nisanlm ve sorunlar..

selinnzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
27
0
1
31
5 ay once nisanlndm nisanimdan 16 gun sonra kaynpderm 1.5 yil sonra yapilacak dugundeki takilarn ona verlmesini istedgni soyledi nisanlimda bunu olumlu karsiladi ama ben smdiden byle seylerin konusulmasini hos bulmadgmi dile getirerk itiraz ettim . nisnlim ailesne cok fazla duskun babasi ne derse o oluyo ben yavas yavas esyalrmzi almak istiyorum babasi istemdgi icin alamyrz . disari ciktgmzda 50 kerr nerde kaldn diye aryor ve bu durum benj cok rahatsz ediyor . gecen aksamda nisanlmla otururken telefonunda sabahn 7 snde gecenin 11-12 snde iki tane kizn aramlarini gordum ve defalrca aramislar nisanlmda aramis ikiside calstgi is yerinden sordugumda bi tanesyle isle alakli konustgnu digeri icinde erkek kardesine ulasamyp onu aradgni soyledi Bende bugun erkek kardesini arayp sordum oda oyle bisey olmadgni ordan kimseyle konusmadgni soyledi tabi acik acik abin boyle soyluo die sormadm . kafam cok karisik bu arama olaylari ailesinin nisandan sonfa fazlasyla degismesi arkadslarma kadar cok fazla mudahle etmeleri beni cildrtyo ..

Neden altınları istiyormuş bu adam merak ettim? Düğünü yapıp evi komple mi düzecekmiş ondan mı?

[QUO ="danzeed, post: 37840608, member: 385304"]Neden altınları istiyormuş bu adam merak ettim? Düğünü yapıp evi komple mi düzecekmiş ondan mı?[/QUOTE]
Neden istedgni bilemiyorum dugundeki para ve takilar benim demis . nisanlmda sorgulamams

[QUO ="danzeed, post: 37840608, member: 385304"]Neden altınları istiyormuş bu adam merak ettim? Düğünü yapıp evi komple mi düzecekmiş ondan mı?
Neden istedgni bilemiyorum dugundeki para ve takilar benim demis . nisanlmda sorgulamams[/QUOTE]
nasıl benim diyebiliyor yaa... onlar size hediye geliyor sonucta

Daha şimdiden altın konularına girmeleri çok çirkin olmuş gerçekten de... Benim anlamadığım, siz bu nişanlınızı ne kadar zamandır tanıyorsunuz, yani flört döneminiz ne kadar sürdü? Nişanlanmadan önce de böyle ailesi ne derse onaylayan, sorun çıkaran biri miydi yoksa nişandan sonra aniden mi değişti?
Diyeceğim o ki, evlilik çok ciddi düşünülmesi gereken, çok önemli bir karar. Burada neler okuyoruz.. Yeterince tanıyıp güveniyor musunuz nişanlınıza? Önce sakin kafayla bu soruları sorun kendinize.
İyi şanslar..

Ekleme: Ayrıca evlilikte huzur için ailelerin de çok önemli bir faktör olduğunu belirtmek istedim.

Bende yoluma bakmak istiyorum ama O kadar kolay olmuyo babam ilk baslarda cok karsi cikti kimseyi dinlemyip istiyorum die direndim simdi ne diyecgmi ne yapacagmi bilmiorm

arkadasım böyle sacmalık mı olur yaaa sinirlendim bak simdi yok ben bu durumu hcbır konuda hos karsılayamıyorum ne demek altınlar benımdır ne munasebet ? o kım oluyor ? kayınpederın karakterszın tekı ben sana söylüyım evliliğnz boyunca da hep sizi rahatsz eder eger hıc sorgulamadan esın de tmm demısse esın her zaman ailesnın tarafında olucak demektr en ufak anlasmazlıkta kusura bakma bunu soylemek cok kolay benım ıcın senın ıcın kabullenmek zor ama ıkı cumlenden anladım erkek arkadasın ihanet icinde babası da karaktersız aen mutlu olamazsın o ailede yanlıs anlama lutfen seviyorsan da ayrıl derım ılerıde evlıyken cok cıle cekersın sımdı ayrılık acısı bın kat hafıf gelır kendıne bu kotulugu yapma derim

