NİYE BEN DEMEKTEN YORULDUM !!!

ameron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
647
171
53
35
uzun oldu kızlar okuyanlar hakkını helal etsin ...niye ben demekten , , sürekli düşünüp üzülmekten yoruldum ... evlendiğimden beri süregelen cinsel problemler , anne evindeki rahatı bi anda bırakıp hem işi hem evi hemde eşi idare etmekten bitap düşmüş bedenimi salıp koyverdim gitti ... son 7 ayda aldığım 12 kilo ile düğün sonrası toplamda aldığım 20 kilo kendime olan özgüvenim de sıfıra düşürdü. .. eşimin bana karşı olan isteksizliği evlendiğim günden beri benim başlatmamla olupta 5 dk biten görev misali sevişmelerimiz ... çok sevip evlendiğim karşısında dünyaları yıkabileceğim insan ... ne içimdekileri anlatmaya gücüm kaldı nede artık yaşama isteğim ... benim dünyalara değişmem dediğim insan ailesine karşı benim rahatsız olduğum durumları bile konuşmayan ve hatta bana kızan bi insan oldu ... bu mu olmalıydı benim evliliğim yoksa ben mi büyütüyorum gözümde bu evlilik denen kurumu ... hata bende mi acaba ... bu kadar şeyden sonra anlatayım son olayımızı .... dün akşam mesaideydim eve geç gittim ... sağolsun kp bütün evimi dolaşıp dolaplarımı da açıp ne eksiğim varsa almış !!!! dışardan bakıldığında çok hoş görünen bu durum benim için hiçte güzel bişey değil ... benim evime alınan herseyden ötürü evime ve hayatıma müdahale etme hakkını buluyor kendinde yada ben ööyle hissediyorum ... ben özellikle evde yokken evin içinde dolaşılmasından ve düzenime karışılmasından hoşlanmıyorum ...ben çocuk odama iç çamaşırlatımı asmıştım . dün akşam kp de o odanın penceresini aaçmış havalansın diye !!!! doğal olarak bütün özelimi gördü ... ben geldiğimde ise eve - ben pencereyi açmıştım sen unutursun ben kapatayım dedi ... baba otur lüyfenben kapatırım dememe rağmen tekrar girip kapattı ... bbende duruma bozuldum ... ( bütün bunlar olurken eşim hep evde ) kp gittikten sonra eşime dedim ki kızlar ; hayatım beni yanlış anlama ama lütfen babab geldiğinde bütün odaları dolaşmasın bak çocuk odasında benim iç çamaşırlarım vardı dedim . bana dediki ben kendi evimde babama gezme evin içinde diyemem ortada bırakma sende dedi ...

ben de; kendi evimde ben sürekli diken üstünde olamam , ne olur ki baba o odaya girme çamaşırlar var o oda uygun değil desen dedim . konu öyle uzadı gitti ... tartışma olmadı çümkü ben artık yorulduğım için tartışma gereği bile duymadım ... o söylendi söylendi yattı ... kızlar ben çok yoruldum , yıldım , bıktım ... evlendiğime evleneceğime pişman oldum ... amaçsız ve bomboş yaşıyorum ... geleceğe dair hayal bile kuramıyorum ... çok mutsuzum ... içim rahatladı en azından yazınca ...

Canım ya üzme kendini bukadar malesef erkekler bizim gibi ince düşunmüyo evlilik ilerledikce onlarda alışkanlık oluyo dahada umursamaz oluyorla kanımca sende biraz boşver babası çekinmiyosa sende dert etme belki çamaşırları fark etmiyodur yaslıya cinselik çok karmaşik biduygu gerçekten biraz kilo versen kendin icin kendini salmasan göze batsan mesela şöyle eşinin dikkatini çekersin nedersin

inan bu kadar kiloyu ne ara aldım bende bilmiyorum ki 1 aydır diyetteyim 3 kilo vetebildim...ama çok çekici ve çok narin olduğum günlerde oldu ... benim eşim döndü totoyu yattı ...

Canım birincisi kendimi saldım 20 kilo aldım demen beni çok rahatsız etti,ne demek 20 kilo fazlalığından kreşe giden çocuk olur,zayıfken de ilgisizdi demek mazeret değil tabiki eşin sana karşı cinsel istekte bulunmaz.açıkcası adamın içinde biraz ilgi varsa o da gitmiştir.ikinci kayınpeder sizi benimsemiş kendince bişeyler yapmaya calışmış erkeklerin aklı bizimki ince çalışmaz ,geleceğini tahmin ettiğin günlerde iç çamaşırlarını ortada bırakma.Benimde kayınvalidem kayınpederim gelir hatta evin bir anahtarını çoğaltıp onlara verdik ana babamız sonuçta gelip dolabı doldurması maddiyatı bi kenara koyun ne kadar babacan biri olduğunu gösterir. Bence mızmızlanmayı bi kenara bırakında kendinize (davranışınıza ve görünüşünüze)çeki düzen verin.

