• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİYE BEN DEMEKTEN YORULDUM !!!

[OTE="kirmizim, post: 36780867, member:[QUOTE="triskadan nagmeler, post: 36780989, member: 620942"]Okadarda uzun boylu değil benden 1 ay önce evlenmişsin benim kp daha 1 kere giremedi mutfağa
Karı gibi çnk girse o niye orda bu niye burda bunu niye aldın
Misafir olduğunu hissettir adama
Camımı kapatıcak aa baba misafir cam mı kapatır nederler sonra de
Nederler lafına dayanamıo 45 yaşüstü erkekler[/QUOTE]
61 yaşında kp ... bu güne kadar kalbini kıracak onu üzecek tek bir davranış ve tek bi sözüm olmadı ... kv yanında bu kadar yapamıyor çünkü o engel oluyor ... o olmayınca yapılacak ne varsa yapıyor ... misafir dersem küser bana adım gibi biliyorum

e peki adam ısrar edince o oda uygun değye demediniz ben onu anlamadım. çok fazla beklentiniz var beklentilerinizi biraz aşağı çekerseniz belki daha katlanılır olur. Allah yardımcınız olsun eşini koruyamayan erkeklerle çok zor.
ben otur baba sen ben kapatırım dediğimde odanın kapısını açmıştı bile ... yani odanın uygun olmadığını dile bile getiremedim

ben cok kızarım evımın karışstırılmasndan.ama kabahat sızde.evınızın anahtarının ne ısı var onlarda....ne alaka yanı....ayrıca arkadasın dedıgı gbı bırazda sert bır dılle baba uygun degıl oda dıyebılırdınız
kılo mevzusuna gelınce bende toplam 20 kılo almış mutsuz bır vakayım.2 senelık evlıyım ama hamılelıkte aldım malesef. insan kendını cok kotu hıssedıyor haklısın. benım esımde problem yok cınsel anlamda ama bende var çunku ınsan vucudunu begenmeyınce ısteksızlık baslıyo malesef

ben cok kızarım evımın karışstırılmasndan.ama kabahat sızde.evınızın anahtarının ne ısı var onlarda....ne alaka yanı....ayrıca arkadasın dedıgı gbı bırazda sert bır dılle baba uygun degıl oda dıyebılırdınız
kılo mevzusuna gelınce bende toplam 20 kılo almış mutsuz bır vakayım.2 senelık evlıyım ama hamılelıkte aldım malesef. insan kendını cok kotu hıssedıyor haklısın. benım esımde problem yok cınsel anlamda ama bende var çunku ınsan vucudunu begenmeyınce ısteksızlık baslıyo malesef
şimdi durumu tam anlatadığım için böyle anladınız ... evin anahtarını ben vermedim ki kiracı çıktıktan sonra kilidi değiştirdiklerinde kendilerinede yapmışlar ben bunu düğünden sonra öğrendim oda tesadüfen ... bizim en baştan beri problem cinsellik ... çözüm yok bulamadım ... doktorada gitmiyor ..bide huyum kurusun psikolojim bozuk oldu mu kendimi yemeye veriyorum

aynı durumda bir arkadaşım var okuldan.
onunda eşi müdahale etmiyordu.bana görede problemi olan kim ise o halletmeli ..çocuk değilsinizki kocaman insanlarsınız.karşınızdaki de keza öyle...siz eşinize oda babasına niye söylesin.çok antipatik olur zaten o şekilde.şikayet edilmiş hissi uyandırır koskoca adama..onun yaptığını asla onaylamıyorum bu arada .düşünemeyip yapmıştır.yaşlı insan ,aklınna gelmemiştir ince düşünememiştir.yada en kötüsünü düşünüp densizlik yapmış deyin ...sonuç değişmiyor yani oda oda gezmiş adam evde...
kayınvalideniz yokmu söyleseniz ona..anne babam çamaşırların asılı olduğu odaya ve yatak odasına girmese,utanıyorum sonra babamın yüzüne bakmaya vs..şeklinde söyleseniz sanmıyorumki durum değişmesin..mutlaka düşünüp size hak verecektir ve değiştirecektir tavırlarını...
ama asla eşinize söyletmeyin.ne bunu nede şikayetçi olduğunuz başka durumları..çok antipati yaratan bi durum çünki..onlar sizi eşiniz aracılığıyla uyarsa hoşunuza gidermi bir düşünün?
bence hiç takılmayın bunlara..yardımlarıda oluyormuş size..bu konuyuda usulünce konuşarak halledersiniz sorun ortadan kalkar..ama asıl sorun eşinizleymiş bunu halletmek içinde diyet yaparak başlamışsınız zaten..cinsellik konusunda bir uzmandan yardım almayı teklif edin eşinize,bu şekilde olmaması gerektiğini,yaşınızın daha çok genç olduğunu vs..çok sakin bir tavırla anlatarak çözmeye çalışın ve bende diğer forum üyelerinin söylediği gibi beklentilerinizi aşağı çekin diyeceğim.yoksa çok üzülürsünüz...

