- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
Babam sadece sylenr arkmda duracak bi iinsandeglHer ne kadar ailenizi karşınıza alıp nişanlanmış olsanız da emin olun sakince babanıza durumu anlattığınızda ayrılmak istediğinizi söylediğinizde arkanızda duracaktır.
İnsan oğlu yanlış karar verebilir.
Daha düğüne 1,5 yıl varmış.O zamana kim öle kim kala.Şimdiden bunların hesabı peşin peşin yapılıyorsa,nişanlın babanın sözünden çıkmıyorsa tekrar bir gözden geçir durumu.
Kararı verecek sizsiniz.Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
Sevgiler.
Babam arkmda duracak bi insan degl ki o sadece dunyanin lafni yapar karsi taraf bsey dedgndde siz haklsnz der . bu taki muhbttnde bbile bana onlar aile n artk ister alrlar ister almxlar hc bisey diyemzsn dedi .Her ne kadar ailenizi karşınıza alıp nişanlanmış olsanız da emin olun sakince babanıza durumu . lattığınızda ayrılmak istediğinizi söylediğinizde arkanızda duracaktır.
İnsan oğlu yanlış karar verebilir.
Daha düğüne 1,5 yıl varmış.O zamana kim öle kim kala.Şimdiden bunların hesabı peşin peşin yapılıyorsa,nişanlın babanın sözünden çıkmıyorsa tekrar bir gözden geçir durumu.
Kararı verecek sizsiniz.Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
Sevgiler.
hımmm anladım.Lakin sen ayrılmak istiyorum dediğinde zorla evlendirecek hali yok herhalde.Söylenir söylenir unutur zaman sonra.Annenle aran nasıl ona bir çıtlatsan konuyu?Babam arkmda duracak bi insan degl ki o sadece dunyanin lafni yapar karsi taraf bsey dedgndde siz haklsnz der . bu taki muhbttnde bbile bana onlar aile n artk ister alrlar ister almxlar hc bisey diyemzsn dedi .
Biiyo iyi annmle aramz ama oda Duzelr faln diohımmm anladım.Lakin sen ayrılmak istiyorum dediğinde zorla evlendirecek hali yok herhalde.Söylenir söylenir unutur zaman sonra.Annenle aran nasıl ona bir çıtlatsan konuyu?
Yol yakınken kaç kurtul!!5 ay once nisanlndm nisanimdan 16 gun sonra kaynpderm 1.5 yil sonra yapilacak dugundeki takilarn ona verlmesini istedgni soyledi nisanlimda bunu olumlu karsiladi ama ben smdiden byle seylerin konusulmasini hos bulmadgmi dile getirerk itiraz ettim . nisnlim ailesne cok fazla duskun babasi ne derse o oluyo ben yavas yavas esyalrmzi almak istiyorum babasi istemdgi icin alamyrz . disari ciktgmzda 50 kerr nerde kaldn diye aryor ve bu durum benj cok rahatsz ediyor . gecen aksamda nisanlmla otururken telefonunda sabahn 7 snde gecenin 11-12 snde iki tane kizn aramlarini gordum ve defalrca aramislar nisanlmda aramis ikiside calstgi is yerinden sordugumda bi tanesyle isle alakli konustgnu digeri icinde erkek kardesine ulasamyp onu aradgni soyledi Bende bugun erkek kardesini arayp sordum oda oyle bisey olmadgni ordan kimseyle konusmadgni soyledi tabi acik acik abin boyle soyluo die sormadm . kafam cok karisik bu arama olaylari ailesinin nisandan sonfa fazlasyla degismesi arkadslarma kadar cok fazla mudahle etmeleri beni cildrtyo ..
