Niye boyle bi salaklik yapiyorum bilmiyorum.

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.501
333
Kizlar bir sorunum var. Biliyorum bir cok seyle kiyaslayinca cok sacma bir dert ama size danismak istedim. Benim yaklasik 8 aylik cok guzel giden bir iliskim var. Sevgilimi cok seviyorum ve seviliyorum. Fakat soyle bir problem var ki eski sevgilim komsunun oglu. 3 yil once ayrildik ayrilir ayrilmaz ben yurtdisina gittim zaten yurtdisinda yasiyorum. Uzun zamandir gormuyordum onu. Annem ve babam ayri, babam Turkiye'de yasiyor 2 hafta once onun yanina gittim. Ordan arkadasima ugradim onun evi de bize cok yakin. Oturuyorduk pencereden disari bakarken eski sevgilimi gordum disarda. Hemen ayaga firladim kapiya kostum amacim beni gormesini saglamakti ama sonra ben napiyorum ya diyip geri dondum. Arkadasim da bakakaldi niye boyle bisey yaptin hala onu mu seviyorsun unutamadin mi falan dedi ona da rezil oldum. Ben onu cok sevmistim ondan sonra da uzun bir sure hayatima kimseyi almadim. Şu an kesinlikle sevmiyorum ama cok kotu bir sekilde ayrildik beni yalvarip yakartip kopek gibi surundurmustu hic bi aciklama bile yapmamisti hala hatirlayinca icim sizliyor. Uzun bi sure toparlanamamistim. Yakinda o sehire yine gidicem ve tuhaf olan neden bilmiyorum ama onu gormek ve beni gormesini saglamak istiyorum hala. Gecen sefer bu olay oldugunda sevgilime de soguk davranmistim bir iki gun. Neden boyle bi salaklik yapiyorum bilmiyorum yorumlariniza ihtiyacim var.

Guncelleme

Kizlar ustune birde bugun ruyamda gordum onu. Ayni evin icinde gibi bir yerdeyiz o karsi odada uyuyacakmis. Camdan bana bakiyor . Sonra yanima geliyor annesi kizinca geri gidiyor sonra tekrar geliyor benden biseyler istiyor ama tam hatirlayamiyorum. Sonra mesajlasiyorduk tekrar beraber olmak istedigini soyluyordu bize bir sans ver diyordu . Hala aynisin hic bi degisim yok klasik sen beni yine uzersin diyip yuz vermiyordum ama icim de gidiyordu. Ruyamda onu cok ozledigimi hissediyordum. Uyaninca bir garip oldum. Karsilasicam falan mi acaba. Ruyalarim da cikar genelde. Tuhaf hissediyorum kizlar niye bu ara boyle cok kafami kurcaladi bilmiyorum ama onu gordukten sonra oldu. Offf nerden hortladiysa o kadar zaman sonra.

Son düzenleme:
Ne kaybettiğine dön bi bak falan gibi bi mesajmı vermek istiyosun acaba yoksa ben sevmediğim biri için parmağımı bile sallamam

Seni görünce konuşmak isteyeceğini peşine düşeceğini düşünüyorsun sen de onu tersleyeceksin üzüleceğini eski yaptıklarına pişman olacağını sanıyorsun. Böylece için biraz da olsa ferahlayacak öyle değil mi?

Sanırım tam da bu..

Kafanda bitiremedigin seyler var demek ki.Gorunce anilarin depresmis olabilir.

Ne kaybettiğine dön bi bak falan gibi bi mesajmı vermek istiyosun acaba yoksa ben sevmediğim biri için parmağımı bile sallamam

Kesinlikle sevmedigime eminim cunku ciddi adimlarla ilerleyen cok guzel giden bir iliskim hayatimda mukemmel bir insan var. Ama sanirim dediginiz gibi amacim don ne kaybettigine bak gibi bi mesaj vermek.

