NİYAZİ ŞİMDİVAR

33konyali422

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
161
22
18
33
merhabalar Niyazi Şimdivara ameliyat olup memnun kalmayan var mı? ameliyat olanlar özelden foto atabilir mi şimdiden teşekkürler...

Merhaba ameliyat oldunuz mu ? Ben de Niyazi Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum da kararsizim

Ben oldum 1 sene oldu ve memnun kalmadım. Çok değiştirmiyor benim derim kalındı ondan da kaynaklanıyor elbette. Ama kalkık yapacaktı mesela ama yapmadı bunun gibi sorunlar oldu

Ben oldum 1 sene oldu ve memnun kalmadım. Çok değiştirmiyor benim derim kalındı ondan da kaynaklanıyor elbette. Ama kalkık yapacaktı mesela ama yapmadı bunun gibi sorunlar oldu

merhaba bende muayene için randevu aldım niyazi beyden. Sizin memnun kalmadığınız nokta sadece kalkık olmaması mı ? ya da başka problemler mi oldu ?

merhaba bende muayene için randevu aldım niyazi beyden. Sizin memnun kalmadığınız nokta sadece kalkık olmaması mı ? ya da başka problemler mi oldu ?
Küçültmek için oldum yüzüme göre büyük burnum yandan kavis güzel ama önden hiç bir değişiklik olmadı uzun ve ucu etli bir burnum var estetikli gibi durmuyor ,görüntü olarak içime sinmedi.bunu doktorlada konuştuk 2. Ameliyata da pek gönüllü olmadı maalesef. Dediğim gibi ben kalın deriliyim siz inceyseniz bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Niyazi Bey pek değiştirmiyor bunu da bilerek ameliyat olun

benim burnum derisi orta kalınlıkta ve burun ucum benim de etli aman aman bir fark olsun istemiyorum ben sadece kemerim var onu alsın düzeltsin istiyorum önce ki ve sonra ki halini atar mısınız özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…