Gercekten kocan gidip babasina "bu odaya girme" diyemez, sen de makul ol biraz yani

[QUOTE="ziligurti, post: 36785163, member: 12943ı durumda bir arkadaşım var okuldan.
onunda eşi müdahale etmiyordu.bana görede problemi olan kim ise o halletmeli ..çocuk değilsinizki kocaman insanlarsınız.karşınızdaki de keza öyle...siz eşinize oda babasına niye söylesin.çok antipatik olur zaten o şekilde.şikayet edilmiş hissi uyandırır koskoca adama..onun yaptığını asla onaylamıyorum bu arada .düşünemeyip yapmıştır.yaşlı insan ,aklınna gelmemiştir ince düşünememiştir.yada en kötüsünü düşünüp densizlik yapmış deyin ...sonuç değişmiyor yani oda oda gezmiş adam evde...
kayınvalideniz yokmu söyleseniz ona..anne babam çamaşırların asılı olduğu odaya ve yatak odasına girmese,utanıyorum sonra babamın yüzüne bakmaya vs..şeklinde söyleseniz sanmıyorumki durum değişmesin..mutlaka düşünüp size hak verecektir ve değiştirecektir tavırlarını...
ama asla eşinize söyletmeyin.ne bunu nede şikayetçi olduğunuz başka durumları..çok antipati yaratan bi durum çünki..onlar sizi eşiniz aracılığıyla uyarsa hoşunuza gidermi bir düşünün?
bence hiç takılmayın bunlara..yardımlarıda oluyormuş size..bu konuyuda usulünce konuşarak halledersiniz sorun ortadan kalkar..ama asıl sorun eşinizleymiş bunu halletmek içinde diyet yaparak başlamışsınız zaten..cinsellik konusunda bir uzmandan yardım almayı teklif edin eşinize,bu şekilde olmaması gerektiğini,yaşınızın daha çok genç olduğunu vs..çok sakin bir tavırla anlatarak çözmeye çalışın ve bende diğer forum üyelerinin söylediği gibi beklentilerinizi aşağı çekin diyeceğim.yoksa çok üzülürsünüz...[/QUOTE]
yok arkadaşım şikayet şeklinde yapmadım ... yani denedim ki niye girdi sen niye müdahale etmedin diyr ... yada sonradan git konuş uyar da demedim .. bu ilk defa gelmedi ki başıma ...biliyor eşim iç çamaşırı küçük odada baktı oraya giriyor orda çamaşır var baba girme demesi ... ben evdeyken müsade etmezdim ama bu olaylarben evde yokken gerçekleşiyor ... yani kp benim dantelli iç öamaşırlarımı yada neden fantezi geceliğimi görsün

asude_bahar .!.:
Gercekten kocan gidip babasina "bu odaya girme" diyemez, sen de makul ol biraz yani
asudecim benim makul karşıladığım o kadar şey var ki ... ama bi düşünsene kp benim dantelli iç çamaşırları mı fantazi gecelikleri mi niye görsün ki ... yada 5 odanın içinde niye çocuk odası havalansın diye açılıyor ... hadi açıldı niye baba dur lütfen ben kapatırım dediğim halde daha cümlem bitmeden tekrar gidiliyor .... yani hiç girmeden önleyebilirdi girmesini ... baba çamaşırlar var oraya girme diyebilirdi ..hala makul ol deme bana nolursun