Kizlar bir sorunum var. Biliyorum bir cok seyle kiyaslayinca cok sacma bir dert ama size danismak istedim. Benim yaklasik 8 aylik cok guzel giden bir iliskim var. Sevgilimi cok seviyorum ve seviliyorum. Fakat soyle bir problem var ki eski sevgilim komsunun oglu. 3 yil once ayrildik ayrilir ayrilmaz ben yurtdisina gittim zaten yurtdisinda yasiyorum. Uzun zamandir gormuyordum onu. Annem ve babam ayri, babam Turkiye'de yasiyor 2 hafta once onun yanina gittim. Ordan arkadasima ugradim onun evi de bize cok yakin. Oturuyorduk pencereden disari bakarken eski sevgilimi gordum disarda. Hemen ayaga firladim kapiya kostum amacim beni gormesini saglamakti. Arkadasim da bakakaldi niye boyle bisey yaptin hala onu mu seviyorsun unutamadin mi falan dedi ona da rezil oldum. Ben onu cok sevmistim ondan sonra da uzun bir sure hayatima kimseyi almadim. Şu an kesinlikle sevmiyorum ama cok kotu bir sekilde ayrildik beni yalvarip yakartip kopek gibi surundurmustu hic bi aciklama bile yapmamisti hala hatirlayinca icim sizliyor. Uzun bi sure toparlanamamistim. Yakinda o sehire yine gidicem ve tuhaf olan neden bilmiyorum ama onu gormek ve beni gormesini saglamak istiyorum hala. Gecen sefer bu olay oldugunda sevgilime de soguk davranmistim bir iki gun. Neden boyle bi salaklik yapiyorum bilmiyorum yorumlariniza ihtiyacim var.
Buna kuyruk acısı diyoruz :)
Terkeden sen olsaydın umursamazdin. .birde uzun zaman görmediğin için sanırım bilincaltinin oyununa gelmişsin ..gerek yok ama dikkatini çekmek istiyorsan yokmuş gibi davran ..

Düşüncesi bile ihanet ,biliyosun dimi :silah::KK53:

Kesinlikle sevmedigime eminim cunku ciddi adimlarla ilerleyen cok guzel giden bir iliskim hayatimda mukemmel bir insan var. Ama sanirim dediginiz gibi amacim don ne kaybettigine bak gibi bi mesaj vermek.

Yani olabilir tabide gözüne soka soka yapma belli etme çaktırma bari yanlış yaptıın ama illa yapcaksan bişeler öyle olsun bari :) şuan hayatında olan kişiyi de düşün empati kur o yapsaydı bunu ne hissederdin ?

"Terkettiğin kıza dön de bir bak" sendromu
Screenshot_20170525-223230.webp

Son düzenleme:
Buna kuyruk acısı diyoruz :)
Terkeden sen olsaydın umursamazdin. .birde uzun zaman görmediğin için sanırım bilincaltinin oyununa gelmişsin ..gerek yok ama dikkatini çekmek istiyorsan yokmuş gibi davran ..

Düşüncesi bile ihanet ,biliyosun dimi :silah::KK53:

Kuyruk acisi :KK45:gercekten cuk diye oturdu :KK48: dikkatini cekmek istiyorum . Aynen dediginizi yapicaktim aslinda gorseydim suratina bile bakmicaktim. Eger gorursem aynen oyle yapicam :KK12: Kesinlikle oyle yani aldatma gibi bi amacim yok tabiki ama sevgilim yapsaydi ayni seyi cok kizardim cok kotu hissederdim. :110:

Yani olabilir tabide gözüne soka soka yapma belli etme çaktırma bari yanlış yaptıın ama illa yapcaksan bişeler öyle olsun bari :) şuan hayatında olan kişiyi de düşün empati kur o yapsaydı bunu ne hissederdin ?

Aynen gorursem caktirmadan suratina bile bakmicam gorsun ne kaybettigini :KK48: Ayy sevgilim yapsaydi ortaligi ayaga kaldirmistim ona da bisey caktirmiyorum saman altindan su yurutuyorum :KK48:

Kuyruk acisi :KK45:gercekten cuk diye oturdu :KK48: dikkatini cekmek istiyorum . Aynen dediginizi yapicaktim aslinda gorseydim suratina bile bakmicaktim. Eger gorursem aynen oyle yapicam :KK12: Kesinlikle oyle yani aldatma gibi bi amacim yok tabiki ama sevgilim yapsaydi ayni seyi cok kizardim cok kotu hissederdim. :110:
Empatini de yaptığına göre şimdi otur ve kuyruk acını yavasca yere bırak :KK53:

Boşver ya o iş bitmiş zaten ..mevcut ilişkini sikintiya sokmaya değmez ..

Empatini de yaptığına göre şimdi otur ve kuyruk acını yavasca yere bırak :KK53:

Boşver ya o iş bitmiş zaten ..mevcut ilişkini sikintiya sokmaya değmez ..

Ay yok canim kendimi gostermem lazim benim ki garibim bisey cakmaz zaten isle gucle mesgul dunyadan haberi yok caktirmazsam ruhu duymaz :-):-) ay cok kotuyum ya :110:

Back
X