyse anlatacağın şeyler varsa istersen anlatırsın ben ayrılmaya da çookk ihtiyacıının olduğunu bu gün çok iyi anladım.( düğün 2013 te olsun) kendi kendine karar almışsın.HAYIRLISI NE İSE O OLSUN.
Mustafa, öyle mi?...:) :)
sonrada bi msj yine atmış''bi yerden benden ayrılmış ve msndeki hızlı ileti kısmındaki yazıyı silmişsin,diğer taraftan mustafa'm diye yazmışın seni anlamakta zorluk çekiyorum.o yazıyı niye sildin merak ediyorum;ama herhalde hiç yazmamıştın öyle değil mi?..''
bu iki msjı yzmış göndermiş.msjların arasında 3 saatlik zaman farkı var..

arkadaşlar dünden beridir msn den msja karşılık yazmadım..kendisi akrep erkeği acaba kaybetme korkusu yaşamışmıdır.ne dersiniz? yada şuanda ne düşünüodur?

ben kararlıyım 1 ay falan aramıcam bile hatta görünmücem bile :)
ama şimdi sizce ne düşünüodur napar? şuan ben olayın içinde olduğum için sağlıklı düşünemiorum.lütfen fikirlerniz önemli,dışardan bakan biri olarak daha objektif olacağınıza eminim ...
:) iiki fikirlerinize kulak kabartmışım.şimdi daha güçlü hissediorum kendimi..

Back
X