niye böyle oluyor ki ¿

Bende asla fotojenik değilim.
Allahım benim neden fotograflarda yüzüm tombul çıkıyor diyorum sürekli.
Çaresini buldum,fotograflarımı yan çekimden veriyorum.
:51:

Ben de yandan çekiyorum genelde ama sağ tarafımdan verdiğim pozlarda yüzümü beğenmiyorum. Aynada bakıyorum sağım solum aynı ama fotoğraflarda bambaşka.:120:

Herkesde oluyordur o güzelim boşver.. herkes her fotoğrafında müthiş çıkmaz zaten arada güzelleride oluyor kötüleride:)) sen gerçek olana bak..

Bana da öyle geliyordu hatta araştırmıştım bu konuyu. Sonra şöyle bir yazıya ulaştım;

"Bir insan kendini aynada, normalde olduğundan 6 kat daha güzel görür, bu bilimsel bir gerçektir."

Sonra daha da moralim bozuldu, en iyisi bunlar üzerinde fazla durmamak. İnsan takıntı yapıyor sonra :1:

he ya birkaç tüyo öğrenidik :27:

:1::1:

Bana da öyle geliyordu hatta araştırmıştım bu konuyu. Sonra şöyle bir yazıya ulaştım;

"Bir insan kendini aynada, normalde olduğundan 6 kat daha güzel görür, bu bilimsel bir gerçektir."

Sonra daha da moralim bozuldu, en iyisi bunlar üzerinde fazla durmamak. İnsan takıntı yapıyor sonra :1:

Hadi ya.:27: Bunu söylemeseydin iyiydi.:52::52:

Herkesde oluyordur o güzelim boşver.. herkes her fotoğrafında müthiş çıkmaz zaten arada güzelleride oluyor kötüleride:)) sen gerçek olana bak..

Çok haklısın canım.:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X