niye aramadın sorunu

Sonuçta ben annemle konuşuyorum eşim konuşmuyor ee eşimde annesiyle konuşuyor selam söyleyip selam almamız yeterli sürekli ne konuşabilirim ki nasılsın diye sıradan bir soru da yapmacık geliyor ee görüyoruz da uzak şehirlerde olsak neyse:KK48:
bızımkı farklı bıraz. benım anneme yurume mesafesındeyız. kv deye. arabayla 10 dk. haftada 3 gün annemdeyız zaten ama. hıc zorunda bırakmam o ısteyerek gelıyor. ben oraya gıdınce anlasmalı gıdıyorum su kadar oturcaz dıye :KK48:
bazen dıyorum haksızlık mı yapıyorum ama. herkes hak ettıgı kadar ;) bı zararları dokunmadı ama yararları da gerektıgı kadar olmadı. ben de o yuzden gerektıgı kadar gorusup ılgılenıyorum. fazlası yok. :KK30:

bızımkı farklı bıraz. benım anneme yurume mesafesındeyız. kv deye. arabayla 10 dk. haftada 3 gün annemdeyız zaten ama. hıc zorunda bırakmam o ısteyerek gelıyor. ben oraya gıdınce anlasmalı gıdıyorum su kadar oturcaz dıye :KK48:
bazen dıyorum haksızlık mı yapıyorum ama. herkes hak ettıgı kadar :KK66: bı zararları dokunmadı ama yararları da gerektıgı kadar olmadı. ben de o yuzden gerektıgı kadar gorusup ılgılenıyorum. fazlası yok. :KK30:
İnsanın bazı şeyler zorunada gidebiliyor ister istemez o mesafeyi gerekli görüyorsun bizimde iki aileyle mesafemiz hemen hemen aynı araçla 15-20 dakika otobüslerle daha uzak tabi annemlere 2 haftada 1 kere giderim muhakkak onlarda gitmediğim hafta gelirler eşimin ailesine daha seyrek gideriz ama kimseyi dışlamak yok sadece böyle gelişti nişanlıyken de böyleydi durumlarımız herkesin ilişkisi farklı olabiliyor ben biraz ciddi soğuk nevaleyimdir yıllar alır samimiyeti kurmam:KK53:

İçinden gelse neyse de hayat gailesi içinde unuttuğunda trip atıyorsa bence de hiç arama, çünkü hep fazlasını isteyen biri belli ki, her hafta stres mi yaşayacaksın, bizde kv watsuptan yazar bende cevap veririm her haftada olmaz bu, ayrıca eşin anneni arıyo mu

İçinden gelse neyse de hayat gailesi içinde unuttuğunda trip atıyorsa bence de hiç arama, çünkü hep fazlasını isteyen biri belli ki, her hafta stres mi yaşayacaksın, bizde kv watsuptan yazar bende cevap veririm her haftada olmaz bu, ayrıca eşin anneni arıyo mu

annemle aynı şehirdeyiz haftada bir görüşmüş oluyorlar. bir de eşimde annenle ne konuşayım erkek olarak diyor sanki cinsiyetin ne önemi var. arada babamı arar

Persembe ara cuma kendi ararsa daha dun konustuk de ve surekli tekrarla :)
bi kere cuma akşamı niye aramadın merak ettim dedi ben de haftaiçi iş yerinde yoğun olunca aklımdan çıkıyor bazen dedim o zaman cumartesi ara dedi:KK57:

bi kere cuma akşamı niye aramadın merak ettim dedi ben de haftaiçi iş yerinde yoğun olunca aklımdan çıkıyor bazen dedim o zaman cumartesi ara dedi:KK57:
Kacis yok yani :) Emrivaki oldugu icin bende aramazdim bir andada keserdim aramayi sordugundada surekli saat gun belirtiyosunuz icimden geldigi zaman arasam daha guzel sohbet ederiz diyin egosu yuksek biri belli.

