uzun oldu kızlar okuyanlar hakkını helal etsin ...niye ben demekten , , sürekli düşünüp üzülmekten yoruldum ... evlendiğimden beri süregelen cinsel problemler , anne evindeki rahatı bi anda bırakıp hem işi hem evi hemde eşi idare etmekten bitap düşmüş bedenimi salıp koyverdim gitti ... son 7 ayda aldığım 12 kilo ile düğün sonrası toplamda aldığım 20 kilo kendime olan özgüvenim de sıfıra düşürdü. .. eşimin bana karşı olan isteksizliği evlendiğim günden beri benim başlatmamla olupta 5 dk biten görev misali sevişmelerimiz ... çok sevip evlendiğim karşısında dünyaları yıkabileceğim insan ... ne içimdekileri anlatmaya gücüm kaldı nede artık yaşama isteğim ... benim dünyalara değişmem dediğim insan ailesine karşı benim rahatsız olduğum durumları bile konuşmayan ve hatta bana kızan bi insan oldu ... bu mu olmalıydı benim evliliğim yoksa ben mi büyütüyorum gözümde bu evlilik denen kurumu ... hata bende mi acaba ... bu kadar şeyden sonra anlatayım son olayımızı .... dün akşam mesaideydim eve geç gittim ... sağolsun kp bütün evimi dolaşıp dolaplarımı da açıp ne eksiğim varsa almış !!!! dışardan bakıldığında çok hoş görünen bu durum benim için hiçte güzel bişey değil ... benim evime alınan herseyden ötürü evime ve hayatıma müdahale etme hakkını buluyor kendinde yada ben ööyle hissediyorum ... ben özellikle evde yokken evin içinde dolaşılmasından ve düzenime karışılmasından hoşlanmıyorum ...ben çocuk odama iç çamaşırlatımı asmıştım . dün akşam kp de o odanın penceresini aaçmış havalansın diye !!!! doğal olarak bütün özelimi gördü ... ben geldiğimde ise eve - ben pencereyi açmıştım sen unutursun ben kapatayım dedi ... baba otur lüyfenben kapatırım dememe rağmen tekrar girip kapattı ... bbende duruma bozuldum ... ( bütün bunlar olurken eşim hep evde ) kp gittikten sonra eşime dedim ki kızlar ; hayatım beni yanlış anlama ama lütfen babab geldiğinde bütün odaları dolaşmasın bak çocuk odasında benim iç çamaşırlarım vardı dedim . bana dediki ben kendi evimde babama gezme evin içinde diyemem ortada bırakma sende dedi ...
ben de; kendi evimde ben sürekli diken üstünde olamam , ne olur ki baba o odaya girme çamaşırlar var o oda uygun değil desen dedim . konu öyle uzadı gitti ... tartışma olmadı çümkü ben artık yorulduğım için tartışma gereği bile duymadım ... o söylendi söylendi yattı ... kızlar ben çok yoruldum , yıldım , bıktım ... evlendiğime evleneceğime pişman oldum ... amaçsız ve bomboş yaşıyorum ... geleceğe dair hayal bile kuramıyorum ... çok mutsuzum ... içim rahatladı en azından yazınca ...