- 25 Ağustos 2025
- 11
- 2
- 1
- 19
- Konu Sahibi shiningmoon
-
Ahahah ciddi ciddi cevap mı yazdın bunaaslında ailevi sorunları var ailesi başka şehirde yaşıyor kendisi tek yaşıyor ama aşkından öldüğünü gram sanmıyorum
hayatım oldukça yoğun geçiyor çalışıyorum okuyorum sosyal hayatumBaya vahim durum görmeden yaz yaz .Hayatınız çok sıkıcı olmalı.Bu kadar kafaya takmak için hiç koklamadigin konusmadigin yüzünü bile sahiden yanında görmediğin bir insan için.Bu kadar ben ne yapıcam demek için.Uzakta olmasi kokan çorabını ne bileyim sabah şiş suratını görmeden hayaller kurmak belki bu kadar derin etkiledi sizi Bekli yanınıza gelse iki ay dursa bumuymus olacak.Şu düşünce şeklini kendinize yoneltseniz neler başarırsınız.Bunlar hep birinin bizi bu Hayatdan alıp çok mutlu edecegi ütopyası.O mutluluk onda değil.Sizde.Görmüyorsunuz umarım yaş küçüktür.Toysunuz hayat pişirir sizide.
evet çünkü sizin gibi kötü niyetli değilimAhahah ciddi ciddi cevap mı yazdın buna
Kötü niyet değil o tecrübe. Bu tip erkeklerin hep ailevi sorunları vardır ve saf kızları üzmek istemezler. Yersen.. yemişsin… afiyet olsun.hayatım oldukça yoğun geçiyor çalışıyorum okuyorum sosyal hayatum
evet çünkü sizin gibi kötü niyetli değilim
Kesin evlidirfarkındayım herşeyin ama silemiyorum
sanırım bunların tek tek yüzüme vurulması gerekiyordu teşekkür ederimBu kadar hayati dolu dolu yaşayan insan böyle bir sanal muhabbeti bu kadar kafaya takarmi? Hayatı o kadar doludurki gerçek ilişkiler sorunlar güzellikler ile buna vakti olmaz.Atlar arabaya gider tanışır yada o kişi atlar gelir .Bu kadar çözümsüz olmazki.Ayrica hayati dolu dolu olan insan kendini böyle muallakda bırakan tiplerle cidden uğraşmaz
yok sosyal medya hesapları öyle bir vibe vermiyorKesin evlidir
Kötü niyet değil o tecrübe. Bu tip erkeklerin hep ailevi sorunları vardır ve saf kızları üzmek istemezler. Yersen.. yemişsin… afiyet olsun.
öyle tokat gibi çarptı ama gerekliydiKudr Alobar kötü niyetli değil gerçekçi .Belkide gerçekler yerine hayalleri yada olmayacak şeyleri yazmak gerekli.Ne işinize yararki? En güzeli hiç tanimadigimiz insanlardan gerçeği duyup ona göre tekrar düşünmek degilmi? Zaman ayırıp yazmak bile sizi önemsediğimizi göstermezmi hem.
Sahte açmıştır. Benim ilk eşimin yediği haltları anlatsam… kendinize yazık etmeyin derimyok sosyal medya hesapları öyle bir vibe vermiyor
yok öyle olsa çıkardı kokusu daha önce başıma geldi bu tarz bir olay ortaya çıkarmıştım tek hatam delil olmadan dökülmekti ama sonradan hepsini çarptım yüzüne bu arada sevgilimdi evlenme sürecindeydi haberim yok benim bunlardan evleneceği kişiyi benle aldatmıştı bi nevi benideSahte açmıştır. Benim ilk eşimin yediği haltları anlatsam… kendinize yazık etmeyin derim
Canım böyle durumda yapman gereken yeni kişiler ile denemek yok aklıma geldi unutumadim diyorsun ya hani bu takıntı. Elde edemedigin için takıntı olmuş olabilir kimseyi degistirmeye çalışma öyleyse kabullen ve yoluna bak başka kişiler ile dene. İlk ay aklina mi geliyor birak gelsin istediği kadar, bir yerden sonra gidecek canım kimse unutulmaz değil yoluna bak hayatin tadini çıkariyi akşamlar
2023 te popülerliğini hiç kaybetmeyen bir uygulamadan bi çocuk yazdı bikaç gün konuşup başka bir uygulamaya geçtik sohbetimiz çok sarıyordu iyi anlaşıyorduk ama o zamanlar benim aklımda büyük şeyler yoktu bikaç gün konuşur keseriz diye ve öyle oldu ben kestim engelledim aylar sonra engelli kaldırdım ve yazdım ve biz tekrar konuşmaya başladık bu durum 2025in şubat ayına kadar devam etti ama konuşmayı kesende başlatanda benim durum uzun sürdüğü için ben nisan ayına kadar hesaplarımı kapattım artık dayanamıyordum hep yazmak istiyordum hep stalk yapıyordum ve tükenmiştim nisan ayında bir sevgilim oldu fakat ayrıldım çünkü hala aklım 2023 teki çocukta hep kendimi tutmaya çalıştım ama bi zamandan sonra tutamadım ve geçenlerde çocuğa yazdım ona karşı hislerimin olduğunu söyledim çocukla hiç yüz yüze görüşmedik çocuğun tüm konuşmamız boyunca hislerinin olmadığını hissiz olduğunu benim iyi bir insan olduğumu ondan olamıycağını ve beni yormak istemediğininin üzerindeydi ondan sadece hayır seni hayatımda istemiyorum demeseydi ama o ne evet diyebiliyor ne hayır istemiyorum diyebiliyor hep beni ortada bırakıyor net olamıyor bana tamam diyip kapattım konuyu konuşmuyoruz ben yazmadanda o hiç yazmaz nerdeyse 2 yıla yakın hep ben yazdım ne yaptığının farkındayım ama hoşlanıyorum zamana bıraktım oda olmuyor hesaplarımı kapatıyorum oda olmuyor aklıma geldiğinde başka şeylerle uğraşıyorum işe yaramıyor herşeyin bir zamanı vardır biliyorum ama uzun sürmesinden korkuyorum içten içe bu durum beni tüketiyor ne yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?