- 10 Kasım 2014
- 340
- 314
- 73
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence gurur yapmaBende yoluma bakmak istiyorum ama O kadar kolay olmuyo babam ilk baslarda cok karsi cikti kimseyi dinlemyip istiyorum die direndim simdi ne diyecgmi ne yapacagmi bilmiorm
Vallahi çok üzülüyorum, kızlarımız sevgi, aşk vs. diye kapılarak böyle daha birey olamamış, babasına annesine bağımlı erkeklerle evleniyorlar sonra hayatları mahvoluyor. Eşime bazen buradaki hikayeleri anlatıyorum bu kadınlar niye evleniyor bu adamlarla hiç mi belli olmuyor evlenmeden diyor. Sizin örneğinizde belli olmuş mu evet çok belli olmuş nasıl bir hayatınızın olacağı. Ama bunu görüp vazgeçecek misiniz, büyük ihtimalle hayır. Nişan bozmak için o kadar önemli değilmiş gibi görünecek size. Evlendiğiniz zaman ise asıl konuları açacaksınız burada. Çok üzülüyorum, ama elden bir şey gelmiyor.5 ay once nisanlndm nisanimdan 16 gun sonra kaynpderm 1.5 yil sonra yapilacak dugundeki takilarn ona verlmesini istedgni soyledi nisanlimda bunu olumlu karsiladi ama ben smdiden byle seylerin konusulmasini hos bulmadgmi dile getirerk itiraz ettim . nisnlim ailesne cok fazla duskun babasi ne derse o oluyo ben yavas yavas esyalrmzi almak istiyorum babasi istemdgi icin alamyrz . disari ciktgmzda 50 kerr nerde kaldn diye aryor ve bu durum benj cok rahatsz ediyor . gecen aksamda nisanlmla otururken telefonunda sabahn 7 snde gecenin 11-12 snde iki tane kizn aramlarini gordum ve defalrca aramislar nisanlmda aramis ikiside calstgi is yerinden sordugumda bi tanesyle isle alakli konustgnu digeri icinde erkek kardesine ulasamyp onu aradgni soyledi Bende bugun erkek kardesini arayp sordum oda oyle bisey olmadgni ordan kimseyle konusmadgni soyledi tabi acik acik abin boyle soyluo die sormadm . kafam cok karisik bu arama olaylari ailesinin nisandan sonfa fazlasyla degismesi arkadslarma kadar cok fazla mudahle etmeleri beni cildrtyo ..
Canım gururunu düşünme. Baban seni affeder onun canısın sen. Güzel bir şekilde söylersin ona, ben görememişim siz görmüşsünüz dersin. Sen gidip ailenle konuş, ben ne yapacağımı bilmiyorum de. Onlar halleder bence zaten, senin nasıl ayrılıcam diye düşünmene gerek kalmaz. Bu pısırık adam bir de aldatıyor seni anlaşılan.Bende yoluma bakmak istiyorum ama O kadar kolay olmuyo babam ilk baslarda cok karsi cikti kimseyi dinlemyip istiyorum die direndim simdi ne diyecgmi ne yapacagmi bilmiorm
En büyük sıkıntı nişanlınızda , koca adam babasını ne karıştırıyor her halta hadi onu geçtim görüştüğü kızla ilgili söylediği YALAN ! Bir erkek bir kızla görüştüğü mevzuda YALAN söylüyorsa iyi ya da kötü bir sürprizi vardır mutlaka, yani ya aldatıyordur ya da size gerçekten jest yapmak adına fikir beyanında bulunuyordur5 ay once nisanlndm nisanimdan 16 gun sonra kaynpderm 1.5 yil sonra yapilacak dugundeki takilarn ona verlmesini istedgni soyledi nisanlimda bunu olumlu karsiladi ama ben smdiden byle seylerin konusulmasini hos bulmadgmi dile getirerk itiraz ettim . nisnlim ailesne cok fazla duskun babasi ne derse o oluyo ben yavas yavas esyalrmzi almak istiyorum babasi istemdgi icin alamyrz . disari ciktgmzda 50 kerr nerde kaldn diye aryor ve bu durum benj cok rahatsz ediyor . gecen aksamda nisanlmla otururken telefonunda sabahn 7 snde gecenin 11-12 snde iki tane kizn aramlarini gordum ve defalrca aramislar nisanlmda aramis ikiside calstgi is yerinden sordugumda bi tanesyle isle alakli konustgnu digeri icinde erkek kardesine ulasamyp onu aradgni soyledi Bende bugun erkek kardesini arayp sordum oda oyle bisey olmadgni ordan kimseyle konusmadgni soyledi tabi acik acik abin boyle soyluo die sormadm . kafam cok karisik bu arama olaylari ailesinin nisandan sonfa fazlasyla degismesi arkadslarma kadar cok fazla mudahle etmeleri beni cildrtyo ..
her halta karisan aile ve bunu normal karsilayan erkek.. iyice gozlemle.. nisan oldu diye evlenmek zorunda degilsin..5 ay once nisanlndm nisanimdan 16 gun sonra kaynpderm 1.5 yil sonra yapilacak dugundeki takilarn ona verlmesini istedgni soyledi nisanlimda bunu olumlu karsiladi ama ben smdiden byle seylerin konusulmasini hos bulmadgmi dile getirerk itiraz ettim . nisnlim ailesne cok fazla duskun babasi ne derse o oluyo ben yavas yavas esyalrmzi almak istiyorum babasi istemdgi icin alamyrz . disari ciktgmzda 50 kerr nerde kaldn diye aryor ve bu durum benj cok rahatsz ediyor . gecen aksamda nisanlmla otururken telefonunda sabahn 7 snde gecenin 11-12 snde iki tane kizn aramlarini gordum ve defalrca aramislar nisanlmda aramis ikiside calstgi is yerinden sordugumda bi tanesyle isle alakli konustgnu digeri icinde erkek kardesine ulasamyp onu aradgni soyledi Bende bugun erkek kardesini arayp sordum oda oyle bisey olmadgni ordan kimseyle konusmadgni soyledi tabi acik acik abin boyle soyluo die sormadm . kafam cok karisik bu arama olaylari ailesinin nisandan sonfa fazlasyla degismesi arkadslarma kadar cok fazla mudahle etmeleri beni cildrtyo ..
TÜRKÇE YAZARSANIZ YARDIM EDEN FIKIR BEYAN EDER OLUR DIYE DUSUNUYORUM5 ay once nisanlndm nisanimdan 16 gun sonra kaynpderm 1.5 yil sonra yapilacak dugundeki takilarn ona verlmesini istedgni soyledi nisanlimda bunu olumlu karsiladi ama ben smdiden byle seylerin konusulmasini hos bulmadgmi dile getirerk itiraz ettim . nisnlim ailesne cok fazla duskun babasi ne derse o oluyo ben yavas yavas esyalrmzi almak istiyorum babasi istemdgi icin alamyrz . disari ciktgmzda 50 kerr nerde kaldn diye aryor ve bu durum benj cok rahatsz ediyor . gecen aksamda nisanlmla otururken telefonunda sabahn 7 snde gecenin 11-12 snde iki tane kizn aramlarini gordum ve defalrca aramislar nisanlmda aramis ikiside calstgi is yerinden sordugumda bi tanesyle isle alakli konustgnu digeri icinde erkek kardesine ulasamyp onu aradgni soyledi Bende bugun erkek kardesini arayp sordum oda oyle bisey olmadgni ordan kimseyle konusmadgni soyledi tabi acik acik abin boyle soyluo die sormadm . kafam cok karisik bu arama olaylari ailesinin nisandan sonfa fazlasyla degismesi arkadslarma kadar cok fazla mudahle etmeleri beni cildrtyo ..
Çıkacaksa sorun kendi anne babanla çıksın. Elin adamlarıyla uğraşmayı göze alıyorsun babanla yüzleşmekten mi korkuyorsun. Bırak kızacaksa bağıracaksa yapsın bunları. Ailen sonuçta yarası sarılır. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma. Başkaları halini anlamaz, nişanlın zaten ağzı açık ayran delisi gibi duruyor.. Babası Allah'a emanetlik..Bende yoluma bakmak istiyorum ama O kadar kolay olmuyo babam ilk baslarda cok karsi cikti kimseyi dinlemyip istiyorum die direndim simdi ne diyecgmi ne yapacagmi bilmiorm
nişanda niye takı takılır !? erkek tarafından bir ayrılma durumu olursa kızı mağdur etmemek adına takılır.. nişanda takılan takı bir nevi kaporadır, alıcam deyip de vazgeçersen kaporan yanar.. e o zaman seni almadan takıları almak ne demek oluyor!?
sen bu işi iyice bir düşün taşın..
babana karşı mahçup olmazsın, emin ol baban için bu mesele ayrılmana fazlasıyla yeterli bir sebeptir
Bu kadar sorun varken devam etmesen hayrına olur.