Tartışmak neyi çözüyor ki bu zamana kadar çözmemişken.
Biz kendimizi mutlu edemezken daha dışardaki bizi nasıl mutlu etsin.
Robot değiliz ki 365 gün mutlu olalım. Bunların hiçbiri olmasa yine mutsuz olacak birşeyler buluruz.
Eşinizden beklentilerinizi bir kenara bırakın kendinizle ilgilenin. Sıkı bir diyete başlayın.Bir spor merkezi ayarlayın. Sosyal bir çevre edinin. Bunu eşiniz sizi yatakta istesin diye değil mutlu olmak için kendiniz için yapın.
KP eşiniz yokken evi gelip gezmiyor sonuçta elinde anahtarı olsa dk başı girse çıksa ya da hiç gelmesede size destek olasa yüzünüze bakmasa daha iyi olacak değilsini.z
Evet evinizde gezmesi hoş değil. Bunu eşinizle değil çok rahatsızsanız KPnizle konuşun. Güzellikle babacığım odalara çamaşır asıyorum uygun olmuyor filan diye güzellikle hallederseniz oda anlayışla karşılacaktır.

Çamaşır konusunda bende çok hassasım
Herkesin görmesi gereken bişey olsa içimize değil pantolonun üstüne giyerdik değil mi ?
Alışverişinizi yapsın ama dolaba bakmasına gerek yok ettir pirinçtir domates biberdir genel şeyleri alsın
Kocan konuşmuyorsa sen konuş kple
Söyle diyincede söyleniyor söyleden gene söylenecek
Enazından bidaha yapmaz

İçim şişti okurken..
Böyle bir adamla nasıl evlilik sürdürülür?
İnsan böyle bir eşe saygı bile duyamaz..

evet arkadaşım dediğin bazı şeylerde haklısın özellikle kilo konusunda ... ama emin ol ben cinsellik konusunda mazaret uydurmuyorum ... ilk geceden sonra hiç yaşanmayan bi cinsellikten ve eşin bunu hiç istememesinden bahsediyorum .... her halukarda isteksiz cinselliği önemsemeyen bi eşim var benim .... ama kayınpeder konusunda aynı düşünmüyoruz ... işin maddi kısmıno geç demişsin ama onlar bunu geçmiyor işte ... ve ben size şunu şunu alıyorum dışarda yemeyin evinizde içiverin kahvenizi gibi söylemlerde duydum ben

inan bu kadar kiloyu ne ara aldım bende bilmiyorum ki 1 aydır diyetteyim 3 kilo vetebildim...ama çok çekici ve çok narin olduğum günlerde oldu ... benim eşim döndü totoyu yattı ...
Tamam o dönüyosa sen sana döndürüceksin uyutma gerekirse bişekilde olsun erkekler birazda kadından bekliyo benim eşim öyle diyo bazen hep bende bekleme sende duygularını belli et valla inanırmısın bilmiyorum akşam eşim iki işte çalışiyo gündüz normal işi 7den sanra başka işe gidiyo bazen onikide bazen ikide geliyo oniki buçuk olmuştu akşam bekledim onu sonra telde konuştuk bisaat daha var çıkmama dedi yemin ediyorum sana ogelicek diye ful makyaj yatmışım beklerken uyumuşum ama gelince beni öyle gördü hiç bişey olmasa bile onun icin süslendigimi gördü caba sarfetim ya obile onu mutlu etti

diyete başladım canım ... 1 ay oldu 3 kilo vetdim ... ama inan tatlı dilde çözüö değil ... evimin anahtarı var onlarda gşrip çıkılıyor biz evde yokken

sadece buzdolabı değil arkadaşım ... mutfak ve banyo dolaplarınıda kontrol eder ... bunun yağı az deyip yemeğime yağ eklemişliği bile var ...

) kp gittikten sonra eşime dedim ki kızlar ; hayatım beni yanlış anlama ama lütfen babab geldiğinde bütün odaları dolaşmasın bak çocuk odasında benim iç çamaşırlarım vardı dedim . bana dediki ben kendi evimde babama gezme evin içinde diyemem ortada bırakma sende dedi ...

Şu yazmış olduğun diyalog bütün erkeklerin klasik cevabıdır, en azından %90. Bu değişebilir mesela.

Bizim evde sigara içen yok. Eşimin abisi ilk zamanlar her odada sormadan yakardı dedim “bak çocuklar var içmesin abin odalarda” bana aynen dediği: abime dışarıda iç diyemem kaç kere geliyor sanki, çıkar çocuğu içerken camı açarız bir şey olmaz. Neyse yıllar içinde mutfağa taşındı sigarasıyla.

