Nisanliyken kaynana sendromu.

xuesheng

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
253
78
53
35
Merhabalar hepinize :)
Ben 1 aylık sozluyum. Sozlum gerçekten iyi bir insan beni de sevdiğine eminim. Ailesi de beni çok sevdiğini söylüyor gosteriyorlarda. Maaşallah. Aslında genel anlamda bir sıkıntı yok yalnız geçen annesinin yaptığı şey iyi dusundurmedi bana. Ben açıktım bir hafta öncesine kadar, sonra kendi istegimle kapanmaya karar verdim. Bu arada onlarda kapalilar. Neyse ben kapanacagimi söyleyince nişan alışverişinde bana eşarp falan aldık. Kaynanamlara gidince de denedim aldığım başörtüleri çok yakıştı ben mutluyum baya. Başımı tam acacaktim annesi dedi ki dur dur açma seni birine goturucem. Yaşlı bir akrabalarına götürdü beni ve giderken de kalcani kapat dedi düzgün bir sekilde. Ben açık biriyim ve bana böyle davranması normal mi? Bir de beni o zamana kadar kimseye götürmeyen insan birden kafamı kapatınca böyle yapmasına anlam veremedim. Sozlum ya da ailesiyle bir problemim yok şükür ama düşünüp düşünüp canımı sıkıyorum buna. Beni mi esarbimi mi seviyorlar anlamadım aşırı ilgi gösteriyorlar. Onceden de cok ilgi gosteriyorlardi ama Takıntı yaptım kendime. Üzerimde söz hakları olmasını kaldiramiyorum galiba. Siz ne düşündünüz yanlış mi düşünüyorum yoksa sadece takıntı mi normal mi :-(

Daha yeni karar vermişsin ve yapmamışsın bile eşarbını nasıl sevebilirler? Seni sevdiklerini bunu gösterdiklerini söylemişsin, eşarpla olan birşey değil yani, Kendileri kapalıymış mutlu olmuşlardır o ayrı ama eşarp seni daha değerli yapmayacak emin ol, karakterinle değerlendirileceksin.

Takıntı kalcani kapat demenin bir kötü niyetini görmedim esarbiniz için niye boyle yapsınlar öncede böylelerdi diyorsunuz insanlar napsın. onlar seviyor ve gosteriyorlarmis kendinizi gaza getirmeyin kaynana diye hepsi fesat olmak zorunda değil elbette

Açıkken sorun çıkarmayıp sevdiklerine göre konu eşarp değil.
Yaşlı bir yakınlarına daha önce götürmemelerinin sebebi de laftan sözden dedikodudan çekindikleri içindir.

Işte bana böyle hissettiriyorlar. Daha değerlendim gibi

Takıntı yapmışsın kendinde söylüyorsun bunu zaten.
He cok rahatsızlık duyarsan
yakıştı gelinime vs dediği zaman kv her seferinde kendi isteğimle kapandım zaten nişanlımın yada sizin ettiniz olmadı vşimdi diye belirt üzerinde söz hakkı olmamasını önler , söylerken de iğneleyici olma tatlı dilli ol . Boşuna tepki almaya gerek yok hayırlı olsun buarada kapalılığın

Ben art niyet göremedim kapalı beğenince belki çok samimi olduğunu birine göstermek istemiştir

Öncesinde de iyiymiş kendi ağzınla söylüyorsun takma o kadarcık şeyleri daha neler çıkar takman gereken boşver gitsin

Başın kapalı olunca kalçanı da kapat demiş mantıklı olan da bu değil mi zaten?

eşarbı taktıgın için mutlu olmuşlar.bazen bazı şeylere mana aramamak -anlam yüklememek lazım.. bana kalçaya, eşarpa, söze, bakışlara, kıyafete cok anlam- mana yüklüyoruz....gibi geliyor

evet takıntı seninki.. sonuçta kapanacağını sen söylemişsin, kv lik bi durum yok. e kadın da heveslenmiş haklı olarak. ama adı kaynana ya ne dese batar. e bu da senlik bi durum deil genel bi durum artık. hepimizde var yanee

kendileri kapalıymış sen de kendiliğinden kapandığın için sevinmişlerdir
kalçanı kapat demesinin sebebi de başını kapadıysan diğer yerlerinide uygun bi şekilde kapatman doğru olur diye demiştir
kapalı halinle seni tanıştırmak istemiş yaşlı akrabayla demekki

Haklısın :) teşekkürler

Alınganlık yapmamaya çalışın.
Kurmayın kafanızda.
Sizi seven hep sever.
Ne güzel kapanmışsınız. Bende cesaret edebilsem keşke! Nasıl bir an da oluyor bu, bana da akıl verin:)
Başını kapatan diğer yerlerini de kapatsın fikri ile söylemiştir kv.niz. boş yere üzmeyin kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…