• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlm ve sorunlar..

Evlenirseniz ileride neden oraya gittiniz'ler, neden geç geldiniz'ler, neden babadan habersiz şu eşyayı aldınız'lar, gelin neden şuraya gidiyo'lar falan da başlar. Hayatınızın geri kalanı boyunca üzüleceğinize, şimdi iş dallanıp budaklanmadan üzülün derim ben.

altın neden takılır geri almak içinmi. kkda bu konuları okuyunca çok şaşırıyorum. kızdan geri alacaksan ne takıyorsun kardeşim. millete gösteriş yapmak içinmi. iyi valla.

Son düzenleme:
Kayınpederin düğünde takılacak altınları istedi ve nişanlın bunu olumlu karşıladı?
Peki sen bu hikayede nesin acaba?
Bana nişan için fazla acele etmişsin gibi geldi. Nişanlın ergenlikten çıkamamış daha...

:KK64::KK64:((Allah Allah Zıpzıpa bişiy mi oldu .Yaşları sormamış ))
Canım anladığım kadarı yada hissettiğim kadarı ile yaşlarınız küçük .Çünkü nişanlınızda bir oturmamışlık olgunlaşmamışlık sezdimm

5 ay once nisanlndm nisanimdan 16 gun sonra kaynpderm 1.5 yil sonra yapilacak dugundeki takilarn ona verlmesini istedgni soyledi nisanlimda bunu olumlu karsiladi ama ben smdiden byle seylerin konusulmasini hos bulmadgmi dile getirerk itiraz ettim . nisnlim ailesne cok fazla duskun babasi ne derse o oluyo ben yavas yavas esyalrmzi almak istiyorum babasi istemdgi icin alamyrz . disari ciktgmzda 50 kerr nerde kaldn diye aryor ve bu durum benj cok rahatsz ediyor . gecen aksamda nisanlmla otururken telefonunda sabahn 7 snde gecenin 11-12 snde iki tane kizn aramlarini gordum ve defalrca aramislar nisanlmda aramis ikiside calstgi is yerinden sordugumda bi tanesyle isle alakli konustgnu digeri icinde erkek kardesine ulasamyp onu aradgni soyledi Bende bugun erkek kardesini arayp sordum oda oyle bisey olmadgni ordan kimseyle konusmadgni soyledi tabi acik acik abin boyle soyluo die sormadm . kafam cok karisik bu arama olaylari ailesinin nisandan sonfa fazlasyla degismesi arkadslarma kadar cok fazla mudahle etmeleri beni cildrtyo ..
Vallahi çok üzülüyorum, kızlarımız sevgi, aşk vs. diye kapılarak böyle daha birey olamamış, babasına annesine bağımlı erkeklerle evleniyorlar sonra hayatları mahvoluyor. Eşime bazen buradaki hikayeleri anlatıyorum bu kadınlar niye evleniyor bu adamlarla hiç mi belli olmuyor evlenmeden diyor. Sizin örneğinizde belli olmuş mu evet çok belli olmuş nasıl bir hayatınızın olacağı. Ama bunu görüp vazgeçecek misiniz, büyük ihtimalle hayır. Nişan bozmak için o kadar önemli değilmiş gibi görünecek size. Evlendiğiniz zaman ise asıl konuları açacaksınız burada. Çok üzülüyorum, ama elden bir şey gelmiyor.

Bende yoluma bakmak istiyorum ama O kadar kolay olmuyo babam ilk baslarda cok karsi cikti kimseyi dinlemyip istiyorum die direndim simdi ne diyecgmi ne yapacagmi bilmiorm
Canım gururunu düşünme. Baban seni affeder onun canısın sen. Güzel bir şekilde söylersin ona, ben görememişim siz görmüşsünüz dersin. Sen gidip ailenle konuş, ben ne yapacağımı bilmiyorum de. Onlar halleder bence zaten, senin nasıl ayrılıcam diye düşünmene gerek kalmaz. Bu pısırık adam bir de aldatıyor seni anlaşılan.

ayrıl gitsin ya bu ne böyle 3 gün ağlarsın en fazla boşver niye çekeceksin bunu süt kuzusu

