Niye benim işim bir türlü olmuyor

seker86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
239
1
46
Zonguldak
arkadaşlar şimdiye kadar girdiğim işyerleri ya battı,ya taşındı yada staj sonrası işim bitti.
halbuki o kadar kendimden veren fedakar iş ortamlarında gerçek anlamda çalışkanlığımla efendiliğimle arkamdan söz ettirdiğim halde niye benim adamakıllı işim olmuyor çok üzülüyorum.
6 aydır iş arıyorumbundan 2 yıl öncede aradım,ömrüm iş aramaklarla geçiyor napcam bunalımdayım

Üzülmeyin. Hayatta herşey insan için, bu kadar olumsuzluk aynı şey üzerinde üst üste geliyorsa mutlaka bir sebebi vardır. Hepimiz farklı seylerle imtihan ediliyoruz, kimimiz iş kimimiz eş kimimiz sağlık....

Allah beterinden saklasın..

amin cnm ne kadar güzel yazmışsın ama inan senin gibi düşünemiyorum artık o kadar çalmadık kapı bırakmadım ki
kimse yardım etmiyor,edecek durumda olan yüksek makamlarda çalışan uzak akrabalarım bile umursamıyor,arkadaşlar bu devirde kimse kimseye yardım etmiyormuş onu anladım.

Bende senin gibiydim Artık akrabalar arasında dalga konusu olmuştum...Ama sonra bir işe girdim 4 sene çalıştım.Orda şeytanın bacağını kırdım sanırım eskisi kadar gir çık yapmıyorum...Üzmeyin kendinizi siz elinizden geleni yapın gerisini Allaha bırakın

bence üzülme ortalıkta adam gibi adam kalmadı ondan , piyasada sahtekarlar cirit atıyor , birde ben şansa çok inanırım , en son annem teyzemin kızına torpil yaptıda şimdi vakıfbankada istanbulda çalışıyor mülakatta bir başka şubeden müdür yardımcı oldu ,yoksa oda halen evde oturur olurdu

sıkıldığım konuda bu zaten
torpil devri ,şansın da pek yoksa çok zor
yüzüme bakılmıcak insan değilim çok şükür,tecrübem eğitimlerim sertifikalrım ama yetmiyor tanıdığım yok işte.

Boşver umursamasınlar, birilerinin desteğiyle gireceğin iş senin bulduğun kadar kıymetli olmaz inan bana.

İnan yazdıklarım yaşadıklarımdı, bende cok zorlandım atanana kadar, kısmetimde varmış oldu. Ama sabrettim, ümidimi yitirmedim.

Merhaba yalnız değilsin bende 2010 yılında üniversiteden mezun oldum. Mezun olduğum günden beri iş arıyorum ingilizce desen var , bilgisayar desen var, bakımlı biriyim, ağzımda laf yapıyor yani bir elemanda aranılan hemen hemen tüm özellikler mevcut ancak bende olmayan tek şey TORPİL. Banka sınavlarına mı girmedin, gidip şirket müdürleriyle mi konuşmadım, o mülakat senin bu sınav benim koşup durdum ama sonunda hep tek bir kapı açılıyor tanıdık kapısı. Malesef şöyle koltuk sahibi büyük baş diye tabir edilen bir akrabam ve tanıdığım olmadığı için hala azimle iş arıyorum. Biliyorum birgün muradıma ericem ama sabır artık.

O kadar iyi anlıyorum ki seni aynı beni tarif etmişsin. O kadar bunaldım ki neye elimi atsam kuruttum. Ne yapalım şans işte başka bir açıklaması yok.

bende uzun soluklu bıyerde calısamadım hıcya ssk mı yapmadılar ya maasımı alamadım derken bu gune geldık yanlızdeılsın uzulmee. ıns ı bır ıs bulursun herseyde vardır bı hayır hep ole derım

Allah yar we yardımcın olsun...Şansdan ziyade kısmet olmalı...Ben de senin gibi bi dönem iş aradım durdum olmadı,olmaı,olmadı....Uzun bir dönem A.Ş de çalıştım,o iş içinse hiç çaba harcamadım hatta istemiyordum ama sonra iyi ki girmişim dedim,kısmet oldu ayağıma geldi...Allah büyük kimseyi unutmuyor..Wardır yüzünün gülceği başka bir kapı...

herşey nasip kismet canim sen elinden geleni yap gerisini Allaha birak elbet birgün şans yüzüne gülecektir umudunu yitirme bol bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…