- 9 Mayıs 2011
- 916
- 85
- 118
- Konu Sahibi simgebolugurr
Nivea young stay clear ve nivea young clean deeper i aldım bende :) Tanesi 6.75 ti :)
sok sağol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nivea young stay clear ve nivea young clean deeper i aldım bende :) Tanesi 6.75 ti :)
kesin deneyecem canım duacın olurum sağol![]()
AldımmmmmmmYarın başlıcam kullanmaya :) Ama bi şey daha danışmak istiyorum ben sivilcelerim için sabah akşam ballı sabun kullanıyodum onu bırakmalımıyım ?
sok sağol![]()
1 _2 ürünle citteki siyah noktalar gitmez şimdi ilk kullanımda gitmiş gibi görünür bakın onlar cilt ürünlere alışınca nasılda çıkıcak tekrar
Acaba herkeste aynı sonucu verirmi oda varbenim gözeneklerimde çok açıldı sivilcelerimdende gözeneklerimdende nefret ettim artık mecburen fondöten kullanıyorum.. Biliyorum o daha çok mahvediyo ama böyle dışarı çıkmak istemiyorum.(Bide çalıştığım için) Napıcam kızlar gözenekler için varmı bildiğiniz bişi ???
![]()
Acaba herkeste aynı sonucu verirmi oda varbenim gözeneklerimde çok açıldı sivilcelerimdende gözeneklerimdende nefret ettim artık mecburen fondöten kullanıyorum.. Biliyorum o daha çok mahvediyo ama böyle dışarı çıkmak istemiyorum.(Bide çalıştığım için) Napıcam kızlar gözenekler için varmı bildiğiniz bişi ???
![]()
![]()
Kızlar benim bi hafta önce falan nivea bitti sonuçlarını da yazaym dedim :)
Ürünleri sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere kullandım. Malesef siyah noktalarımı geçirmedi. Sivilcelerimi de geçirmedi ama biraz etkili olduğunu söyleyebilirim. Pek memnun kalmadım açıkçası o yüzden bi daha almam.
Şimdi neutrogena pembe greyfurt temizleyicisini aldım bakalım o nasılmışş :)
Kızlar benim bi hafta önce falan nivea bitti sonuçlarını da yazaym dedim :)
Ürünleri sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere kullandım. Malesef siyah noktalarımı geçirmedi. Sivilcelerimi de geçirmedi ama biraz etkili olduğunu söyleyebilirim. Pek memnun kalmadım açıkçası o yüzden bi daha almam.
Şimdi neutrogena pembe greyfurt temizleyicisini aldım bakalım o nasılmışş :)
neutrogena ürünlerini pek tavsiye etmiyorlar aslında ama bu pembe greyfurt temizleyicisini merak ettim sonucundan haberdar edersin umarım
ben de bi ara Niveankullandım bende de pek işe yaramadı Oksygen Power dı glb benim denediğim