Bu kadar erkek peşinde koşacağına enerjini başka şeylere harcasan daha iyi değil mi? Türkiye'de yoklamadığın erkek kalmadı.Instadan biriyle konustuk guzelsin dedi ertesi gun cok soguk davrandi bende atar yaptım cevap yazmamis cocuguda begenmistim moralim bozuldu ya.
Pesimden kosmasini beklemiyordum bir aciklama yapsin diye bekledim ama yapmadiNe bekliyordun ?
Sen atar yaptın diye peşinden mi koşacaktı
niye bu sanal ortama gençlerimiz çok güveniyor
enteresanInstadan biriyle konustuk guzelsin dedi ertesi gun cok soguk davrandi bende atar yaptım cevap yazmamis cocuguda begenmistim moralim bozuldu ya.
o zaman atar yapmayacaksın açıklama durumunda bırakacağın sorular soracaksınPesimden kosmasini beklemiyordum bir aciklama yapsin dedim ama yapmadi
Sinir oldum o yuzdeno zaman atar yapmayacaksın açıklama durumunda bırakacağın sorular soracaksın
Sanalda bir gün yazıştınız diye sana niye açıklama yapsın?Pesimden kosmasini beklemiyordum bir aciklama yapsin diye bekledim ama yapmadi
Becerilecek bir şey yok. Akışına bırak. aklın fikrin bütün enerjin bu konudaKizlar beceremiyorum galiba
Insta hesabını çok merak ettim, göndersen de yorum yapsak sidjidndofInstadan biriyle konustuk guzelsin dedi ertesi gun cok soguk davrandi bende atar yaptım cevap yazmamis cocuguda begenmistim moralim bozuldu ya.
Hesabim kapali takipcim az.Insta hesabını çok merak ettim, göndersen de yorum yapsak sidjidndof
Kapalıysa neye göre takip edip güzelsin yazıyolar?Hesabim kapali takipcim az.
GünaydınKizlar beceremiyorum galiba
Amaann dert ettigin seye bak yaa bosverseneInstadan biriyle konustuk guzelsin dedi ertesi gun cok soguk davrandi bende atar yaptım cevap yazmamis cocuguda begenmistim moralim bozuldu ya.
Aynen ya bende çok merak ediyorum seniHesabim kapali takipcim az.
Onu bende bilmiyorum.Kapalıysa neye göre takip edip güzelsin yazıyolar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?