Herkese merhabalar,
Kızlar şampuan ve saç ürünleri deneme manyağı oldum ama işte bu bu benim şampuanım dediğim bir ürün bulamadımyılmadım devam ediyorum sizlerden bu ürünleri (nival ısırgan,ısırgan+sarımsak,sarımsak) kullananların yorumunu bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Ben sarımsaklı nivalisi denedim! Memnun kaldim ama dokulmeye hic mi hiic faydasi olmadi. Ama diger sampuanlardan daha iyi oldugu kesin paraben sulfat silikon hicbisey yok nerdeyse ya. Cok da kopurmuyo zaten ilk yikamada. Ikinci yikamada kopuruyo sevdim ben ama dokulmeyide engelleseydi keskesimdide isirgan+ sarimsakliyi deniycem onda dokulmesi duranlar varmis canim sen denedin mi peki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm ben dün aldım çok hoşuma gitti bakalım şimdi saçlarımda keratin bakımıda var kokusu güzel
Bende aldim isirganli sarimsakliyi bugun. Ama kokusu onceden farkliydi sanki yesilelma gbi koluyo gbiydi busefer aldigim snki ot kokuyor gbiseninkinin kokusu nasil canim sen hangisini aldin isirgan ve sarimsaklisini mi yoksaa
Senin saç tipin neydi cnm
Herkese merhabalar,
Kızlar şampuan ve saç ürünleri deneme manyağı oldum ama işte bu bu benim şampuanım dediğim bir ürün bulamadımyılmadım devam ediyorum sizlerden bu ürünleri (nival ısırgan,ısırgan+sarımsak,sarımsak) kullananların yorumunu bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Nival değil de otacınınkini deneyeceğim şampuanım bitince
Otaciya da guzel diyolar bende Nival ya da Otaci arasında secim yaptim. Otacinin icerisinde kimyasal var. Nivalde yok o yuzden tercih ett guzel bi sampuan
Ben internetten baktım en az kimyasal otacıda var tatlım.
Hem sen söyledin nival market şampuanı olmuş diye. :26:
Otacı alacağım sanırım.
Eski serisinde yok kimyasal o da bulabilene eski seriyi :/ ben fotosunu atarim buraya. Ben de evimin yakininda tesadufen buldum 12 tl ye hemde. Bakalim bende stok yapicam sanirim
Otacınınkini de bulmak zor. :26::26:
Ya otaci watsonslarda bile var marketlerde falan...
Normalinden bahsetmiyorum sarımsaklısını
10 bitkilisini ve isirganlisini net hatirliyorum. Sarimsaklisi da vardir herhalde canim bi bak bikac yere :/ sarimsaklisi cokmu zor bulunuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?