yok arkadaşım şikayet şeklinde yapmadım ... yani denedim ki niye girdi sen niye müdahale etmedin diyr ... yada sonradan git konuş uyar da demedim .. bu ilk defa gelmedi ki başıma ...biliyor eşim iç çamaşırı küçük odada baktı oraya giriyor orda çamaşır var baba girme demesi ... ben evdeyken müsade etmezdim ama bu olaylarben evde yokken gerçekleşiyor ... yani kp benim dantelli iç çamaşırlarımı yada neden fantezi geceliğimi görsün

Eşiniz sizi arzulamıyorsa ve aranızda cinsellik yoksa fantezi gecelikler neden yıkanıyor? Eşinizin erken boşalma problemi var ve muhtemelen kendini tatmin ediyor. Başka biri olmadığına eminseniz tabii. O isteyip bu işe çözüm bulmadan siz tek taraflı çözemezsiniz.

Aranızdaki problem dantelli iç çamaşırı ve geceliğe bakmıyor. Doktor müdahalesi şart.

Kpnize gelince ben daha çok yemeğe bile karışmasına şaşırdım. Aşırı müdahaleci ve kontrol altına almayı seviyor sanırım. Kırılmasın diye düşünüyorsunuz fakat daha fazla alıştırıp, sonra gün gelip bunalıp patlarsanız daha büyük bir kırılma yaşanır. Yavaştan sınır çizmeye başlayın. Örneğin baba biz yemeği böyle seviyoruz, diğer türlüsü midemize dokunuyor gibi kırıcı olmayan çıkışlar yapabilirsiniz.

saçma tabiki sana sorabılır ne eksık dıye bırsey almak ıstıyorsa ben olsam bende kızarım özel sonucta evimiz

Eşiniz sizi arzulamıyorsa ve aranızda cinsellik yoksa fantezi gecelikler neden yıkanıyor? Eşinizin erken boşalma problemi var ve muhtemelen kendini tatmin ediyor. Başka biri olmadığına eminseniz tabii. O isteyip bu işe çözüm bulmadan siz tek taraflı çözemezsiniz.

Aranızdaki problem dantelli iç çamaşırı ve geceliğe bakmıyor. Doktor müdahalesi şart.

Kpnize gelince ben daha çok yemeğe bile karışmasına şaşırdım. Aşırı müdahaleci ve kontrol altına almayı seviyor sanırım. Kırılmasın diye düşünüyorsunuz fakat daha fazla alıştırıp, sonra gün gelip bunalıp patlarsanız daha büyük bir kırılma yaşanır. Yavaştan sınır çizmeye başlayın. Örneğin baba biz yemeği böyle seviyoruz, diğer türlüsü midemize dokunuyor gibi kırıcı olmayan çıkışlar yapabilirsiniz.
bi çaba hala giydiğim için yıkanıyor canım gecelikler ... 1 buçuk senedir her yolu denedim biliyorum bunlarla çözüm olmadığını ama eşim doktora gitmeye yanaşmıyor kabul etmiyor ... Güzel güzel konuşunca da dinleyip dinleyip susuyor... biri var mı dersen emin değilim son zamanlarda ...

saçna sorabılır ne eksık dıye bırsey almak ıstıyorsa ben olsam bende kızarım özel sonucta evimiz
tamda bu işte demek istediğim ... eğer bu kadar rahat takıklabilecektiyse niye ayrı ev açtık ki .. ben evde yokken oluyor bu durumlar bide ...

