Niye böyle bir şey yapmış olabilir

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Eski erkek arkadaşımla 1 ay oldu ayrılalı. En son facebook messengerdan konuşmalarımız duruyor ayrılmadan önce konuşmuşuz hep, en son ben ordan bir şey yazmışım hatta ayrılmadan önce tabi o görüldü yapmamış.(Whatsappptan telefondan da konuştuğumuz için o zamanlar) Şimdi gelen kutumu karıştırırken farkettim, dün o eski mesajımı görüldü yapıp okumuş.. Mesajları silmek için desem mesajı açmadan üstüne tıklayınca siliniyor zaten. Bilmiyorum eski mesajları mı okuyordu acaba ya da dikkat çekmek için mi? Tuhafıma gitti

:) ne bileyim ya bu ayrilik insana ne sacma seyleri düsündürüyor diye kendi kendime aci aci sirittim, eski mesajlari okumak icin girmis olabilir gibi düsündüm..
Bir de tam bugün modum çok iyiydi, pop müzik dinleyip dans ettim :D
Gencim güzelim oo elimi sallasam ellisi o üzülmüyorsa ne üzülücem falan modundaydım :D
Şimdi görünce kafam karıştı yine

bisey dicem ayni birebir soruyu baska sayfada da gördüm saka gibi.. o da mi sensin "gizli üye"

Eski erkek arkadaşımla 1 ay oldu ayrılalı. En son facebook messengerdan konuşmalarımız duruyor ayrılmadan önce konuşmuşuz hep, en son ben ordan bir şey yazmışım hatta ayrılmadan önce tabi o görüldü yapmamış.(Whatsappptan telefondan da konuştuğumuz için o zamanlar) Şimdi gelen kutumu karıştırırken farkettim, dün o eski mesajımı görüldü yapıp okumuş.. Mesajları silmek için desem mesajı açmadan üstüne tıklayınca siliniyor zaten. Bilmiyorum eski mesajları mı okuyordu acaba ya da dikkat çekmek için mi? Tuhafıma gitti
Tuhaf bisey yok altinda bisey arama bitmis gitmis ne yaparsa yapsin

Ben bazen mesajlari silmek icin tikliyorum ama yanlislikla mesaja gidiyor. Belki oyle olmustur. Whatsapp i sildim kurtuldum :) Fazla anlam yukleme. Niye gordu , niye okudu . Bunlar yorar insani.
Yok whatsapp değil facebook. Olabilir tabiki büyük bi anlam yüklemiyorum zaten şaşırdım sadece
anlamı olsa da artık anlamı yok :)

mesaj okunmadı kalmasın diye bence. ben rahatsız oluyorum açıkçası öyle durunca.

Niye eski mesajları okusun sende ha. Gelen bi mesaj görmüş demek ki bakmış sen. Merak etse arardı cevap atardı.

Back
X