ailendeki yakında okuyacağın içinmi laf söyleyecekler anlamadım
ozaman tek care duygu somurusu sen beni istemiyorsun vs vs aklima baska bisey gelmedi inan :) inatlasmadan tabi.. babalar kizlarina duskun olur kiyamaz belki
hem balıkesirde okucagım için laf sölicek olanlar var hem oldu ki balıkesir tutmadı acıkta kaldım diye laf söylicek olanlar var..sırf bu yüzden yzdırmak istiyo ..bu yasına gelmiş önemli olan bnm kızımın neresini istedgi değilde baskası ne der diye düşünüyo..üstelik sırf bunun için bile bile dısarı yollamak istiyo
hepimiz bu yollardan geçtik..dışarda okudum bende bunun maddi ve manevi zorluklarını bilirim...
ama ailemizin bunun için düşündüğü şeyler vardır..babanında öyledir mutlaka ...sende ona ufak tefek yardımlarla destek olabilrisn...
erkek arkadaş için şansını kaybetme ilişkininzi bi müddet bu şekilde devam ettirebilirsiniz seviyorsanız daha çok birbirinize bile bağlar bu durum...iyi bi bölüm ve üniversitede eğitim aileninde desteğiyle çok önemli bişey...sende diyosun geçen sene babam dışarıya izin vermemişdi...bu durumda olan o kadar çok kişi varkii...isteyipde gidemeyen kazanamayan bulunduğu ili...bunun kıymetini bil ve baban güven bence...
aslında burda okumak istememin sebpleri cok kızlar
eet erkek ark. burda ayrı klmak istemiorum..önmli bi sebep bnm için 4 yıllık bi ilşkim var..
sorumluluk almaktan kactıgım için fln deil yine kendi basımn caresine bakabilirm cok şükür :Saruboceq:ama ablam zaten dışarda okuyo ve ona yeternce masraf yapılıyo dışarıda okumaya gidersem hem ben hem ablam hemde burdakiler sürünücez tabiri caizse...:1no2:
bunun acıklamasını defalarca yaptım..okumayı cok istiyorum gercekten ama balıkesirde..sabahtan beri konuşmuyorus..gecen sene tercih zamanında yine kavga etmiştik 1 ay hiç konuşmadık babamla o zmn da 2yıllık acık ögretim yzmak istediğim içindi...yani kızlar babamla tercih konusunda asla anlaşamıyorus..sonucata okula gidicek olan bnm okumak istediğim bölümü ve ünv. yi benm secmem gerekmez mi ilerde iş bulup calışcak olan da bnm... klava: klava:
canım madem ailen seni şehir dışına gönderebiliyor,sende yaz ve kazanırsan git..neden ,niçin korkuyorsun ki..ailenden ayrılmaktan mı korkuyorsun?merak etme alışırsın..eğer balıkesir olmazsa seneye bir daha sınava hazırlanabilecekmisin?hazırlansan bile iyi bir puan alabilecekmisin? sürekli sınav sistemi değişiyor..kaybettiğin her yıl senin için avantaj olmaktan çıkıyor..istediğin yerleri yaz neresi olursa git..
senin yerinde olup okumak isteyipde ailesinde erkekler tarafından okutulmayan o kadar çok kızımız var ki...
olunca şükretmenin bir anlamı yok önemli olan yokkende şükretmeyi bilmek..
haline şükret ve senin için ailen için iyi olacak ortak bir kararda buluşun..
hem balıkesirde okucagım için laf sölicek olanlar var hem oldu ki balıkesir tutmadı acıkta kaldım diye laf söylicek olanlar var..sırf bu yüzden yzdırmak istiyo ..bu yasına gelmiş önemli olan bnm kızımın neresini istedgi değilde baskası ne der diye düşünüyo..üstelik sırf bunun için bile bile dısarı yollamak istiyo
ablanı ve ona yapılan masrafları bahane etme..sonuçta ailen bir evlatlarını üniv de okutuyorlar ve ne kadar masraf yaptıklarını biliyorlar..senin de masrafının ne kadar olacağını biliyorlardır..ve karşılayacaklarını da düşünüyorlar ki sana git diyorlar
bu arada senin gitmek istememenin asıl sebebi erkek arkadaşın..onun uğruna 2 yıllık açıköğretim bile yazıp, hayatından fedakarlık yapabiliyorsun...ama şunu unutma ki hayatın bize ne getirip ne götüreceğini bilemeyiz..senin üniv için şehir dışına gitmen onu sevmediğin anlamına gelmez ama onun sen beni bırakıp gidiyorsun demesi seni sevmediği anlamına gelir çünkü bazen fedakarlık yapmamız gerekebilir..yaşın çok küçük ve şu anda birazda hayal aleminde yaşıyorsun ama şunu unutma ki hepimiz o yaşlarda çokkkkkkk büyük aşklar yaşadık...geriye ne kaldı diye sorarsın ,o aşklardan bişiler kalmadı..çoğu insan başkalarını sevdi onlarla evlendi..haa şu da var ki,zaten sen erkek arkadaşınla iyi bir gelecek istiyorsan ,iyi bir işinin olması lazımm...artık öyle alalade bir bölümü okuyanlara hele hele uyduruk bir bölümü okuyanlara kimse iş vermiyor...o yüzden herşeyi bir kenara bırakıp ailenin sözünü dinle..ileride çokkkkkkkkk pişman olursunnnnnnnnn
bu arada sen çocuk okutmak kolay mı sanıyorsun..kim bilir baban nelerinden kıskıda seni dershaneye gönderdi,nelerinden kıskıda sana kitaplar aldı...sırf sen iyi bir yerde iyi bir bölüm oku da,kimseye muhtaç olma diye....dolayısı ile senin vereceğin yanlış kararlar babanı üzer.....
süpürgelicadıcım; evet kesinlikle garip cnm
dengesiz bi babam var o kesin...ne mutlu bna..:bbo::1no2:
zaten bnm okumamı, okuyup ii bi iş sahibi olmamı kesinlikle istiyo ..eger bi gelecek planımz varsa sende okuyp calışmalısın diyo zaten..hatta baban göndermezse ebn gönderirim seni okumaya elimden geleni yaparım destek olurum diyo..( ona güvenipte kalmak istiyorum sanmayın ben zaten kalmak istediğimi ondan önce söylemiştim)zaten çocuk gitmiş şehir dışına okumuş..
ooh o gidecek sen gitmeyeceksin..
ortada gerçekten bir sevgi varsa kimse engellmez birbirini gerçek aşk köstek olmak değil destek olmaktır..
neyse umarım yapacağın fedakarlığa değecek biridir erkek arkdaşın..
cnm moralini bozma gün doğmadan neler doğar belki fikri değişir sonuçta senin istediğin daha mantıklı hem ne güzel yanlarında olursun :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?