Nişanliyla aradaki samimiyet

smysmy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
42
5
1
İstanbul
Kizlar merhaba, bu bi dert degil ama merak ettiğimden soruyorum. Ben nisanliyim iki ay sonra düğünümüz var. Nisanlimla cok uzaktan akrabayiz yani tanışıyorduk ayni ortama girmisligimiz vardi ama muhabbetimiz yoktu yani gorucu usulu de denemez bu yuzden. Birlikteliğimizden bu yana 7-8 ay oldu birbirimize cok alistik yanliz kaldığımız zaman yakınlaşmalar oluyo tabiki ileri boyutta degil. Bunlar çiftlerin birbirine ısınması acisindan vs normal seyler mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bakış açısına göre değişir sanırım bu bence gayet normal birşey çok ileri gidilmediği sürece

Kimisine bu yakinlasmalar normal kimisine anormal gelir . Senin icin rahatsa sorun gormuyosan problem yok bence . Isin dini boyutu farkli tabii .

Kişiden kişiye değişir. Bence normal. Hiç temas etmeden evlenince aynı yataga girmek ne bileyim çok garip Temastan kastım sarılmak, öpüşmek... Burada okuyoruz nişanlıyken sürtünme yoluyla ilişkiye girenleri kesinlikle bunu kastetmiyorum Masumane yakınlaşmalar normal ve olması gerekli bence.

Haklısınız :) yok sürtünmeyle iliskiymis falan bunlar asla benlik seyler degil surda dugune ne kalmis :)

Bu sizin bileceginiz bir is... eylulde evleniyoruz ve gayet yakiniz ve samimiyiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunun cevabını ancak sen bilebilirsin... Öncelikle iki kişinin de yakınlaşmayı istemesi gerekir.. Bir manipülasyon ya da zorlama olmaması önemli...
Seni istemediğin bir şeye zorlamıyorsa, sen suçluluk duymuyorsan, kendini kötü hissetmiyorsan sorun yok. ama kendini kötü hissediyorsan ileri boyutta olmasa bile yakınlaşmaya hazır değilsin demektir.. Sen neye ne kadar hazır olduğunu hissedersin, kendince bir sınırın vardır.. Kendini kötü hissetmeden yaşadığınız her şey bence normaldir..

Kesinlikle bi zorlama yok iki kisi tarafndan da :) tesekkur ediyorum yorumlarınız icin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…