Niye benim Asklarim, baslamadan bitiyor, kötüyüm kizlar :(

teQuiero

ℓιкє α вє&
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
41
0
36
Almanya
Kizlar, icimde suan Firtinalar kopuyor

Görüstügüm kisinin, facebook'da baska kizlarla yazistigini görünce, bi kiskanclik krizinden dolayi, numarasini silmistim.
Sabah facebook'da bana yazdi, ise gidiyorum simdi, beni ararmisin bende kontör kalmadi diye.
Bende tam ona numarani "yanlislikla sildim" diyecekken, ben cikiyorum ise gec kaldim, istersen arayabilirsin yazdi, ve cikti facebook'dan.
Bende ona Face'den profiline duvarina yazdim, kusura bakma arayamadim, cünkü bir sorun yüzünden telefonumdaki bütün numaralar vesaire silindi.
Eger istersen bana numarani mesaj olarak yazabilirsin yazdim.
Az önce baktim ki, facebook'taydi, ve duvarina yazdigim yaziyi silmis, hemde bi cevap yazmadan.
Chat kismindan sordum ona, Duvarina yazdigimi acaba neden sildin diye.
Cevap falan gelmedi, 5 dakika sonra falan, cikti Facebook'tan.

Özel mesaj yazdim, duvarina yazdigimi niye sildin anlamis degilim, ama sen bilirsin, dedigim gibi numaralar kazara silindi, numaran icin sana sordum, gerisi sana kalmis, numaranin kimde olup olmayacagina sen karar verirsin !

Cok kötüyüm anlayacaginiz, ona bu kadar baglanmisken ... niye hep hüsranla biter benim ask hikayelerim

Canım sen niye bu kadar kaptırıyorsun.. bence bu çocuk boş değildir.
Zaten demiştim , İtalyanlar çapkın olur diye
Demekki biri var ve görmesini istemiyor senin yazdığın duvar yazısını...
Sevgiler.

peki ama baska kizlar onun facebook duvarina yazinca, neden silmiyorda, benim yazdigimi siliyor, ayrica sevgili olsa, baska kizlarla facebook'da rahat yazismazdi ve de flörtlesmezdi, offf aklim cok karisik ...

yani bende ozelliklede hassas oldugum zamanlar isin kotu tarafindan bakarim ama belkide face girmistir ama bir isi ciktigi icin sana cevap yazamadan cikmis ve acik birakmis olabilir. daha sonra offline olma sebebide bilgisayari kapatmasi ya da koruyucu devreye girdigi icin face otomatikmen kapanmistir. boyle seyler banada oluyor. duvarina yazdigin yaziyi silmeside biraz ozel bisi yazmissin numarini msj at arayaamdim falan. kendi sahsima bole seylerin duvara yazilmasindan hoslanmam herkes okumak zorunda degil iki kisinin arasinda gecenleri ha simdi diceksin kizlar ozledim, goruselim vesaire yaziyor onlarla yazisiyor diye buna bir cevabim yok gercekten ama sen bence onlar gibi davranma o zaman ozel olabilirsin.

hala bir gelisme yokmu? bence biraz bekle arayacakmi?eger bos degilse arar heralde....hayatinda kimse yoksa rahat davraniyor olabilir.....yabancilar bize gore daha rahatlar az cok sende biliyorsundur....

bence hiç takma
ne demişler kaçan kovalanır
zaten seni seviyorsa o gelecektir
ilk başta bu kadar üstüne düşersen en baştan 1-0 yenik başlarsın
ipler onun elinde olur

kizlarrrrrrrrrrrrrrrr cevap geldi, neden sildigini söyledi, buraya bi arkadas yazmis, ben sahsen hoslanmam böyle özel seyler duvarima yazilsin falan diye, oda aynisini söyledi,böyle özel biseyin duvarda isi yok dedi, ikimizin arasinda olan özel bisey dedi...

Son düzenleme:
az önce diğer konunu da okudum..

bu çocuk fazlasıyla flörtöz biri..

bunla sevgili olabilirsin, çıkıp gezip tozabilirsin..

ama...

sonu olmaz bu işin...

hani bi laf vardır ya.. "eğlenmelik, evlenmelik"

seninki de o hesap işte..

fazla kaptırma kendini..

üzülürsün sonra..

Diger konularinizi da okudum. Onun duvarina yazan kizlar genelde "ayy canim ozledim bulusalimmm" tarzi seyler yazip onunla tek tarafli ilgileniyorlarmis gibi gosteriyorlar kendilerini. Ama senin yazdiginda onun onceden seninle iletisime gecmek istedigi cok bariz. O da karizmasi cizilmesin diger kizlar gorup onun baskasiyla DA ilgilendigini fark etmesin diye silmis yorumunuzu. Yoksa yazdiginizda "ozel" olan cokta birsey yok. Bu kisiye bence guvenilmez. Sizde nesine bu kadar baglandiniz anlamadim.. Elde etme hirsi iste. Rakipleri gordukce daha da hirslaniyorsunuz. Ama bence bu kisi buna degmez. Herkeste gozu var. Sizle beraber olsa da potansiyel aldatan sevgili bence bu. Skor pesinde gibi. Yine de siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…