ayrı şehirde okudum bende ...korkmana gerek yok sen kendini bildiğin sürece bişey olmaz canım..olacak olan zaten allah korusun seni bulur..ayrı bir şehirde ailenden uzak kalmak belki korkutur,yada üzer seni banada olmuştu ama zamanla alışıyosun kendi ayakların üzerinde durmayı öğreniyosun yeni insanlar tanıyosun bence çok güzel bir deneyim...ne güzel ailende destekliyo babam bana kıyamadı yalvardı uzağa gitme diye 2 ay konuşmadı bile şimdi iyiki gitmişsin diyo şükür bişeyde olmadı en güzel yıllarımı yaşadım üniversitede hiç tereddüt etme nasip nerdeyse sende ordasın canım ...
Çoğumuz memur çocuğuyuz canım.. Ben tek çocuk olmama rağmen babamın bütçesi beni dışarıda okutmaya yetmiyordu.. Ama ben ne yaptım ettim istediğim yere geldim.. Sınav dönemlerim dışında da çalışıp kendi harçlığımı kazandım hep.. Bu çok zor bir şey değil.. Özellikle öğrencilerin yoğun olduğu bir şehire gidersen rahatlıkla iş bulabilirsin.. Şu an tek yapman gereken şey geleceğini düşünmek.. Erkek arkadaş veya ekonomik sorunlar halledilemeyecek şeyler değil.. Senin yerinde olmak ve bir yere yerleşebilmek için can atan yüzbinlerce öğrenci var Türkiye'de bunu unutma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?