• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niye böyle oldu?(Cildim)

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kızlar eskiden baya yağlı bir cildim vardı 6 ay zoretanin tedavisi gördüm gecen sene mart gbi bitti
Neyse doa kozmetikten aldığım bi menekce kremi vardı onla e vitamini karıstırmıştım yatmadan önce sürdüm sabah bi uyandım koca koca sivilceler çıkmış.Halbuki 1 sene olucak hiç çıkmazdı sivilce.Şuanda normal cilt tipim.Ne tür nemlendirici kullanabilirim?

Kızlar eskiden baya yağlı bir cildim vardı 6 ay zoretanin tedavisi gördüm gecen sene mart gbi bitti
Neyse doa kozmetikten aldığım bi menekce kremi vardı onla e vitamini karıstırmıştım yatmadan önce sürdüm sabah bi uyandım koca koca sivilceler çıkmış.Halbuki 1 sene olucak hiç çıkmazdı sivilce.Şuanda normal cilt tipim.Ne tür nemlendirici kullanabilirim?

6 ay ugrasmissiniz duzeltmissiniz ne güzel oradan buradan krem almayin dermatologa sorum ya da eczaneden dermokozmetik ürünler alin..

O marketlerde satilan ürünlere hic güvenmiyorum bakim konusunda..

Cildiniz şuan hassas kuru mu pul pul oluyor mu? Kizariklik var mi? Mesela bunlari göz önüne alarak krem secmeniz gerek

Birde gectimi sivilceler yeni cikanlar

6 ay ugrasmissiniz duzeltmissiniz ne güzel oradan buradan krem almayin dermatologa sorum ya da eczaneden dermokozmetik ürünler alin..

O marketlerde satilan ürünlere hic güvenmiyorum bakim konusunda..

Cildiniz şuan hassas kuru mu pul pul oluyor mu? Kizariklik var mi? Mesela bunlari göz önüne alarak krem secmeniz gerek

Birde gectimi sivilceler yeni cikanlar

Dün çıktı bu yeniler daha geçmedi arkadasım..Yok nemlendirsin diye alayım dedim hata ettim :(

Doktorlar onun yanına nemlendirici yazıyor zaten bende 6ay kullandım doktorun yazdığı dışında hiç birşey kullanmadım haladaha kullanmam tövbe

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dün çıktı bu yeniler daha geçmedi arkadasım..Yok nemlendirsin diye alayım dedim hata ettim :(

Bence gorunun doktora bir yil sonra basladiginiz yere geri donmeyin...

Birde kozmetikciler kremlerin içine vitamin kirmayin diyorlar çünkü içindeki kimyasallarla tepkimeye girebilir zarar verebilir. Kendiliginden vitaminli kremler bulabilirsiniz.. Birde vitaminlerin ve vitaminli kremlerin tuylenme yapabileceği de aklinda olsun:)

Son düzenleme:

Niye kafana göre şeylerle karıştırıyorsun ki muhtemelen aldığın ürünün içindeki bir madde vitaminle birleşince ters tepki yapmış... Ben Nivea nın günlük bakım kremini haftada 1 de maskesini yapıyorum yetiyor nemlendiriyor. Bunun içine birşey karıştırmaya cesaret edemem sen nasıl ettin :what:

HTC Wildfire S A510e cihazımdan gönderildi

E vitamini kirmamis olsan urunu sikayet bile edebilirdin. Dermatologuna gitmekten baska caren yok su an. Benim de cildim sivilceye cok yatkin. Arastirdim sivilce yapmayan yagsiz nemlendirici kullaniyorum..

