Kadroların yanında belirtilen öğrenim kodlarının yanında birde 6225 yada mesela 7301 gibi özel başvurma şartları var. Biz o bölümden mezun olmasak bile bu özel başvuru şartlarını taşıyorsak o kadroya başvurabiliyor muyuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederimm
3001: herhangi bir önlisanstan mezun olmak demek
6225 : M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olmak
6345: M.E.B.'Dan Onaylı Santral Elemanı Yetiştirme Sertifikası Sahibi Olmak
yanı bunun yorumu , hernagi bir önlisantan mezun olup, ama 6225 ve 6345 sertfikalarına sahip olanlar terch edebilir.
Anladım. Başvuramıyorum yani Biraz araştırmıştım internetten bakındım başvurulabilir filan gibi şeyler yazıyordu kafamda karıştı emin olmak istedim birde burda soraym dedim. Çok teşekkürler cevabınız için
Anladım. Başvuramıyorum yani Biraz araştırmıştım internetten bakındım başvurulabilir filan gibi şeyler yazıyordu kafamda karıştı emin olmak istedim birde burda soraym dedim. Çok teşekkürler cevabınız için
inş atanırsın:) Benim bu yıl umudum yok ama yinede tercih yapmak istedim içimde kalmasın diye :) 2010 da çalışmadan girmiştim sınava şimdi 2012ye hazırlanıyorum 2012de amacım 87+ almak.. Sen kaç puan almıştın?
inş atanırsın:) Benim bu yıl umudum yok ama yinede tercih yapmak istedim içimde kalmasın diye :) 2010 da çalışmadan girmiştim sınava şimdi 2012ye hazırlanıyorum 2012de amacım 87+ almak.. Sen kaç puan almıştın?