- Konu Sahibi ASXIXYXIXM BEN
-
üzülme canım biz seni seviyoruz kimseyi kafana takma her zaman yanındayız istediğin zaman daha çok konuşuruz sen yeter ki üzülme:1hug:çok teşekkür ederim canım.....inan ilginize ihtiyacım varsırnaşık şeysırnaşık şey
bu konuyu açtığımda ağlıyordum:çok üzgünüm:
şimdi ( niye beni kimse sevmiyor ) diye bir konu açtığımı görünce
çok kötü bir ruh halim varmış demekki diyorum:1ninca:
şimdi şöyle bir şey var kimse yoğurdum ekşi demez.bence çoğunlukla insanların sizi sevmediğini düşünüyorsanız ciddi sorun var.yok ama ara ara olan bir şeyse bu çok normal.çünkü insanlar bazen karamsar olabilir.güvendikleri dağlara kar yağabilir.zıtlaşmalar fikir ayrılıkları ve bunun yansıması olarak karamsarlık olabilir.ama siz çoğunlukta sevilmediğinizi düşünüyorsanız problemin kaynağı sizsiniz.oturup hal ve hareketlerinizi gözden geçireceksiniz.insanlarla empati kurmayı ve otokontrolünüzü kaybetmemeyi öğreneceksiniz.ve .
aynı problem bendede mevcut,ama ben yaşadığım çevreye göre biraz sıradışıyım.yani bakımlı dikkat çeken hoş biriyim.dış görünümüm çok kaprisli havası estiriomuş o yüzden bana yaklaşmaya korkuyorlarmış.e bu durumda bende şöle düşünüorum bu onları problemi kendilerine güvenleri yok.mesela ben marka giyiniosam markasını soruolar hımm ben bu parayı vermezdim diolar sonra aynısını onlarda görüyürum.bu kişiler böyle yaptıkça ben insanlara açılmaya,sohbet etmeye ,dürüst olmaya korkuyorum ve hep eleştirilmek gibi bir fobim var sadece bunun için çok tavizler veriorum kendimden belkide küçük bir yerde yaşamanın sonuçlarıdır.ee şimdide bana akıl verin antisosyal biri olmak is-te-mi-yo-ruummm..
ooovvvv bir psikologla karşılaşmam iyi oldu..
ara ara düşünüyorum aslında beni ,sevmediklerini..her zaman değil
ama bazen bana bir bakışlarını hissediyorumki ..sanki bir kaşık suda boğacaklar
şöyle içtenlikle gülümsememe karşılık veren yok...empati yapmayı çok severim..ve her zaman yaparım...ama o empatiyi bir ben yapıyorum
karşımdakilerin öyle bir şey yaptığını sanmıyorum...
zaman zaman yakınlarınızla konuşarak onların gözünde nasıl bir insansınız artı ve eksilerinizi öğrenerek ona göre davranacaksınız.....demişsiniz bunu nasıl yapıcam
Seni istismar edenlerin seni sevmemesine neden üzülüyorsun ki?
Sevinmelisin ki gerçek niyetlerini görüp hayatından silebiliyorsun.
Bu kadar karamsar olma.
çok samimi olduğunuz insanlara belki başlangıçta en samimi olduğunuz insana sorun senin gözünde ben nasıl biriyim.beni anlat deyin.ve bunda mümkünse objektif danranmasını rica edin.önce olumsuz yönlerinizi sıralasın size ama bunu yaparken asla müdehale etmeyin yok öyle değilim şöyleyim diye sakın sözünü kesmeyin.hatta bunları not alın.daha sonra olumlu yönlerinizi sıralamasını isteyin.ve oturup bunlar üzerinde kafa yorun.ama öncelikle olumsuz sonra olumlu.edin.sevgiler...
arkadaşlar,ben aslında güler yüzlü ..anlayışlı..en azından anlayışlı olmaya çalışan bir insanım
ama benim sorunum..ben ilk etapta insanlara çok güveniyorum..gülümsüyorum..iletişim kuruyorum
ama bazı insanlar belli bir süreden sonra beni istismar etmeye başlıyorlar..
işte o noktada ben 180 derece dönüyorum..soğuk kanlı olamıyorum
ve olanlar oluyor..ne yapmalıyım..nasıl davranmalıyım bilmiyorum...
sonuç olarak ne onlar beni seviyor ne ben onları:1no2::1no2:
*****Canım sakın beni yanlış anlama ne olur .. Ben nedense ilk etapta hemen samimi , cıvıl cıvıl olan insanlardan pek dostluk - hayır göremeyenlerdenim .. :1no2: ben şu an 26 yaşımdayım ve arkadaşlarımı seçme konusunda daha gözlemci oldum . Aksine senin gibi cıvıl cıvıl olanları değil de aksine donuk topluluğun içine sessiz girmiş olan kişilerle görüşmeyi hedefledim , çünkü onlardan hiç zarar görmedim .. Yavaş yavaş demlenmek daha keyif verici bence ..Aslında kendim de öyleyim güleryüzlü - suskun sakin bir yapım var .. Lütfen sakın sakın beni yanlış anlama .. kötü birisi olsaydın eğer zaten kendinle ilgili böyle bir konuyu açmazdın .. İyi şanslar dilerim .. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?