Düğün niye böyle korkutuyolar

terraroza

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
269
99
318
Gümüşhane
kızlar yakında düğünüm var moralim bozuldu bugün çünkü biriyle konuuştum b ilk gece konusundan bahsetti çok acıyomulş herhalde acırdiyo kolay bişeymi sanki diyo gerçekten bu kadar kötü mü

tabi acıyo ama o kadar da değil aslında bu sanada bağlı kendini korkutup kasarsan afedersin ama bu seferde vajinan daralır ve girmek zorlaşır bu sana acı olarak döner aynısini yaşadım çünkü ama kendini kasmassan ve hazır olduğun anda gerçekleşirse gayet kolay acısız bir şekilde olur ama zarini unutmamak lazım yani bu kişiye göre değişiyor kalin ince diye jinekolağa gittin mi ordan öğrenebilirsin sorularını memnuniyetle cevaplarım canım

tabi acıyo ama o kadar da değil aslında bu sanada bağlı kendini korkutup kasarsan afedersin ama bu seferde vajinan daralır ve girmek zorlaşır bu sana acı olarak döner aynısini yaşadım çünkü ama kendini kasmassan ve hazır olduğun anda gerçekleşirse gayet kolay acısız bir şekilde olur ama zarini unutmamak lazım yani bu kişiye göre değişiyor kalin ince diye jinekolağa gittin mi ordan öğrenebilirsin sorularını memnuniyetle cevaplarım canım

çok teşekkür ederim.aslında çok rahattım sevdigim biriyle evleniyorum yani gerçekten beraber kıyafetler aldık konuştuk bu konuları eglenceli hale getirmek için yani heyecanımızı yenmek için planlar yaptık ama bugün beni korkuttular yani baya içime sıkıntı girdi :( bi arkadaşımda herşey sende bitiyo dedi yani rahat olduktan sonra hiç bi sorun olmaz dedi

Dışarıya karşı kulaklarını tıka.
Özellikle korkutmak için söylüyorlar.
Ve böyle söyleyenlerin %90ı kulaktan dolma bilgilerle boş boş konuşuyor.
Kendini sıkmazsan hiçbir şey olmaz. Sonuçta oranın görevi o.

Dışarıya karşı kulaklarını tıka.
Özellikle korkutmak için söylüyorlar.
Ve böyle söyleyenlerin %90ı kulaktan dolma bilgilerle boş boş konuşuyor.
Kendini sıkmazsan hiçbir şey olmaz. Sonuçta oranın görevi o.

inş öleir yani zaten korkumu zor yendim herşey çok güzelken böyle yapıyolar yani tamam acımış olsa bile bari bunu dile getirmeden güzel şeler söyleyin zaten insan bu dönemde çok sıkıntılı oluyo bu konularda

İllaki hafif bir acı oluyor ama bu kadar abartmaları onların işgüzarlığı.
Eğer şimdiden kafana takmaya başlarsan sıkıntı yaşarsın.Rahat ol.Sevdiğin adamla yaşayacağın o güzel anın tadına odaklanmaya çalış.
Nişanlına biraz çekincelerin olduğundan bahsedebilirsin.Merak etme şefkatiyle, sevgisiyle yardımcı olur sana.

İllaki hafif bir acı oluyor ama bu kadar abartmaları onların işgüzarlığı.
Eğer şimdiden kafana takmaya başlarsan sıkıntı yaşarsın.Rahat ol.Sevdiğin adamla yaşayacağın o güzel anın tadına odaklanmaya çalış.
Nişanlına biraz çekincelerin olduğundan bahsedebilirsin.Merak etme şefkatiyle, sevgisiyle yardımcı olur sana.

evet ömceleri tedirgindm nişanlımla konuştum ve burdaa bazı topikleri okudum ve inanın korkunun yerini istek aldı ama bgün beni yine başa döndürdüler ve yine koşa kşa buraya geldim tekrar motive olmaya :)

O kadar acıyor ki asla deneme derim. Ömür boyunca acısını unutmazsın. Ayrıca bu bir 'acı'. Göreceli ve kişiden kişiye farklı yapıya sahibiz; kalın, ince, esnek... Yani ağdayı düşün, kimisi her yerini güle oynaya aldırır, kimisi de çoğu yerini hiç aldıramaz. Sen acıyacak diye düşünürsen kesinlikle acır, o yüzden bu başlığa bir daha bakma bence...

evet korktugum şeyler başıma geldi 1 aylık evliyim ve ilişkiye giremiyoruz aslında psikolojimide düzeltmiştim korkmuyodum fakat olmuyo

evet korktugum şeyler başıma geldi 1 aylık evliyim ve ilişkiye giremiyoruz aslında psikolojimide düzeltmiştim korkmuyodum fakat olmuyo

1 ay olmadı ıse bır daha hıç olmayacak dıye bışey yok..

insanın ruh halı bu..bazen kendını kapatırsın çıçek mısalı bazen açarsın..öyle bır dönemde olduğunu düşün..

rahatla..canın acımaz dıye kendını kandırma..çok az acır belkıde hıç acımayacak..

kendını kasıyorsan kas gevşetıcı kullan..

bak bn nışanlıyım ama o geceden korkmuyorum..korkmak ıstemıyoorum..işime gelmıo:17:

sen kendını hazırla bnce dahada..

olmazsada hıç kendıne eşine işkence etme gıt bı doktora..

mutlaka olur..ben ınanıyorum:34:

Ben bunların göreceli şeyler olduğu düşüncesindeyim çocukken hatırlasanıza "aşı vurmaya geleceklermiş" diye nasıl korkuturdu çocuklar e tabi biz de çocuğuz ya çok acıyacak diye kodlardık zihnimizde nasıl korkardık ama sonunda o kadar da acımadığını hissederdik. Ben bu duruma benzetiyorm biraz kendimizi neye şartlandırırsak ona inanmıyormuyuz zaten her konuda bi süre sonra. Ben de sözlüyüm şu an ama kendime böyle telkinler veriyor ve olumsuz konuşanlara kulak asmamaya çalışıyorum. Hayatın kanunu bu insanlar asırlardan beri yapıyorlar sonuçta bunu;) Korkma rahat ol

Back
X