Yani dışarıdan bakınca güzel, keşke benim kpeder de gelse dolaplarıma baksa ne eksik diye de bir güzel alsa eksikleri. Benimki de kızımla kendi köylerinde bakkala gideceği zaman eşimden para isteyen adam. Köy bakkalında sanki atla deve satılıyor 4 yaşındaki çocuk ne alabilir sanki.. en çok 2-3 tl lik bir şey.

Böyle olsa bu sefer bunu şikayet edersin.

yaklaşık 1 sene dediğin çabayı sadece ben gösterdim ... ve ben başlatırsam başladı hep ... oda görev misali 5 dk hooop bitti

yoruldum arkadaşım hep ben hep ben yoruldum ... ben aklına getirmesem 2 ay aklına gelmiyor

="BenIpek, post: 36780618, member: 180514"]) kp gittikten sonra eşime dedim ki kızlar ; hayatım beni yanlış anlama ama lütfen babab geldiğinde bütün odaları dolaşmasın bak çocuk odasında benim iç çamaşırlarım vardı dedim . bana dediki ben kendi evimde babama gezme evin içinde diyemem ortada bırakma sende dedi ...

Şu yazmış olduğun diyalog bütün erkeklerin klasik cevabıdır, en azından %90. Bu değişebilir mesela.

Bizim evde sigara içen yok. Eşimin abisi ilk zamanlar her odada sormadan yakardı dedim “bak çocuklar var içmesin abin odalarda” bana aynen dediği: abime dışarıda iç diyemem kaç kere geliyor sanki, çıkar çocuğu içerken camı açarız bir şey olmaz. Neyse yıllar içinde mutfağa taşındı sigarasıyla.

Yani dışarıdan bakınca güzel, keşke benim kpeder de gelse dolaplarıma baksa ne eksik diye de bir güzel alsa eksikleri. Benimki de kızımla kendi köylerinde bakkala gideceği zaman eşimden para isteyen adam. Köy bakkalında sanki atla deve satılıyor 4 yaşındaki çocuk ne alabilir sanki.. en çok 2-3 tl lik bir şey.

Böyle olsa bu sefer bunu şikayet edersin.

[/QUOTE]
bilmiyorum edermiydim ... ama alıpta geri çekilmiyor ki ... aldığı gibi hayatımıza müdahale hakkını buluyor ... zamanında evde yiyip için dışarıda yiyip içmeyin o parayıda köşe ye atın dedi... ki ayda bir ya çıkarız ya çıkmayız

bilmiyorum edermiydim ... ama alıpta geri çekilmiyor ki ... aldığı gibi hayatımıza müdahale hakkını buluyor ... zamanında evde yiyip için dışarıda yiyip içmeyin o parayıda köşe ye atın dedi... ki ayda bir ya çıkarız ya çıkmayız[/QUOTE]
tamamen iyi niyetli adam. Sizin durumunuzu düşünüyor. Köstek olmasındansa bu modeli tercih ederim. oh ne güzel dolapların hokus pokus yapmış gibi doluyor.
Sana karşı kötü bir niyeti yok bunları düşünmeye çalış.
Gönül ister ki çok karışmasın ama "oğlum bana bakacak, bugünler için okuttum, anan hasta oğlum gel bilmem ne bilmem ne gibi davranışlara göre bence senin kpeder zemzemle yıkanmış. Benimkiyle değiştirelim azcık.

Aynı fikirdeyim

tamamen iyi niyetli adam. Sizin durumunuzu düşünüyor. Köstek olmasındansa bu modeli tercih ederim. oh ne güzel dolapların hokus pokus yapmış gibi doluyor.
Sana karşı kötü bir niyeti yok bunları düşünmeye çalış.
Gönül ister ki çok karışmasın ama "oğlum bana bakacak, bugünler için okuttum, anan hasta oğlum gel bilmem ne bilmem ne gibi davranışlara göre bence senin kpeder zemzemle yıkanmış. Benimkiyle değiştirelim azcık.[/QUOTE]
başts bende diyordum allah razı olsun diye ... ama bazen çok bunalıyorum ... o kadar çok müdahale ediyorki nefes alamıyorum ...istersen değişelim ama bi süre sonra seninde bunalacağını garanti edebilirim

sadece buzdolabı değil arkadaşım ... mutfak ve banyo dolaplarınıda kontrol eder ... bunun yağı az deyip yemeğime yağ eklemişliği bile var ...

Okadarda uzun boylu değil benden 1 ay önce evlenmişsin benim kp daha 1 kere giremedi mutfağa
Karı gibi çnk girse o niye orda bu niye burda bunu niye aldın
Misafir olduğunu hissettir adama
Camımı kapatıcak aa baba misafir cam mı kapatır nederler sonra de
Nederler lafına dayanamıo 45 yaşüstü erkekler

e peki adam ısrar edince o oda uygun değil diye siz niye demediniz ben onu anlamadım. çok fazla beklentiniz var beklentilerinizi biraz aşağı çekerseniz belki daha katlanılır olur. Allah yardımcınız olsun eşini koruyamayan erkeklerle çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…