Babası düzelse nişanlınız düzelmez ayol.:)Biiyo iyi annmle aramz ama oda Duzelr faln dio
5 ay once nisanlndm nisanimdan 16 gun sonra kaynpderm 1.5 yil sonra yapilacak dugundeki takilarn ona verlmesini istedgni soyledi nisanlimda bunu olumlu karsiladi ama ben smdiden byle seylerin konusulmasini hos bulmadgmi dile getirerk itiraz ettim . nisnlim ailesne cok fazla duskun babasi ne derse o oluyo ben yavas yavas esyalrmzi almak istiyorum babasi istemdgi icin alamyrz . disari ciktgmzda 50 kerr nerde kaldn diye aryor ve bu durum benj cok rahatsz ediyor . gecen aksamda nisanlmla otururken telefonunda sabahn 7 snde gecenin 11-12 snde iki tane kizn aramlarini gordum ve defalrca aramislar nisanlmda aramis ikiside calstgi is yerinden sordugumda bi tanesyle isle alakli konustgnu digeri icinde erkek kardesine ulasamyp onu aradgni soyledi Bende bugun erkek kardesini arayp sordum oda oyle bisey olmadgni ordan kimseyle konusmadgni soyledi tabi acik acik abin boyle soyluo die sormadm . kafam cok karisik bu arama olaylari ailesinin nisandan sonfa fazlasyla degismesi arkadslarma kadar cok fazla mudahle etmeleri beni cildrtyo ..
daha bi cok sey var burda dile getrmdgm hepsini birlestrnce basima geleckler belli zatenbenim yakın bir arkadaşım da kayınpeder sıkıntısı çekmişti. hayatı zindan olmuştu. 2 ay dayanabildi kız nişanlı kalmaya. attı nişanı. zaten erkeğin ailesine çok bağımlı olanı seni hep ezer. hele ki senin hayatına fazla müdahale ediyorsa şimdiden gelecekte de bu farklı olmayacakk.
bu yazdığın sebepler az gözükebilir. ama bunlrı yapan adam ve tabi kayınpederin evlendiğinizde daha da çok şey ister. olan sana olur. bence ne kadar zor da olsa ayrıl.
Haklisin burdakleri okudkca daha cok korkmya basladm . hic bi zmn arkamda olmayack hep ailesi on planda olcak .İnsanlar değişmez. "Nişanlıyken de böyleydi ama evlenirsek değişir diye ummuştum," şeklinde başlayan cümlelerin nasıl bittiğini en azından şu forumu bir karıştırsan görürsün. Sakın evlenip de kendine yazık etme. Daha şimdiden altının derdine düşen bir kayınpeder, hayatınız boyunca başka konularda da elbette müdahale edecektir size. Böyle bir hayat sürmekten kurtar kendini. Eş dediğin kendinin ve eşinin hakkını korumaktan, haklıyı haksızı ayırt etmekten acizse olmasın daha iyi. Elbet gün gelir iyi bir insan çıkar karşına.
Yok artık cok Saçma senin ailenin akrabaların sana taktiği altınları o mu alacak yokkkkk ya annen baban kızımıza takcaz diye yıllarca para biriktirip altın alsın ona da kayınbaban el koysun senin anan güzel mi derler adama ne cins insanlar var yaaaHaklisn sonradan aci cekmektnse smdi cekmek en mantklisi zaten biseylerin duzelmyecgi acik ve net ortafa
5 ay once nisanlndm nisanimdan 16 gun sonra kaynpderm 1.5 yil sonra yapilacak dugundeki takilarn ona verlmesini istedgni soyledi nisanlimda bunu olumlu karsiladi ama ben smdiden byle seylerin konusulmasini hos bulmadgmi dile getirerk itiraz ettim . nisnlim ailesne cok fazla duskun babasi ne derse o oluyo ben yavas yavas esyalrmzi almak istiyorum babasi istemdgi icin alamyrz . disari ciktgmzda 50 kerr nerde kaldn diye aryor ve bu durum benj cok rahatsz ediyor . gecen aksamda nisanlmla otururken telefonunda sabahn 7 snde gecenin 11-12 snde iki tane kizn aramlarini gordum ve defalrca aramislar nisanlmda aramis ikiside calstgi is yerinden sordugumda bi tanesyle isle alakli konustgnu digeri icinde erkek kardesine ulasamyp onu aradgni soyledi Bende bugun erkek kardesini arayp sordum oda oyle bisey olmadgni ordan kimseyle konusmadgni soyledi tabi acik acik abin boyle soyluo die sormadm . kafam cok karisik bu arama olaylari ailesinin nisandan sonfa fazlasyla degismesi arkadslarma kadar cok fazla mudahle etmeleri beni cildrtyo ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?