Niye böyle bir şey yapmış olabilir

Telefonda messenger yüklüyse okunmayinca hep bildirim duruyor bende bazen yüzeysel okuyorum ama sonra gicik oluyorum açıyorum bu kadar anlam yüklemeyin okumuş olsa ne olacak

Bazen okunmamış mesaj bildirimleri beni rahatsız ettiği için teker teker açıp geri çıkıyorum, belki böyle bir şeydir

Ne yalan söyleyeyim tebessüm ettirdi sorunuz :) Aşk acayip birşey nelere nelere anlamlar yükletiyor. Yanlışlıkla girmis olabilir silmek için girmiş olabilir veya mesajları tekrar okumak için girmiş olabilir ama bunlar hiçbirşey ifade etmez maalesef.

Lütfen kendine bunu yapma. Yapmayalım. Biz nokta kadar olaylara devasa anlamlar yuklerken onlar hayatlarına devam ediyor. Fazla ajite ediyoruz olayları. Hele duygusal bir insansan benim gibi aman işin var :)

Kızlar merhaba. Ben bir çocukla konuşuyordum. Evlenmek amacıyla tanıştık. Akşamları Buluşma planları yapıyordu. Sabah ses Yok. Bunun için bir sebep bile sunmadı. Bu davranışları ilgisizliği ve değer vermeyişi artınca koptuk. Sonra bu bana 1 ay sonra döndü. Çok yalvardı. Ama reddettim. En son 5 Haziran'da konuştuk. Sen iyi bir insansın. Seni seviyorum ama olmuyor dedim. Ayrıldık. Sonra duydum ki nişan yapacakmış. 20 günde nişana karar vermiş. Gelecek ay nişan yapıcak. Ben anlamadım bu işi. Ve çok pişmanım. Duyduktan sonra çok yalvardım. Mutlu olabiliriz düşünelim pişmanım dedim. Bu defa da o istemedi. Ben başkasıyla hayırlı bir yola çıktım beni arama dedi ve engelledi. Bir de haber yollamış beni aramasın ailesine söylerim diye. Sizce umut var mıdır . Hepinizden yorum bekliyorum

L leylasade Öncelikle kendinize yeni bir konu açmanız gerekiyordu. Açık konuşmak gerekirse sorunuza verilecek bir cevap bulamadım, açık açık beni arama kendi yoluma bakıyorum, bir başkasıyla mutlu olmak istiyorum diyen birisi için hala kafa yormanız bile normal değilken tutmuş geri döner mi diye soruyorsunuz :KK12:

Back
X