- 15 Temmuz 2019
- 558
- 1.706
- 113
- 23
- Konu Sahibi Kingdom9821
-
Of bilmiyorum artık konuşmak istemiyorum sıkıldım yani sıkıcı geliyor onla vakit geçirmekNeden sıkıldınız peki ?
Ama uzun süredir konuşuyoruz daha birkaç gündür böyleCanın mı sıkılıyor zaten ortada bir ilişki yok.
Beraber değiliz ki flörtüzBu duygularla Ayrılman gerekmiyor muydu?
Of bilmiyorum artık konuşmak istemiyorum sıkıldım yani sıkıcı geliyor onla vakit geçirmek
Ama nasıl açıklıcam ki ne diye konuşmayı kesmek istediğimi söylicemSoğudun insana bir daha ısınamazsın, bir de gülerek anlatıyorsun en kısa zamanda çocuğa ayrılmak istediğini söyleyip ayrıl. Daha fazla umutlandırma çocuğu, yazık. Sen, senden soğuyan biriyle ilişkini sürdürmek ister miydin? Hayır. O yüzden ne yapman gerektiği belli.
Heeee öyle miBeraber değiliz ki flörtüz
Aynı bize söylediğini söyleyebilirsin. Her zaman dürüst ol hayatında, emin ol kazanan sen olursun. “ bir süredir konuşuyoruz, bana iyi geldiğini düşünüyordum ama bunun arkadaşlık boyutu dışına çıkamadığını farkettim. Sana bir şeyler hissetmeyi çok isterdim ama olmuyor kalben yakınlık hissedemiyorum. Beni anla lütfen, bu şekilde devam etmek ikimizede haksızlık “ diyebilirsin.Ama nasıl açıklıcam ki ne diye konuşmayı kesmek istediğimi söylicem
Kitaplarda gitti aaidksllxzğğxŞu kitap yolladığın çocuk değil mi bu?
Seninle ilgili hislerim azaldı ne seni ne kendimi üzmek istemiyorum zamanını çalmak da istemiyorum de daha da yazma
Konuşma o zaman sanki konuşmak için ölen var. Vallahi anlamıyorum böyle insanları. Bir de nasıl kesicem konuşmayı diyorsun dümdüz keseceksin işte sebebini söyleyerek. Hem insanların vaktini çalıyorsunuz hem de safa yatıyorsunuzOf bilmiyorum artık konuşmak istemiyorum sıkıldım yani sıkıcı geliyor onla vakit geçirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?