• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlıyım ..yalnızca pişmanlık duysun:(

valla cevap biraz uzun olacak ama kusura bakma...
ben nişanlıyken fazla sorunumuz yoktu yani ben öyle sanıyodum...
nikahı yaptık (nikahı düğünden 2 ay önce yaptık ) ailesi hemen girdi işin içine kızkardeşinde sizinle kalacak onu bırakamazsın dediler (eşimin anne ve babası yok kızkardeş bekar)
ama evlenmeden önce eşim hayatta kardeşimle yaşamam ona ev alıcaz fln dedi..
neyse bi şekilde ikna ettiler beni 1 yıl yaşadık birlikte ama eşim o kadar ailesine düşkündüki ölüyodu onlara...
tabi ablası teyzeleri aile dediğim onlarda beni sevmediği için sürekli doldurular eşimi bana karşı...
tabiki bende kalan görümcemide..
bunlar bir oldu 1 yılı zehir ettiler bana ne sinir krizleri ne psikologlar ne ilaçlar ne bilmemneler piiiiiiiiiiiiiiii.....
kızkardeşi benden nefret ederdi tek kelime konuşmazdı..
hatta eşim yemin ederim dedikodumu yapardı ablasına teyzelerine...
kardeşi ben önünden geçerken kapıları çarpardı suratıma...
öyle bi bakardı ki korkardım..
canımı alacak gibi....
daha neler neleeeeeeeeeeeeeerrr anlatsam inanmazsın hadi canım yok artık dersin.
evden kovmalar eşim çantamı alıp kapıya attı benide attı kapattı suratıma kapıyı...
kızkardeşide kovuyodu sürekli beni evden...
ben çantamdan anahtarımı çıkarıp geri giriyodum mal gibi ama yuvam yıkılmasın diye...
sonra artık dayanamadığımı kardeşiyle yaşayamayacağımı söyledim tartıştık eşimle bi vurdu bana feleğimi şaşırdım...
bastım gittim...
3 gün aramadı bu 3 günde ben gittim diye hemen doluşmuşlar eve dümbelek çalıyolar arkamdan kadınlar...
dayısına anlattım herşeyi eşimin...
geldi salya sümük ağlamalar sızlamalar babama anneme yalvarmalar...
ben eve gittim görümceler evi dağıttı eşyaları fln kocam odaya kilitledide kurtardı beni...
sonra eşime tercih yap dediler ya o ya biz...
eşimde beni seçti..
şimdi ne bayram ne seyran hayatta görüşmez onlarla...
benim 1 dediğim 2 olmaz...
hayatta benden daha değerli bişey yokmuş gibi davranır...
etrafımda pervane ne istersem ne söylersem o olur.....
kardeşiylede ayırdık evleri...
ablasına yakın biyerde oturuyo kız artık..
biz herkesten uzak duruyoruz şimdi...
neyse bu özetti...
ben bilseydim böyle olacağını hayatta evlenmezdim...
giden gitti en güzel zamanlarım zehir oldu şimdiki mutluluğum bile yetemedi bana..
hala aklıma geldikçe kızıyorum...

çok geçmiş olsun canım ya... herkesin sınavı başka işte...

başka ama işte sorun değiştirebilmek adamı ortak nokta bu...
deişecek gibimi senin nişanlın...
varmı o potansiyel

Belli bir kalıplar içinde büyümüş olman aklını karıştırmış ,su bulanıksa içmeyeceksin,