Ha birde bebak ın acıbadem ürünleri var hep olumlu yorumlar gördüm istersen araştırıp aklına yatarsa onu kullan ben henüz kullanmadım ama en kısa zamanda deneyeceğim;)

HTC Wildfire S A510e cihazımdan gönderildi

cilde sürdüğün sadece kimyasal ürünler olanı tedavi eder. hap olarak almadığın sürece çıkanı engelleyemezsin. 6 ay uzun bir zaman madem güzelce tedavi olmuşsun neden kullandın ki o kremi.
Ben sana dermokozmetik ürünleri tavsiye ederim.
Fiyatları biraz pahalı ama gerçekten değiyor. Araştır internetten çok güzel ürünler var. Cildin sorunluysa DDF gibi ürünler kullanmalısın.

tedavi gormusken neden bilmeden ürün alıp bir de icine vitamin koyuyorsunuz ki?
demek ki hassassınız ve tümüyle sivilce attı diyorsunuz, leke kalır mı acaba diye endiselenirdim ben olsam.
o yuzden bir dermatologa gitmenizi tavsiye ederim... cilt tipinize gore onun onerecegi nemlendiriciler de olacaktır zaten ;)

bepanthol el ve yüz kremi al düzenli sabah akşam kullan 8 lira bi şey ben haricen kullanıyorum nemlendirici yerine su bazlı sivilce lekelerim vardı minik kırmızı geçti 2 haftada senin cildine de iyi gelecektir mucize gibi bi şey:) ayrıca benim cildim de çok hassastır beyaz tenliyim. keşke doktora sormadan e vitamini fln karışım yapmasaydın :50:

Son düzenleme:
tedavi gormusken neden bilmeden ürün alıp bir de icine vitamin koyuyorsunuz ki?
demek ki hassassınız ve tümüyle sivilce attı diyorsunuz, leke kalır mı acaba diye endiselenirdim ben olsam.
o yuzden bir dermatologa gitmenizi tavsiye ederim... cilt tipinize gore onun onerecegi nemlendiriciler de olacaktır zaten ;)

Yaran nasil oldu;)

Benimki geçti ama taze derim parliyor bütün yüzümü soysam ne yapsam o köse çok güzel oldu:))))

Yaran nasil oldu;)

Benimki geçti ama taze derim parliyor bütün yüzümü soysam ne yapsam o köse çok güzel oldu:))))

benimki dudak kenarıydı, tazecik yumasak bir deri cıktı, aynen butun yuzumu soyasım geldi :27: ama tabi ki yapmam...
bu arada leke falan olmadı hic :21:
sadece kremi biraz fazla sürdügüm icin sanırım dudak üstümde 1-2tane minicik sivilceler cıktı onlar da daha sonra hemen söndü. :32:

benimki dudak kenarıydı, tazecik yumasak bir deri cıktı, aynen butun yuzumu soyasım geldi :27: ama tabi ki yapmam...
bu arada leke falan olmadı hic :21:
sadece kremi biraz fazla sürdügüm icin sanırım dudak üstümde 1-2tane minicik sivilceler cıktı onlar da daha sonra hemen söndü. :32:

Ne telaş olmuştum ya hatirladikca gulesim geliyor:) sevindim sorunsuz gectigine..geçmiş olsun ikimize de:)

bepanthol el ve yüz kremi al düzenli sabah akşam kullan 8 lira bi şey ben haricen kullanıyorum nemlendirici yerine su bazlı sivilce lekelerim vardı minik kırmızı geçti 2 haftada senin cildine de iyi gelecektir mucize gibi bi şey:) ayrıca benim cildim de çok hassastır beyaz tenliyim. keşke doktora sormadan e vitamini fln karışım yapmasaydın :50:

Bepantholun su bazlısı mı?Duydumda hiç kullanmadım arkadaşım bepantolu yoksa su bazlı başka krem mi?

bepanthol un sitesine girdim. sizin ürünün üzerinde tam olarak ne yazıyor losyonları var farklı farklı sizin aldığınız tüpte mi? cilt bakım kremi var birde o tüpte. tam olarak isim verebilir misiniz el ve yüz kremi şeklinde gözükmüyor çünkü sitelerinde hangisini almak gerekir bilemedim

bepanthol un sitesine girdim. sizin ürünün üzerinde tam olarak ne yazıyor losyonları var farklı farklı sizin aldığınız tüpte mi? cilt bakım kremi var birde o tüpte. tam olarak isim verebilir misiniz el ve yüz kremi şeklinde gözükmüyor çünkü sitelerinde hangisini almak gerekir bilemedim

$images.webp

pardon geç girdim anca yanıt verebildim, bu tam olarak.

Back
X