• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niye böyle yaptı? Önerinize ihtiyacim vae

Tabii ki suçlu değilsin ama o an parlamış olabilir,oruçken ben benimkine ne saçma tripler atıyorum bazen insanlık hali:oops:

Ara tabi ya bence o da senin aramanı bekliyor. Ve ben bahane olduğunu düşünmüyorum bahane olsa oturur düşünür ciddi bir kavga çıkarır. Bana kalırsa bir anlık parlama hepsi bu. Eminim o da pişmandır:kızgın:

Okan bayülgen'in bir röportajında söylediği erkekler ağızlarına s...n kadınlardan hoşlanıyorlar lafını hiç unutmam. Gerçekten ne kadar köpek çekerseniz o kadar kıymetli oluyorsunuz. Yok sahura kaldırayım yok sabah uyandırayım boş vereceksiniz. Kendi kalksın. Aramayın o arasın.

Arkadaşlar Merhaba

2 ay önce biriyle tanıştım. O da ben de birbirimizden elektrik aldık. O günden beri de her gün sabah akşam konuştuk. Yeri geldi o aradı yeri geldi ben aradım. Onu otogar da yolcu etmeye bile gittim. Ama hersey dün gece oldu.

Gece onu sahura kaldirabilecegimi söyledim. O da 02.00 de sahura kaldırmami istedi. Bende okadar yorgundumki yedim biraz daha kestirip onu kaldırayım dedim ama uyuyakalmisim. 2.30 da uyandım. O da sırf yarım saat geç kaldırdım diye ona değer vermemekle suçladı. Ben çok bozuldum bu duruma.

Halbuki biliyorki ona gerçekten değer veriorum. Değer vermesem niye yolcu edeyim neden her fırsatta onun sesini duymak için ugrasayim. Sabahtan beri konuşmuyoruz insan merak etmezmi. Baslamadan iliskimiz bitti mi yani ne yapacagimi bilmiyorum Onerilerinize ihtiyacım var.
Nazlı, tripli erkekler çekilmez. Anlayışı kıt bir de. Sorun yaşarsın onunla. Demedi deme!

Karısı?, kızı? annesi?, bakıcısı? ya da sevgilisi?
Sence bunlardan hangisisin?

Ay bunu mu çekeceksin?
Alt tarafı yarım saat geç uyandırmışsın ezandan sonra kaldırsan bile o gün tutmazdı kazasını tutardı ne var bunda abartacak?
Sene 2017, ergen erkeklere harcanan vakte yazık.

İnternetten mi tanıştınız
Bence kendi uyansın bundan sonra sana afta tafra yapana kadar söyle saatini kursun

Bugün böyle anne moduna giriyorsunuz.
Yarın da " Vay benim herif çok miskin, hem çalışıp hem çocuk bakmak evle ilgilenmek çok zor." nidaları havada ucuyor.

saçmalamış, boşver. hiçbir şey yapma sen.

Kusura bakma valla gülesin geldi kendimi öyle düşündüm de :KK70:

Konu sahibi biz hiç yatmıyoruz o da öyle yapsın , niye sizi suçluyor ne saçma
E komik zaten :KK48:dusunsene dangidi dangidi elinde davul :KK53:
Aynen valla ben de ya yatmiyorum sahura kadar ya da saat 12-1 gibi yiyip yatiyorum tekrar kalkmiyorum. Birilerine beni uyandir deyip totoyu devirip yatmak ne mantiksiz

E komik zaten :KK48:dusunsene dangidi dangidi elinde davul :KK53:
Aynen valla ben de ya yatmiyorum sahura kadar ya da saat 12-1 gibi yiyip yatiyorum tekrar kalkmiyorum. Birilerine beni uyandir deyip totoyu devirip yatmak ne mantiksiz
Hayır ben yatıp sahura kalkana hayret ediyorum değmez bi kere yatağı mundar ettiğine :KK48:

Otur bi saat daha ye yat .

Eskiden eşimi sahur a kaldırıyordum ben hamileydim cinnetlik varya kıyameti koparıyordum konu sahibi de öyle yapsın :KK34:

Hayır ben yatıp sahura kalkana hayret ediyorum değmez bi kere yatağı mundar ettiğine :KK48:

Otur bi saat daha ye yat .

Eskiden eşimi sahur a kaldırıyordum ben hamileydim cinnetlik varya kıyameti koparıyordum konu sahibi de öyle yapsın :KK34:
:KK45: Hamile halinle ay acima da yok bu erkek milletinde
Ver vileda sopasini yesin:rapci:

Back
X