valla cevap biraz uzun olacak ama kusura bakma...
ben nişanlıyken fazla sorunumuz yoktu yani ben öyle sanıyodum...
nikahı yaptık (nikahı düğünden 2 ay önce yaptık ) ailesi hemen girdi işin içine kızkardeşinde sizinle kalacak onu bırakamazsın dediler (eşimin anne ve babası yok kızkardeş bekar)
ama evlenmeden önce eşim hayatta kardeşimle yaşamam ona ev alıcaz fln dedi..
neyse bi şekilde ikna ettiler beni 1 yıl yaşadık birlikte ama eşim o kadar ailesine düşkündüki ölüyodu onlara...
tabi ablası teyzeleri aile dediğim onlarda beni sevmediği için sürekli doldurular eşimi bana karşı...
tabiki bende kalan görümcemide..
bunlar bir oldu 1 yılı zehir ettiler bana ne sinir krizleri ne psikologlar ne ilaçlar ne bilmemneler piiiiiiiiiiiiiiii.....
kızkardeşi benden nefret ederdi tek kelime konuşmazdı..
hatta eşim yemin ederim dedikodumu yapardı ablasına teyzelerine...
kardeşi ben önünden geçerken kapıları çarpardı suratıma...
öyle bi bakardı ki korkardım..
canımı alacak gibi....
daha neler neleeeeeeeeeeeeeerrr anlatsam inanmazsın hadi canım yok artık dersin.
evden kovmalar eşim çantamı alıp kapıya attı benide attı kapattı suratıma kapıyı...
kızkardeşide kovuyodu sürekli beni evden...
ben çantamdan anahtarımı çıkarıp geri giriyodum mal gibi ama yuvam yıkılmasın diye...
sonra artık dayanamadığımı kardeşiyle yaşayamayacağımı söyledim tartıştık eşimle bi vurdu bana feleğimi şaşırdım...
bastım gittim...
3 gün aramadı bu 3 günde ben gittim diye hemen doluşmuşlar eve dümbelek çalıyolar arkamdan kadınlar...
dayısına anlattım herşeyi eşimin...
geldi salya sümük ağlamalar sızlamalar babama anneme yalvarmalar...
ben eve gittim görümceler evi dağıttı eşyaları fln kocam odaya kilitledide kurtardı beni...
sonra eşime tercih yap dediler ya o ya biz...
eşimde beni seçti..
şimdi ne bayram ne seyran hayatta görüşmez onlarla...
benim 1 dediğim 2 olmaz...
hayatta benden daha değerli bişey yokmuş gibi davranır...
etrafımda pervane ne istersem ne söylersem o olur.....
kardeşiylede ayırdık evleri...
ablasına yakın biyerde oturuyo kız artık..
biz herkesten uzak duruyoruz şimdi...
neyse bu özetti...
ben bilseydim böyle olacağını hayatta evlenmezdim...
giden gitti en güzel zamanlarım zehir oldu şimdiki mutluluğum bile yetemedi bana..
hala aklıma geldikçe kızıyorum...
hikayenizi paylaştığınız için tşk ederim..bana buyuk bi ders oldu..bu saatten sonra bende sorun istemem..
yazdıklarınız için tşk ederimm..
ama inanın yaşadıklarınıza çok şaşırdım..benim yaşadıklarım sizin yaşadıklarınızın çeyreği olmazmış bunu anladım..yol yakınken nişanlımdan adam akıllı konuşup ayrılmak olucak yoksa benimde ömrümden yıl geçicek hemde zehirli bi yıl..tekrar paylaştığınız için tşk ederim.bana dres niteliğinde oldu.gözümü açtı saolun..sizede mululuklar diliorum ama ilkin huzur

peki napıyımde pişman olsun? Yada eksiğim ne

söylediğim gibi daha önce de al karşına adam gibi konuş ciddiyetini belli et dinlemez daha önce denedim diyosan şimdi konuşamadığın adamla evlenip ne yapacaksın ??? Ya da bekle böyle sabretmeye devam et sonra bi ara boşanırsın ya da belllkki insafa gelir pişman olur ne diyeyim.......

söylediğim gibi daha önce de al karşına adam gibi konuş ciddiyetini belli et dinlemez daha önce denedim diyosan şimdi konuşamadığın adamla evlenip ne yapacaksın ??? Ya da bekle böyle sabretmeye devam et sonra bi ara boşanırsın ya da belllkki insafa gelir pişman olur ne diyeyim.......