5 ay once nisanlndm nisanimdan 16 gun sonra kaynpderm 1.5 yil sonra yapilacak dugundeki takilarn ona verlmesini istedgni soyledi nisanlimda bunu olumlu karsiladi ama ben smdiden byle seylerin konusulmasini hos bulmadgmi dile getirerk itiraz ettim . nisnlim ailesne cok fazla duskun babasi ne derse o oluyo ben yavas yavas esyalrmzi almak istiyorum babasi istemdgi icin alamyrz . disari ciktgmzda 50 kerr nerde kaldn diye aryor ve bu durum benj cok rahatsz ediyor . gecen aksamda nisanlmla otururken telefonunda sabahn 7 snde gecenin 11-12 snde iki tane kizn aramlarini gordum ve defalrca aramislar nisanlmda aramis ikiside calstgi is yerinden sordugumda bi tanesyle isle alakli konustgnu digeri icinde erkek kardesine ulasamyp onu aradgni soyledi Bende bugun erkek kardesini arayp sordum oda oyle bisey olmadgni ordan kimseyle konusmadgni soyledi tabi acik acik abin boyle soyluo die sormadm . kafam cok karisik bu arama olaylari ailesinin nisandan sonfa fazlasyla degismesi arkadslarma kadar cok fazla mudahle etmeleri beni cildrtyo ..
En büyük sıkıntı nişanlınızda , koca adam babasını ne karıştırıyor her halta hadi onu geçtim görüştüğü kızla ilgili söylediği YALAN ! Bir erkek bir kızla görüştüğü mevzuda YALAN söylüyorsa iyi ya da kötü bir sürprizi vardır mutlaka, yani ya aldatıyordur ya da size gerçekten jest yapmak adına fikir beyanında bulunuyordur :KK53:

her halta karisan aile ve bunu normal karsilayan erkek.. iyice gozlemle.. nisan oldu diye evlenmek zorunda degilsin..

şekerim hemen kaç, uzaklaş o aileden:=) vallahi bak sorun sorun üstüne biner, elini kolunu alamazsın

TÜRKÇE YAZARSANIZ YARDIM EDEN FIKIR BEYAN EDER OLUR DIYE DUSUNUYORUM

Aramaları bilmem neyi boşver şimdi.

İlk iş nişanı at.

Nişanlın babasının ağzına bakıyor. Zaten karşı tarafında eşyalardan önce altın muhabbeti açmasından aç gözlü olduğunu yazmaya bile gerek yok. Bunlarla ömür geçmez.

Bende yoluma bakmak istiyorum ama O kadar kolay olmuyo babam ilk baslarda cok karsi cikti kimseyi dinlemyip istiyorum die direndim simdi ne diyecgmi ne yapacagmi bilmiorm
Çıkacaksa sorun kendi anne babanla çıksın. Elin adamlarıyla uğraşmayı göze alıyorsun babanla yüzleşmekten mi korkuyorsun. Bırak kızacaksa bağıracaksa yapsın bunları. Ailen sonuçta yarası sarılır. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma. Başkaları halini anlamaz, nişanlın zaten ağzı açık ayran delisi gibi duruyor.. Babası Allah'a emanetlik..
Yapma yavrucum, yapma kuzum, çıkacak kavgalardan duyacağın ögütlerden kaçıp manyak bir aileye gelin olma.

nişanda niye takı takılır !? erkek tarafından bir ayrılma durumu olursa kızı mağdur etmemek adına takılır.. nişanda takılan takı bir nevi kaporadır, alıcam deyip de vazgeçersen kaporan yanar.. e o zaman seni almadan takıları almak ne demek oluyor!?

sen bu işi iyice bir düşün taşın..

babana karşı mahçup olmazsın, emin ol baban için bu mesele ayrılmana fazlasıyla yeterli bir sebeptir

işte ben bu zihniyeti anlamıyorum.kapora nedir arkadaş mal mı alıyorsunuz?nişanda takılan takılar hediyedir. bana göre de
hediyenin geri istenmesi çok ayıptır bu ayrı.düğün takıları da hediyedir.gönlümden ne koparsa,maddi olarak neye gücüm yetiyorsa onu takarım ve asla geri almam.ama kız tarafı da anlayışlı olmalı.erkek ailesini zora sokacak şekilde hareket etmemeli.
konu sahibi altınlardan önce ,nişanlınızın karakterine önem verin ve bu adamda birtakım sorunlar var gibi.önceliğiniz bu olsun.

Haklisinz fikirlerinz icn tesekkurler . bende bizr huzur vermeyecklerini anladigim icin Sizinde fikirlernizi almak istedim . bu arada bnde nisanlimda 20 yasindayz .

Her ne kadar ailenizi karşınıza alıp nişanlanmış olsanız da emin olun sakince babanıza durumu anlattığınızda ayrılmak istediğinizi söylediğinizde arkanızda duracaktır.
İnsan oğlu yanlış karar verebilir.
Daha düğüne 1,5 yıl varmış.O zamana kim öle kim kala.Şimdiden bunların hesabı peşin peşin yapılıyorsa,nişanlın babanın sözünden çıkmıyorsa tekrar bir gözden geçir durumu.
Kararı verecek sizsiniz.Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
Sevgiler.

Back
X