Neden istedgni bilemiyorum dugundeki para ve takilar benim demis . nisanlmda sorgulamams[/QUOTE][QUO ="danzeed, post: 37840608, member: 385304"]Neden altınları istiyormuş bu adam merak ettim? Düğünü yapıp evi komple mi düzecekmiş ondan mı?
Haklisn sonradan aci cekmektnse smdi cekmek en mantklisi zaten biseylerin duzelmyecgi acik ve net ortafaarkadasım böyle sacmalık mı olur yaaa sinirlendim bak simdi yok ben bu durumu hcbır konuda hos karsılayamıyorum ne demek altınlar benımdır ne munasebet ? o kım oluyor ? kayınpederın karakterszın tekı ben sana söylüyım evliliğnz boyunca da hep sizi rahatsz eder eger hıc sorgulamadan esın de tmm demısse esın her zaman ailesnın tarafında olucak demektr en ufak anlasmazlıkta kusura bakma bunu soylemek cok kolay benım ıcın senın ıcın kabullenmek zor ama ıkı cumlenden anladım erkek arkadasın ihanet icinde babası da karaktersız aen mutlu olamazsın o ailede yanlıs anlama lutfen seviyorsan da ayrıl derım ılerıde evlıyken cok cıle cekersın sımdı ayrılık acısı bın kat hafıf gelır kendıne bu kotulugu yapma derim
aynen öyle arkadasım ailesi de saygısız aenş saysalar boyle brsey asla soyleyemezler evlilik icn yardım edecegıne ustune paralara yatmak da nedir ben cok sınır oldum bu olaya hadsız insanlara hic tahammul edemiyorum bu arada erkek arkadasını arastır ajanlık yap bıraz bırseylerını mutlaka bulacaksın konustukları bahanelerı resmen uydurma kanıtlarla gıt carp yuzune ayrıl kayınpederınde otursun kara kara dusunsun gttı altınlar dıyeHaklisn sonradan aci cekmektnse smdi cekmek en mantklisi zaten biseylerin duzelmyecgi acik ve net ortafa
Bende yoluma bakmak istiyorum ama O kadar kolay olmuyo babam ilk baslarda cok karsi cikti kimseyi dinlemyip istiyorum die direndim simdi ne diyecgmi ne yapacagmi bilmiorm
Iste anne babaya cok ta direnmemek lazim. Kayinpederin size huzur vermez. Nisanlinda pisirikliguni atarmi bilemem. Tavsiyem iyi dusun, nisan atmak bosanmaktan daha kolay.Bende yoluma bakmak istiyorum ama O kadar kolay olmuyo babam ilk baslarda cok karsi cikti kimseyi dinlemyip istiyorum die direndim simdi ne diyecgmi ne yapacagmi bilmiorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?