önerin için tşk ederim..bidaha deniyicem ama son kez olsun..çünki azöncek arkadasın hikayesi çok etkiledi beni.öle bi duruma allah kimseyi düşürmesin.düşenlerede allah kol kanat gersin.yardımcıları olsun :( zor bi durum

önerin için tşk ederim..bidaha deniyicem ama son kez olsun..çünki azöncek arkadasın hikayesi çok etkiledi beni.öle bi duruma allah kimseyi düşürmesin.düşenlerede allah kol kanat gersin.yardımcıları olsun :( zor bi durum

kaç yaşındasın ben gerçekten merak ettim ?

konuş hayatım konuş....
sonra demeki keşke şunuda deneseydim keşke şunuda yapsaydım diye..
aklın kalmasın...
onun olsun bütün günah suç vs...
son kez güzelce konuş..
bak neler yaşadım allah kimsenin başına vermesin..
benden beterlerinide biliyorum...
neler neler oluyo okuyoruz burda...
yuva bozmak kolay değil...
olan hep kadına olur...
insan bile bile ateşe atarmı kendini..
yazık değilmi sana elin oğlu zehir etsin hayatını..
kötü geçen tek bir gün bile geri gelmez kimse geri getiremez...
senin gibi insanlara mümkün olduğu kadar anlatmaya çalışıyorum durumu inşallah doğru bi karar verirsin...
yemin ederim bak çok üzülüyorum bu durumdaki insanlar için

Huylu huyunda vazgeçmez bence evlenmeye gönlün varsa ,karate kursunada yazıl

konuş hayatım konuş....
sonra demeki keşke şunuda deneseydim keşke şunuda yapsaydım diye..
aklın kalmasın...
onun olsun bütün günah suç vs...
son kez güzelce konuş..
bak neler yaşadım allah kimsenin başına vermesin..
benden beterlerinide biliyorum...
neler neler oluyo okuyoruz burda...
yuva bozmak kolay değil...
olan hep kadına olur...
insan bile bile ateşe atarmı kendini..
yazık değilmi sana elin oğlu zehir etsin hayatını..
kötü geçen tek bir gün bile geri gelmez kimse geri getiremez...
senin gibi insanlara mümkün olduğu kadar anlatmaya çalışıyorum durumu inşallah doğru bi karar verirsin...
yemin ederim bak çok üzülüyorum bu durumdaki insanlar için
senin hikayen zaten çok etkiledi beni hatta bana örnek oldu.inanırmısın ders bile çıkardım kendime.
paylaştığın için çok tşk ederim bianda beynimdekileri ve yüreğimdekileri sildi attı.farklı bakıorum artık.

söledikleriniz gibi son kez konuşucam oldu oldu olmadıysa ipi o anda kesip atıcam.

şuan kendimi çok daha güçlü hissediorum :) hepinize tşk ederim

azönce evi aradı normal hiç bişe olmamış gibi konuştuk.yoğunum dedim fazla konuşamadım..ama konuşurken ilk defa kendimi güçlü hissettim :)

evet kendi varlığımın farkında değilmişim meğersem :)

alttan aldıkca üstüne geliyorsa ehhh yeter be de bi çelik kenara.hatanı anlayıncaya kadar konuşmayacağım seninle de bence.kaybetmekten korkuyorsa zaten sakinleşince anlar hatasını

alttan aldıkca üstüne geliyorsa ehhh yeter be de bi çelik kenara.hatanı anlayıncaya kadar konuşmayacağım seninle de bence.kaybetmekten korkuyorsa zaten sakinleşince anlar hatasını

kaybetme korkusu olurmuki ama...
aslında içim biraz rahatladığı için önceki gibi huzursuzda değilim ma deniyicem sölediğini.sanırım en sonundada senin dediğin gibi yeter be kelimesini sölicem..çünki anlamıo beni..
son kez konuşucam ..,,

sen bunaldıkça kendini çaresiz hissettikçe gel biz kendine getiririz seni.. :D
no panic....

Back
X