Niye böyle gösteriyor

lokumnazli

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2024
119
14
13
28
Ovulasyon testi deniyorum ilk defa. 22 aralıkta adet gördüm adetim 7-8 gün sürüyor. Ortalama 32 günde bir adet oluyorum. Başta hafif silik çizgi çıktı t çizgisinde ama şimdi çıkmıyor. Test tarihleri sırayla 1-2-3 ocak şeklinde yumurtlamama daha var mıdır acaba

Bende aynı sorunu yaşıyorum ilk kaset test yaptım çok silik çıktı T bölgesinden sonra ki günlerde yaptım hep tek çizgi neden böyle oldu

İlk gebelik testinde T bölgesinden hafif silik çıktı sonra ki gebelik testlerinde tek çizgi çıktı napmam lazm

Bende aynı sorunu yaşıyorum ilk kaset test yaptım çok silik çıktı T bölgesinden sonra ki günlerde yaptım hep tek çizgi neden böyle oldu
Adetten somraki lh hormonun durumumdan dolayı o öyle çıkmış olabilir.sen pik gününü hemen bekleme dediğim gibi.bende 32 günde bir adet olurum 6 7 gün sürer 18 gün yumurtlama başlamgıcı 19 pik 20 gün yumurtlama bitimi 21 gün çatlama görürürm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…