Arkadaşlar aramak sorun değil de insan bir hafta aramayınca kv arayıp niye aramadın diyorsa normal karşılanamaz. İnsanın bazen telefonda konuşası gelmiyor, işi oluyor v.s yani. Bunu görev haline getirmek niyedir ki, cuma aramak istemez de cumartesi ister belki.. Ama o gün aramayınca hemen bi şey mi oldu diye telefona sarılmamalı. İnsana mecbur gibi hissettirmemeli.

kayınvalide ile aynı apartmanda oturuyorum, evlendiğim ilk zamanlar biraz zor şeyler geçirdik ailecek işten geldiğimde her akşam eve çıkmadan uğruyordum ona ağlıyodu sızlıyodu teselli edip çıkıyordum. ee bende işten yorgun argın geliyorum nerdeyse 1-1,5 saat tutuyordu. beni neyse seyrekleştirmeye başladım uğramadım eve çıktığım zamanlar aradım anne napıyosun naptın bugün diye. aradığım da aldığım tepki ''nerdesin ee bugün uğramadın da'' ee mübarek bi bırak ta işten geliyorum yorgun argın evime bi huzurla çıkayım işim varsa işimi yapar yemeğimi yaparım dimi yok yani bu böyle sürdü gitti ee uğramadın sonra arada laf sokmaları gelenim yok kimsem yok diye. yani kendi kızında var kendi başına cumhuriyet gezer tozar kimseye hesap vermiyor. ben bir yere giderken bile hesap veriyorum çünkü soruyor. eşimle eve geç gelelim hemen ee nerdeydiniz ya tamam kötü niyetle sormuyo ama sorma yani sorma yaa gerçekten hiç özgür ve huzurlu mutlu bir evim yok sürekli ggöz hapsindeyiz, sürekli otoparkta arabamız kontrol ediliyor daraldım sıkıldım bunaldım. hadi şimdi çalışıyorum da yakında doğum yapcam sürekli evde olacağım napcam bilmiyorum, o yüzden dua et ki ne aynı şehirdesin ne aynı apartmandasın gerçi sende haklısın bunları yaşamadığın için bir telefon etmediğin için hesap sorulması bile insana batıyor. sende ara pohpohla geç en fazla 3-4 dakikanı alır. benimde aynı apartmanda oturmayı kabul eden aklıma ediyim ne diyim hayatımın hatası :KK61::KK61:

her cuma ara duasını al.yaşıma 40 yaklaştı huyum değişmeye başladı hiddesiyorum.insan aranmak hatırlanmak istiyor.emin ol sende olursun yaşın o vakte geldiğinde.onun için ara canım

tlefonun alarmını cumadan cumaya çalacak şekilde ayarla.arayıver büyükler cuma günü aranınca çok mutlu oluyorlar benim annem ve babam da öyleler yapacak bişey yok inatlaşma

Tek sorun buysa arayıp 3 5 dakika konuşabilirsin bence. Böylece bu baskıdan da kurtulmuş olursun. Emrivaki gibi değil de sana naz yapıyormuş gibi düşün. Büyükler böyle konuları önemsiyor çünkü.

arkadaşlar kayınvalidemle bir sorunum yok ama tek anlaşamadığımız şey bu.

cumaları bazen hayırlı cumalar diye arıyordum şimdi her aramadığım cuma beni niye aramadın yoksa hasta mısın(!) diye arıyor. her seferinde bahane bulmaktan sıkıldım. unutmuşum vs.

bir de öyle inatlaştıkça hiç içimden gelmiyor. şehir dışındalar. bazen diğer akşamlar eşim arayınca ben de konuşuyorum ama takıntı haline getirmiş artık.
çok istiyorsan sen ararsın konuşuruz ne farkeder yani.

anneme söyleyince ne olacak çok mu zor bir şey ara diyor abarttığımı düşünüyor. sizce?
bazen beni merak ettiği için değil sırf cuma günü aratmış olmak için aramamı bekliyor diye düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım.

bir gün açık açık söylemek istiyorum böyle darlama diye ama kendimi biliyorum imkansız söyleyemem kırmak da istemiyorum kötü niyetli değil çünkü ama kendisinin; böyle bir el öptürme aranma gibi fantezisi var yani egosu tatmin oluyor
İki yüzlüsun. Kendi ailene eşini zorla hergun yemege goturmeye calisiyorsun. Gelsin ne olacak diyorsun. Ama sen esinin ailesini haftada 1 aramaya üstelik 2 dakikalik konusmaya rest cekiyorsun. Esinin yerinde olsam ailenin esiginden ayagimi sokmam.

Back
X