Daha yeni karar vermişsin ve yapmamışsın bile eşarbını nasıl sevebilirler? Seni sevdiklerini bunu gösterdiklerini söylemişsin, eşarpla olan birşey değil yani, Kendileri kapalıymış mutlu olmuşlardır o ayrı ama eşarp seni daha değerli yapmayacak emin ol, karakterinle değerlendirileceksin.
Sana öyle gelmiş, seninle değil tanıştırmaya götürdüğü kadınla alakalı bir durum bence.Işte bana böyle hissettiriyorlar. Daha değerlendim gibi
eşarbı taktıgın için mutlu olmuşlar.bazen bazı şeylere mana aramamak -anlam yüklememek lazım.. bana kalçaya, eşarpa, söze, bakışlara, kıyafete cok anlam- mana yüklüyoruz....gibi geliyorMerhabalar hepinize :)
Ben 1 aylık sozluyum. Sozlum gerçekten iyi bir insan beni de sevdiğine eminim. Ailesi de beni çok sevdiğini söylüyor gosteriyorlarda. Maaşallah. Aslında genel anlamda bir sıkıntı yok yalnız geçen annesinin yaptığı şey iyi dusundurmedi bana. Ben açıktım bir hafta öncesine kadar, sonra kendi istegimle kapanmaya karar verdim. Bu arada onlarda kapalilar. Neyse ben kapanacagimi söyleyince nişan alışverişinde bana eşarp falan aldık. Kaynanamlara gidince de denedim aldığım başörtüleri çok yakıştı ben mutluyum baya. Başımı tam acacaktim annesi dedi ki dur dur açma seni birine goturucem. Yaşlı bir akrabalarına götürdü beni ve giderken de kalcani kapat dedi düzgün bir sekilde. Ben açık biriyim ve bana böyle davranması normal mi? Bir de beni o zamana kadar kimseye götürmeyen insan birden kafamı kapatınca böyle yapmasına anlam veremedim. Sozlum ya da ailesiyle bir problemim yok şükür ama düşünüp düşünüp canımı sıkıyorum buna. Beni mi esarbimi mi seviyorlar anlamadım aşırı ilgi gösteriyorlar. Onceden de cok ilgi gosteriyorlardi ama Takıntı yaptım kendime. Üzerimde söz hakları olmasını kaldiramiyorum galiba. Siz ne düşündünüz yanlış mi düşünüyorum yoksa sadece takıntı mi normal mi :-(
Merhabalar hepinize :)
Ben 1 aylık sozluyum. Sozlum gerçekten iyi bir insan beni de sevdiğine eminim. Ailesi de beni çok sevdiğini söylüyor gosteriyorlarda. Maaşallah. Aslında genel anlamda bir sıkıntı yok yalnız geçen annesinin yaptığı şey iyi dusundurmedi bana. Ben açıktım bir hafta öncesine kadar, sonra kendi istegimle kapanmaya karar verdim. Bu arada onlarda kapalilar. Neyse ben kapanacagimi söyleyince nişan alışverişinde bana eşarp falan aldık. Kaynanamlara gidince de denedim aldığım başörtüleri çok yakıştı ben mutluyum baya. Başımı tam acacaktim annesi dedi ki dur dur açma seni birine goturucem. Yaşlı bir akrabalarına götürdü beni ve giderken de kalcani kapat dedi düzgün bir sekilde. Ben açık biriyim ve bana böyle davranması normal mi? Bir de beni o zamana kadar kimseye götürmeyen insan birden kafamı kapatınca böyle yapmasına anlam veremedim. Sozlum ya da ailesiyle bir problemim yok şükür ama düşünüp düşünüp canımı sıkıyorum buna. Beni mi esarbimi mi seviyorlar anlamadım aşırı ilgi gösteriyorlar. Onceden de cok ilgi gosteriyorlardi ama Takıntı yaptım kendime. Üzerimde söz hakları olmasını kaldiramiyorum galiba. Siz ne düşündünüz yanlış mi düşünüyorum yoksa sadece takıntı mi normal mi :-(
evet takıntı seninki.. sonuçta kapanacağını sen söylemişsin, kv lik bi durum yok. e kadın da heveslenmiş haklı olarak. ama adı kaynana ya ne dese batar. e bu da senlik bi durum deil genel bi durum artık. hepimizde var yanee
+100000000Kaynana demekki kapali gelin istiyormus. Ve hosuna gitmis ki tanistirmis biriyle. Bunda da bisey aramayin artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?