niye böyle davranıyor ?

_LipStq_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
224
0
96
Bursa
slm kızlar bn 16 yaşındayım okuldan bi çocuk nerdeyse 5aydır bakıyo bnden hoşlandığını öğrendim başlarda ondan hiç hoşlanmıyordum.ayrıca hiç yüzde vermiyordum fakat bi süre sonra ondan hoşlanmaya başladım ve sürekli ona baktım oda bunu farketti bn bakınca oda baktı fakat sonra ben ona baktığım halde bi daha bana bakmadı yani baksa bile çok az:(ayrıca bna karşı çok ilgisiz ve umursuz davranıyo şuan neden böyle yaptığını merak ediyorum sizce neden böyle yapıyo bnden soğumuş olabilirmi???*lütfen yardım ederseniz sewinirim.

canım seni tanımadan neden soğusunki?muhabbetiniz varmıki?belki çekiniyodurda yaklaşamıyodur?

ahhh şu erkek milletiii baktı seninde gönlün var çocukta naz yapıyorr aklınca...

canım, bence taktik yapıyodur aklısıra, oyun oynuyodur, bence ona bakmayı kes hiç oralı olma, tekrar ilgilenmeye başlarsa ne ala, yoksa boşver gitsin:hulya:

erkekler ne garip yaratıklar ya benneyaptımki
bence sen de onun yaptıgı gibi yap onu umursama takma yanında erkek arkadasların olsun o zaman nası bakıyo görüceksinyerimseniben

aaaahhh gençlik,bi bakış bile ne kadar önemli..olsun bunun da tadını çıkarmak lazım,biraz zaman geçince alenen gelip acayip tekliflerde bulunuyorlar:)))canını sıktığın şey bu olsun be güzelim:)))

Kaçan kovalanır canım benim senin ona baktığını gördükçe bi gizemin kalmamıştır onun için sen eski tavırlarına dön hiç yüz verme tekrar o zaman yine seni izlemeye başlar:kahve:

güzelim bakar onlar. benim de lisede öle 10 aylık bi bakışma maratonum olmuştu. istisnasız her tenefüs ama.

sonuç: tek kelime edemeden okul bitti sempatiksalakcinni

o 10 ay boyunca hiç yanıma gelip benimle tek kelime etme çabasında bulunmadı. ama baya bakıyodu yani kendi uydurmam değil şahitlerim var sempatiksalakcinni yani takma kafana, bakıyolar öle. öküzün trene baktığı gibi. altında herhangi bi niyet yok.

bırak bakma yada gözünü dikip bakma bak o sana bakınca gözünü kaçır gülümse deli olur deli

:) Sen bakmazken umudu olmadığı için sakin sakin bakmıştır; ama senden umut ışığı görünce heyecanlanmıştır. Heyecandan bakamıyordur.
Çok güzel bu ilk gençlik hikayeleri.
Ama benden sana abla tavsiyesi daha 16 yaşındasın. Güzelim vaktini, bahar da gelmişken Kadınlar Kulübü'nde harcama. Git yaşıtlarında gez dolaş, baharın tadını çıkar, ders çalış. Ne işin var bizim gibi geçkinlerin arasında yahu!:)))

güzelim bakar onlar. benim de lisede öle 10 aylık bi bakışma maratonum olmuştu. istisnasız her tenefüs ama.

sonuç: tek kelime edemeden okul bitti sempatiksalakcinni

o 10 ay boyunca hiç yanıma gelip benimle tek kelime etme çabasında bulunmadı. ama baya bakıyodu yani kendi uydurmam değil şahitlerim var sempatiksalakcinni yani takma kafana, bakıyolar öle. öküzün trene baktığı gibi. altında herhangi bi niyet yok.
çok haklısın ya aynen tek kelime yok sadece bakıyordu gerçkten:1rolleyes:

:) Sen bakmazken umudu olmadığı için sakin sakin bakmıştır; ama senden umut ışığı görünce heyecanlanmıştır. Heyecandan bakamıyordur.
Çok güzel bu ilk gençlik hikayeleri.
Ama benden sana abla tavsiyesi daha 16 yaşındasın. Güzelim vaktini, bahar da gelmişken Kadınlar Kulübü'nde harcama. Git yaşıtlarında gez dolaş, baharın tadını çıkar, ders çalış. Ne işin var bizim gibi geçkinlerin arasında yahu!:)))
zaten bnde fazla takılmıyorum sadece dikkatimi çeken bi konu varsa giriyorum cnm ama saol yorum içinkaydirigubbakcemile2

Back
X