- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Kızlar eskiden baya yağlı bir cildim vardı 6 ay zoretanin tedavisi gördüm gecen sene mart gbi bitti
Neyse doa kozmetikten aldığım bi menekce kremi vardı onla e vitamini karıstırmıştım yatmadan önce sürdüm sabah bi uyandım koca koca sivilceler çıkmış.Halbuki 1 sene olucak hiç çıkmazdı sivilce.Şuanda normal cilt tipim.Ne tür nemlendirici kullanabilirim?
6 ay ugrasmissiniz duzeltmissiniz ne güzel oradan buradan krem almayin dermatologa sorum ya da eczaneden dermokozmetik ürünler alin..
O marketlerde satilan ürünlere hic güvenmiyorum bakim konusunda..
Cildiniz şuan hassas kuru mu pul pul oluyor mu? Kizariklik var mi? Mesela bunlari göz önüne alarak krem secmeniz gerek
Birde gectimi sivilceler yeni cikanlar
Dün çıktı bu yeniler daha geçmedi arkadasım..Yok nemlendirsin diye alayım dedim hata ettim
Kızlar eskiden baya yağlı bir cildim vardı 6 ay zoretanin tedavisi gördüm gecen sene mart gbi bitti
Neyse doa kozmetikten aldığım bi menekce kremi vardı onla e vitamini karıstırmıştım yatmadan önce sürdüm sabah bi uyandım koca koca sivilceler çıkmış.Halbuki 1 sene olucak hiç çıkmazdı sivilce.Şuanda normal cilt tipim.Ne tür nemlendirici kullanabilirim?
tedavi gormusken neden bilmeden ürün alıp bir de icine vitamin koyuyorsunuz ki?
demek ki hassassınız ve tümüyle sivilce attı diyorsunuz, leke kalır mı acaba diye endiselenirdim ben olsam.
o yuzden bir dermatologa gitmenizi tavsiye ederim... cilt tipinize gore onun onerecegi nemlendiriciler de olacaktır zaten
Yaran nasil oldu
Benimki geçti ama taze derim parliyor bütün yüzümü soysam ne yapsam o köse çok güzel oldu:))))
benimki dudak kenarıydı, tazecik yumasak bir deri cıktı, aynen butun yuzumu soyasım geldiama tabi ki yapmam...
bu arada leke falan olmadı hic
sadece kremi biraz fazla sürdügüm icin sanırım dudak üstümde 1-2tane minicik sivilceler cıktı onlar da daha sonra hemen söndü.
bepanthol el ve yüz kremi al düzenli sabah akşam kullan 8 lira bi şey ben haricen kullanıyorum nemlendirici yerine su bazlı sivilce lekelerim vardı minik kırmızı geçti 2 haftada senin cildine de iyi gelecektir mucize gibi bi şey:) ayrıca benim cildim de çok hassastır beyaz tenliyim. keşke doktora sormadan e vitamini fln karışım yapmasaydın
bepanthol el ve yüz kremi al düzenli sabah akşam kullan 8 lira bi şey ben haricen kullanıyorum nemlendirici yerine su bazlı sivilce lekelerim vardı minik kırmızı geçti 2 haftada senin cildine de iyi gelecektir mucize gibi bi şey:) ayrıca benim cildim de çok hassastır beyaz tenliyim. keşke doktora sormadan e vitamini fln karışım yapmasaydın
bepanthol un sitesine girdim. sizin ürünün üzerinde tam olarak ne yazıyor losyonları var farklı farklı sizin aldığınız tüpte mi? cilt bakım kremi var birde o tüpte. tam olarak isim verebilir misiniz el ve yüz kremi şeklinde gözükmüyor çünkü sitelerinde hangisini almak gerekir bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?