uzun oldu kızlar okuyanlar hakkını helal etsin ...niye ben demekten , , sürekli düşünüp üzülmekten yoruldum ... evlendiğimden beri süregelen cinsel problemler , anne evindeki rahatı bi anda bırakıp hem işi hem evi hemde eşi idare etmekten bitap düşmüş bedenimi salıp koyverdim gitti ... son 7 ayda aldığım 12 kilo ile düğün sonrası toplamda aldığım 20 kilo kendime olan özgüvenim de sıfıra düşürdü. .. eşimin bana karşı olan isteksizliği evlendiğim günden beri benim başlatmamla olupta 5 dk biten görev misali sevişmelerimiz ... çok sevip evlendiğim karşısında dünyaları yıkabileceğim insan ... ne içimdekileri anlatmaya gücüm kaldı nede artık yaşama isteğim ... benim dünyalara değişmem dediğim insan ailesine karşı benim rahatsız olduğum durumları bile konuşmayan ve hatta bana kızan bi insan oldu ... bu mu olmalıydı benim evliliğim yoksa ben mi büyütüyorum gözümde bu evlilik denen kurumu ... hata bende mi acaba ... bu kadar şeyden sonra anlatayım son olayımızı .... dün akşam mesaideydim eve geç gittim ... sağolsun kp bütün evimi dolaşıp dolaplarımı da açıp ne eksiğim varsa almış !!!! dışardan bakıldığında çok hoş görünen bu durum benim için hiçte güzel bişey değil ... benim evime alınan herseyden ötürü evime ve hayatıma müdahale etme hakkını buluyor kendinde yada ben ööyle hissediyorum ... ben özellikle evde yokken evin içinde dolaşılmasından ve düzenime karışılmasından hoşlanmıyorum ...ben çocuk odama iç çamaşırlatımı asmıştım . dün akşam kp de o odanın penceresini aaçmış havalansın diye !!!! doğal olarak bütün özelimi gördü ... ben geldiğimde ise eve - ben pencereyi açmıştım sen unutursun ben kapatayım dedi ... baba otur lüyfenben kapatırım dememe rağmen tekrar girip kapattı ... bbende duruma bozuldum ... ( bütün bunlar olurken eşim hep evde ) kp gittikten sonra eşime dedim ki kızlar ; hayatım beni yanlış anlama ama lütfen babab geldiğinde bütün odaları dolaşmasın bak çocuk odasında benim iç çamaşırlarım vardı dedim . bana dediki ben kendi evimde babama gezme evin içinde diyemem ortada bırakma sende dedi ...

ben de; kendi evimde ben sürekli diken üstünde olamam , ne olur ki baba o odaya girme çamaşırlar var o oda uygun değil desen dedim . konu öyle uzadı gitti ... tartışma olmadı çümkü ben artık yorulduğım için tartışma gereği bile duymadım ... o söylendi söylendi yattı ... kızlar ben çok yoruldum , yıldım , bıktım ... evlendiğime evleneceğime pişman oldum ... amaçsız ve bomboş yaşıyorum ... geleceğe dair hayal bile kuramıyorum ... çok mutsuzum ... içim rahatladı en azından yazınca ...
Ya su bizim Turk kulturunu hic anlamadim anlayamacigimda. Butun top kadinlarda. Anneler babalar eyer cocuklarinin birer ayri birey oldugunu kabul edemiyor ve evliliklerine karisma hakkini kendiletinde hala goruyorlarsa. O zaman cocuklarini evlendirmesinler. Arkadasim sen cok haklisin ve sana kolayliklar dilerim.benim bildigim iki kisi evlendikten sonra kendilerine ozel hayatlari ve evleri olmalidir.

şimdi durumu tam anlatadığım için böyle anladınız ... evin anahtarını ben vermedim ki kiracı çıktıktan sonra kilidi değiştirdiklerinde kendilerinede yapmışlar ben bunu düğünden sonra öğrendim oda tesadüfen ... bizim en baştan beri problem cinsellik ... çözüm yok bulamadım ... doktorada gitmiyor ..bide huyum kurusun psikolojim bozuk oldu mu kendimi yemeye veriyorum

bende sıkıldınmı yemeye verırım kendımı malesef.
o zaman çözumu dr cnm bı sekılde ıkna olması lazım
anahtar konusuna gelınce valla ben bu durumdan rahatsız oldugumu belırtılrdım ben yokken evıme gırılmesıne cok kızraım

Back
X