Kizlar bir sorunum var. Biliyorum bir cok seyle kiyaslayinca cok sacma bir dert ama size danismak istedim. Benim yaklasik 8 aylik cok guzel giden bir iliskim var. Sevgilimi cok seviyorum ve seviliyorum. Fakat soyle bir problem var ki eski sevgilim komsunun oglu. 3 yil once ayrildik ayrilir ayrilmaz ben yurtdisina gittim zaten yurtdisinda yasiyorum. Uzun zamandir gormuyordum onu. Annem ve babam ayri, babam Turkiye'de yasiyor 2 hafta once onun yanina gittim. Ordan arkadasima ugradim onun evi de bize cok yakin. Oturuyorduk pencereden disari bakarken eski sevgilimi gordum disarda. Hemen ayaga firladim kapiya kostum amacim beni gormesini saglamakti ama sonra ben napiyorum ya diyip geri dondum. Arkadasim da bakakaldi niye boyle bisey yaptin hala onu mu seviyorsun unutamadin mi falan dedi ona da rezil oldum. Ben onu cok sevmistim ondan sonra da uzun bir sure hayatima kimseyi almadim. Şu an kesinlikle sevmiyorum ama cok kotu bir sekilde ayrildik beni yalvarip yakartip kopek gibi surundurmustu hic bi aciklama bile yapmamisti hala hatirlayinca icim sizliyor. Uzun bi sure toparlanamamistim. Yakinda o sehire yine gidicem ve tuhaf olan neden bilmiyorum ama onu gormek ve beni gormesini saglamak istiyorum hala. Gecen sefer bu olay oldugunda sevgilime de soguk davranmistim bir iki gun. Neden boyle bi salaklik yapiyorum bilmiyorum yorumlariniza ihtiyacim var.
Guncelleme
Kizlar ustune birde bugun ruyamda gordum onu. Ayni evin icinde gibi bir yerdeyiz o karsi odada uyuyacakmis. Camdan bana bakiyor . Sonra yanima geliyor annesi kizinca geri gidiyor sonra tekrar geliyor benden biseyler istiyor ama tam hatirlayamiyorum. Sonra mesajlasiyorduk tekrar beraber olmak istedigini soyluyordu bize bir sans ver diyordu . Hala aynisin hic bi degisim yok klasik sen beni yine uzersin diyip yuz vermiyordum ama icim de gidiyordu. Ruyamda onu cok ozledigimi hissediyordum. Uyaninca bir garip oldum. Karsilasicam falan mi acaba. Ruyalarim da cikar genelde. Tuhaf hissediyorum kizlar niye bu ara boyle cok kafami kurcaladi bilmiyorum ama onu gordukten sonra oldu. Offf nerden hortladiysa o kadar zaman sonra.
Guncelleme
Kizlar ustune birde bugun ruyamda gordum onu. Ayni evin icinde gibi bir yerdeyiz o karsi odada uyuyacakmis. Camdan bana bakiyor . Sonra yanima geliyor annesi kizinca geri gidiyor sonra tekrar geliyor benden biseyler istiyor ama tam hatirlayamiyorum. Sonra mesajlasiyorduk tekrar beraber olmak istedigini soyluyordu bize bir sans ver diyordu . Hala aynisin hic bi degisim yok klasik sen beni yine uzersin diyip yuz vermiyordum ama icim de gidiyordu. Ruyamda onu cok ozledigimi hissediyordum. Uyaninca bir garip oldum. Karsilasicam falan mi acaba. Ruyalarim da cikar genelde. Tuhaf hissediyorum kizlar niye bu ara boyle cok kafami kurcaladi bilmiyorum ama onu gordukten sonra oldu. Offf nerden hortladiysa o kadar zaman sonra.
Son düzenleme: