Şampuan ve Saç Kremleri Nival(nivalis) ısırgan,ısırgan+sarımsak,sarımsaklı şampuanı nasıl?

lolita_87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
181
5
118
Herkese merhabalar,
Kızlar şampuan ve saç ürünleri deneme manyağı oldum ama işte bu bu benim şampuanım dediğim bir ürün bulamadım :( yılmadım devam ediyorum sizlerden bu ürünleri (nival ısırgan,ısırgan+sarımsak,sarımsak) kullananların yorumunu bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

huhu sesimi duyan yok mu nivalciler kokusuz sarımsak şampuanına hala devam eden varmı sonuçlar nedir? kızlarrrrrrrrrrrrr :52:

Son düzenleme:
Herkese merhabalar,
Kızlar şampuan ve saç ürünleri deneme manyağı oldum ama işte bu bu benim şampuanım dediğim bir ürün bulamadım :( yılmadım devam ediyorum sizlerden bu ürünleri (nival ısırgan,ısırgan+sarımsak,sarımsak) kullananların yorumunu bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Ben sarımsaklı nivalisi denedim! Memnun kaldim ama dokulmeye hic mi hiic faydasi olmadi. Ama diger sampuanlardan daha iyi oldugu kesin paraben sulfat silikon hicbisey yok nerdeyse ya. Cok da kopurmuyo zaten ilk yikamada. Ikinci yikamada kopuruyo sevdim ben ama dokulmeyide engelleseydi keske :( simdide isirgan+ sarimsakliyi deniycem onda dokulmesi duranlar varmis canim sen denedin mi peki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben sarımsaklı nivalisi denedim! Memnun kaldim ama dokulmeye hic mi hiic faydasi olmadi. Ama diger sampuanlardan daha iyi oldugu kesin paraben sulfat silikon hicbisey yok nerdeyse ya. Cok da kopurmuyo zaten ilk yikamada. Ikinci yikamada kopuruyo sevdim ben ama dokulmeyide engelleseydi keske :( simdide isirgan+ sarimsakliyi deniycem onda dokulmesi duranlar varmis canim sen denedin mi peki

Cnm ben dün aldım çok hoşuma gitti bakalım şimdi saçlarımda keratin bakımıda var kokusu güzel

Cnm ben dün aldım çok hoşuma gitti bakalım şimdi saçlarımda keratin bakımıda var kokusu güzel

Bende aldim isirganli sarimsakliyi bugun. Ama kokusu onceden farkliydi sanki yesilelma gbi koluyo gbiydi busefer aldigim snki ot kokuyor gbi :D seninkinin kokusu nasil canim sen hangisini aldin isirgan ve sarimsaklisini mi yoksaa

Bende aldim isirganli sarimsakliyi bugun. Ama kokusu onceden farkliydi sanki yesilelma gbi koluyo gbiydi busefer aldigim snki ot kokuyor gbi :D seninkinin kokusu nasil canim sen hangisini aldin isirgan ve sarimsaklisini mi yoksaa

Senin saç tipin neydi cnm

Senin saç tipin neydi cnm

Ya simdi saclarim normal ,yagli degil ve ince ama dokulme problemim var. Sarimsakli nivalden memnundum ama isirganli sarımsaklı dokulmeye dha iyi yazmis bikac kisi baska forumlarda o yuzden bunu aldim busefer içinde hem sarimsak hem ısırgan ozu var kahverengi sisede

Herkese merhabalar,

Nival değil de otacınınkini deneyeceğim şampuanım bitince :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Aktardan aldim canim ya kokusu cok da farkli degil aslinda yesil elmamsi kokmuyo diyo annem ama bana oyle geliyo. Icerisinde kimyasal yok. Eski sisedeki nivalisten bulabildim sonunda cok sevindim. Nivalis sampuanlarin kutusunu yenilerken icerihinide degistirmisler bisuru kimyasal eklemisler market sampuani olmis resmen :( allahtan bulabildim eski siseden bikac tane daha almak istiyorum hazir bulabilmisken

Otaciya da guzel diyolar bende Nival ya da Otaci arasında secim yaptim. Otacinin icerisinde kimyasal var. Nivalde yok o yuzden tercih ett guzel bi sampuan

Ben internetten baktım en az kimyasal otacıda var tatlım.
Hem sen söyledin nival market şampuanı olmuş diye. :26:
Otacı alacağım sanırım. :31:

Ben internetten baktım en az kimyasal otacıda var tatlım.
Hem sen söyledin nival market şampuanı olmuş diye. :26:
Otacı alacağım sanırım. :31:

Eski serisinde yok kimyasal o da bulabilene eski seriyi :/ ben fotosunu atarim buraya. Ben de evimin yakininda tesadufen buldum 12 tl ye hemde. Bakalim bende stok yapicam sanirim :D

Eski serisinde yok kimyasal o da bulabilene eski seriyi :/ ben fotosunu atarim buraya. Ben de evimin yakininda tesadufen buldum 12 tl ye hemde. Bakalim bende stok yapicam sanirim :D

Otacınınkini de bulmak zor. :26::26:

10 bitkilisini ve isirganlisini net hatirliyorum. Sarimsaklisi da vardir herhalde canim bi bak bikac yere :/ sarimsaklisi cokmu zor bulunuyo

Civardaki tüm eczanelere kadar sordum ama yok :26:

Back
X