nisanlm ve sorunlar..

Canim benim simdiden konusulmasi hosuma gitmiyor demissin ama birak boylesi iyi gostersin herkes yuzunu. Seni rahatsiz eden biseye evet tamam drme rahatsiz oluyorsan sebepleriyle dile getir. Sonrasinda hep karsina cikacak bunlar hem de fazlasiyla. Iyi tani iyi olç iyi biç sana tavsiyem

Babam sadece sylenr arkmda duracak bi iinsandegl

Babam arkmda duracak bi insan degl ki o sadece dunyanin lafni yapar karsi taraf bsey dedgndde siz haklsnz der . bu taki muhbttnde bbile bana onlar aile n artk ister alrlar ister almxlar hc bisey diyemzsn dedi .

Babam arkmda duracak bi insan degl ki o sadece dunyanin lafni yapar karsi taraf bsey dedgndde siz haklsnz der . bu taki muhbttnde bbile bana onlar aile n artk ister alrlar ister almxlar hc bisey diyemzsn dedi .
hımmm anladım.Lakin sen ayrılmak istiyorum dediğinde zorla evlendirecek hali yok herhalde.Söylenir söylenir unutur zaman sonra.Annenle aran nasıl ona bir çıtlatsan konuyu?

Yol yakınken kaç kurtul!!

benim yakın bir arkadaşım da kayınpeder sıkıntısı çekmişti. hayatı zindan olmuştu. 2 ay dayanabildi kız nişanlı kalmaya. attı nişanı. zaten erkeğin ailesine çok bağımlı olanı seni hep ezer. hele ki senin hayatına fazla müdahale ediyorsa şimdiden gelecekte de bu farklı olmayacakk.

bu yazdığın sebepler az gözükebilir. ama bunlrı yapan adam ve tabi kayınpederin evlendiğinizde daha da çok şey ister. olan sana olur. bence ne kadar zor da olsa ayrıl.

arkana bakmadan kaç canım..benimkide böyleydi..ama maalesef değişme olmuyor..hatta daha beter oluyor..bana dediği herzaman şu asıl ailesi kendi ailesi..biz ve çocukları 2. plandaymışız..yol yakınken..bu görgüsüz kp kurtul derim..babasına bak oğlunu al demişler..

İnsanlar değişmez. "Nişanlıyken de böyleydi ama evlenirsek değişir diye ummuştum," şeklinde başlayan cümlelerin nasıl bittiğini en azından şu forumu bir karıştırsan görürsün. Sakın evlenip de kendine yazık etme. Daha şimdiden altının derdine düşen bir kayınpeder, hayatınız boyunca başka konularda da elbette müdahale edecektir size. Böyle bir hayat sürmekten kurtar kendini. Eş dediğin kendinin ve eşinin hakkını korumaktan, haklıyı haksızı ayırt etmekten acizse olmasın daha iyi. Elbet gün gelir iyi bir insan çıkar karşına.

Daha simdiden altin konulari , ben anlamiyorum bu altinlari neden erkek tarafi alir , bunuda bu kadinlar klubunde okuyarak ogrendim..
Altin kiza takilir ve kizindir kimsenin almaya hakki felan yok ..

Nisanlina gelince acikca sana yalan soylemis, ve daha evlenilicek olgunlukta degil..

daha bi cok sey var burda dile getrmdgm hepsini birlestrnce basima geleckler belli zaten

v
Haklisin burdakleri okudkca daha cok korkmya basladm . hic bi zmn arkamda olmayack hep ailesi on planda olcak .

.

Haklisn sonradan aci cekmektnse smdi cekmek en mantklisi zaten biseylerin duzelmyecgi acik ve net ortafa
Yok artık cok Saçma senin ailenin akrabaların sana taktiği altınları o mu alacak yokkkkk ya annen baban kızımıza takcaz diye yıllarca para biriktirip altın alsın ona da kayınbaban el koysun senin anan güzel mi derler adama ne cins insanlar var yaaa

bırak bence bunlardan sana iyilik gelmez .altınları ıstemesı,nişsanlının görüşmeleri şüphe duymuşşsun için içine yer artık .kımse umrunda olmasın ıstemıyorsan kopar at yoksa ılerısı cehennem olur sana

Buradaki evli kadınları gözünün önüne al.
Neredeyse çoğu eşinin ailesinin sözünden çıkmamasından şikayetçi.
Seninki şimdiden belli etmiş kendini.
Ve aldattıgından da şüpheleniyorsun..
" Her şey düzelir " diye düşünme. Çünkü hiçbir şey düzelmiyor.

Kendi takacak heralde altınları .... Şaka gibi ya bazı aileler neden çocuklarının hayatlarına bu kadar müdehale ederler anlamam. Sen ailesiyle mesafeni koru. Saygını da koru ama alttan alma canım. Sen de bi kere evleneceksin ne istiyorsan altınlar sende mi kalsın istiyorsun pat söyle... En iyisi bu nasıl başlarsa öyle gider zaten. Bunun yanı sıra nişanlına da temkinli yaklaş bak ortada yalan varmış. Arama konusunda... Allah yardımcın olsn ....

yol yakınken kaç kurtul hatta arkana bile bakma..kayınpeder şimdiden altın derdinde ne ayıp şey..nişanlın yalan söylüyor..evlenecek adamı her dakka nişanlısı bayan yanındayken aramak ta nasıl bir saygısızlık .kızım bunlar senin ömrünü yer. belli ki nişanlın da kişiliği oturmuş biri değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…