diğer sorunlar çözülür mü bilmem ama ailelerle ilgili sorunlar patlak verdiyse, sevgilinle iyi bir çift dahi olsan sizin evliliğinize zarar verir.
evet arkadaşlar merak ediyorum şu an benim durumun gibi aile konusundan dolayı veya başka bir olaylardan dolayı sorun yaşayıp kuşkuyla bir evlilik yapıp mutlu olan var mı yoksa görünen köy kılavuz istemez hesabı başta sorunlar varsa insan mutsuz mu olur.hadi gelin tecrübelerimizi yaşadıklarımız paylaşalım yol göstermek açısından...
Bizde eşimle nişanlılık döneminde bi takım sorunlar yaşadık. Eşim aşırı derecede kıskanç kıyafetimden arkadaş çevreme kadar herşeyi değiştirmiştim ama sonra birden ben ne yapıyorum dedimİnsanın ömür boyu ait olmadığı bi kişilikte yaşaması mümkün deil bence hıı yapabilenler var hayranım ama ben olamam Kıskançlığını aşabilmek için baya dil döktüm baktım olucak gibi deil ne kadar sevsemde ayrılalım dedim attım yüzüğü gittim ( Buarada eşimin beni bırakmıcağını bilmemin verdiği rahatlıkla yaptım bunları ) Nitekinimde öle oldu tam 45 gün saat başı aradı değiştiğine inandığım için de barıştık iyikide yapmışım yoksa eşimi değiştirmenin başka yolu yoktu Şimdi 1 senedir evliyiz arada bi ayarını kaçırıyo ama hemen o 45 günü hatırlatıyorum Onun dışında da çok büyük sorunlarımız yok çok şükür yani söylemek istediğim nişan aşaması olsun evlilikte olsun yuvayı dişi kuş yapar sözü geçerli idare etmeyi öğrenmek gerekli
benım nısanlımda cok kıskanc bende bıtırıyorum atıyorum yuzugu sonra oda pısman oluyor ama kendıne engel olamıyor 2 gun once yıne tartstık kısknclıktan dolayı suan sankı bıraz daha ıyı aman nazar degmesınbakalım ınsallah benım nısanlımda duzelır ve bende senın gıbı ıyıkı evlenmısım derım.
Her kavganızda yüzüğü atmıyosundur umarımmÇünkü şöyle bi durum oluşur ben nası eşimin beni bırakmıcağına güvenerek attıysam yüzüğü seninde nişanlın aynı düşünceye girebilir 'Yüzüğü attı ama ne de olsa barışıcak ' diye düşünür. Ben 2 sene nişanlı kaldım 1 kere çıkardım yüzüğü o zamanlar ayrılabileceğime ihtimal vermiyodu ama ben ailemle konuştuktan sonra attım nişanı eşim işin ciddiyetini baya bayaa anladı yani Benim eşimde yapar söyler anlatınca hak verir pişman olurdu ama bu durum sürekli olunca can sıkıyo çünkü eşim 5 dk. sonra eskiye döner bense akşama kadar trip atabilirim o derece
Sana tavsiyem güzelce al karşına konuş anlat sıkıntılarını çünkü genelde her erkek ' Ben sana güveniyorum , etrafa güvenmiyorum ' diye başlar kısıtlamaya. İlk zamanlar hoşuna gidiyo kıskanılmak sahiplenilmek söylediklerini bir bir uygulamaya başlıyosun ama sonra sıkıntılar başlıyo muhakkak. Tabi sıkıntı yaşamayanda vardır ama ben kendi karakterimi bildiğim için 2 sene dayanabildim
İlişkilerde 2 tarafında sınırlarını aşmadan taviz vermesi şart ben-sen değilde 'Biz' olabilmek meseleUmarımm sizde aşabilirsin bu sıkıntıları aslında aşılmıcak şeyler değil Rabbim başka dert vermesin :109:
evet arkadaşlar merak ediyorum şu an benim durumun gibi aile konusundan dolayı veya başka bir olaylardan dolayı sorun yaşayıp kuşkuyla bir evlilik yapıp mutlu olan var mı yoksa görünen köy kılavuz istemez hesabı başta sorunlar varsa insan mutsuz mu olur.hadi gelin tecrübelerimizi yaşadıklarımız paylaşalım yol göstermek açısından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?