- 3 Mayıs 2024
- 119
- 14
- 13
- 28
- Konu Sahibi lokumnazli
-
Daha olmamış devam et bende 16. Günümdeyim hala pik görmedimYardımcı olur musunuz
Böyle olmayınca sanki hiç olmayacak gibi geliyorDaha olmamış devam et bende 16. Günümdeyim hala pik görmedim
Her ay yumurtlama olmuyormuş sanırım adetine kadar yolu var umutsuz olma ben öyle düşünüyorumBöyle olmayınca sanki hiç olmayacak gibi geliyor
Ya gebelik testi yaptın mı inşallah vardır canımBenim 4 gün adet gecikmem var
Sabırlı ol.muhtemelen 32 günlük döngüden dolayı 18 19 20.gün pik göreceksinYardımcı olur musunuz
Adetten somraki lh hormonun durumumdan dolayı o öyle çıkmış olabilir.sen pik gününü hemen bekleme dediğim gibi.bende 32 günde bir adet olurum 6 7 gün sürer 18 gün yumurtlama başlamgıcı 19 pik 20 gün yumurtlama bitimi 21 gün çatlama görürürmBende aynı sorunu yaşıyorum ilk kaset test yaptım çok silik çıktı T bölgesinden sonra ki günlerde yaptım hep tek çizgi neden böyle oldu
Kan ver benceİlk gebelik testinde T bölgesinden hafif silik çıktı sonra ki gebelik testlerinde tek çizgi çıktı napmam lazm
16. Gün oldu canımSabırlı ol.muhtemelen 32 günlük döngüden dolayı 18 19 20.gün pik göreceksin
Gerçek piki görmene sevindim16. Gün oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?