İki yillk bi berbrlgmz vardi nisanlnmya karar verdigimzde ama bn bu sekilde ailesne duskun oldugunu nsanlndktan hemen sonra ogrendimher lafinin basinda babam istedi babam soyledi hep byleyiz . haklisinizzz cok fazla

Allah aşkına kendini göre göre ateşe atma, baba sözünden çıkmayan adamdan koca olur mu. Para muhabbetide çok çirkin, ne demek onların olacakmış, senin tarafından gelenler takmıyormu takıyı, için alıyor mu o adamı gerçekten?
Büyük kararlar alacaksınızdır, anneye babaya danışırsınız ama anne baba öyle kafasına göre sizin evinize karışamaz, sen bu adamla evlenirsen, herşeyine karışılacak, nişanlında aynı pasiflikle devam edecek.

Haklisn sonradan aci cekmektnse smdi cekmek en mantklisi zaten biseylerin duzelmyecgi acik ve net ortafa

Haklisn sonradan aci cekmektnse smdi cekmek en mantklisi zaten biseylerin duzelmyecgi acik ve net ortafa
aynen öyle arkadasım ailesi de saygısız aenş saysalar boyle brsey asla soyleyemezler evlilik icn yardım edecegıne ustune paralara yatmak da nedir ben cok sınır oldum bu olaya hadsız insanlara hic tahammul edemiyorum bu arada erkek arkadasını arastır ajanlık yap bıraz bırseylerını mutlaka bulacaksın konustukları bahanelerı resmen uydurma kanıtlarla gıt carp yuzune ayrıl kayınpederınde otursun kara kara dusunsun gttı altınlar dıye

internetten sosyal aglara bak hesapları var mı gızlı telefon ayrıntısını cıkar hc olmadı takıp et telefonunda engellenen numaralara bak bırsuru yolu var :)

glsssh, post: 37840651, member: 503692"]internetten sosyal aglara bak hesapları var mı gızlı telefon ayrıntısını cıkar hc olmadı takıp et telefonunda engellenen numaralara bak bırsuru yolu var :)[/QUOTE]
Hakliisn insan byle bi durumda nasil bir yol izleyecgni bilemio . yardmlarn icin sagll :)

Bende yoluma bakmak istiyorum ama O kadar kolay olmuyo babam ilk baslarda cok karsi cikti kimseyi dinlemyip istiyorum die direndim simdi ne diyecgmi ne yapacagmi bilmiorm

nişanda niye takı takılır !? erkek tarafından bir ayrılma durumu olursa kızı mağdur etmemek adına takılır.. nişanda takılan takı bir nevi kaporadır, alıcam deyip de vazgeçersen kaporan yanar.. e o zaman seni almadan takıları almak ne demek oluyor!?

sen bu işi iyice bir düşün taşın..

babana karşı mahçup olmazsın, emin ol baban için bu mesele ayrılmana fazlasıyla yeterli bir sebeptir

evlenirsen babası sanada karışıcak. ve hayat cekilmez bir zindan olucak.
iyi düşün bence.

Iste anne babaya cok ta direnmemek lazim. Kayinpederin size huzur vermez. Nisanlinda pisirikliguni atarmi bilemem. Tavsiyem iyi dusun, nisan atmak bosanmaktan daha kolay.

Sende desene düğün takılarını benim babam istiyo diye onlar karşı çıkıncada dersin ki ee ama sizde istiyodunuz ne değişti ? zaten azıcık dirensen asıl yüzleri ortaya çıkar daha nişanlıyken gelecek altınların hesabını yapıp üstüne konmaya çalışan adamdan hayır gelmez. Altın damadın bile değil gelinindir niye veresin? diğer konuya gelince zaten nişanlının yalanını yakalamışsın işin içinde bir şey olmasa yalan söylemezdi

Babasinin yonlerdigi bir hayati yasamayi uygun bulup, kendi fikirlerine size sahip cikamayacaginin sinyallerini oyle yogun bir sekilde vermiski... secim sizin, hayat sizin... soyle dusunun, nisanlinizin goruntusu altinda kayinbabanizin fikirleriyle evleneceksiniz...

Daha şimdiden gerçek yüzlerini göstermişler..
bence hemen ayrılın... Yalanda söylemiş size, ilerde de arkanızda durabileceğini sanmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…