Niye Böyle?

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Hayatimda biri olsun istiyorum ve ciddi olarak bi yola cikmak istiyorum ama olmuyor. Kismetim dügümlenmis sanki ne yapmam lazim sizce ya da niye olmuyo ?bekleye bekleye geliyo mu böyle şeyler

Birak bekleme.. niyet edince olmuyor.. spontane olursa guzel

Böyle istemekle keşke her şey biranda olabilse ama malesef zaman gerekli... Hemen evlenmek istiyorum ciddi iliskim olsun deyip ani karar verirseniz ömür boyu pismanliklariniz olabilir dikkatli olun kendinize zmn verin elbette vardır bir denginiz inşallah

Bi a
Bi anda olsun demiyorum zaten artik ciksin taniyalim falan filan o aşamalar olsun istiyorum her sey zamaninda guzel. zaman geciyor

Düğümü açmak lazım. Bir makara ipin ucunu tutsun evden biri. Siz de ipi aça aça devam edin. Mahalle kahvesine kadar gidin. Oralarda bir yerlerde açılıyor düğüm. Müjde ar'ın filmi vardı düğüm açılıyor bu yöntemle gördüm ben.

Herşey zamanında güzel ciddi bi yola girmek istiyorum gibi gibi büyük ve köşeli düşündüğünüz sürece ne bulduğunuz ilişkiden keyif alırsınız ne de üzgünüm bir ilişki bulabilirsiniz. Çünkü erkekler de Kadınlar gibi eğlendikleri huzur buldukları rahatladıkları ilişkiler ararlar. Köşeli fikirler büyük beklentiler insanları yeni başlayacak bir ilişki için soğutur. Ya da ancak evlilik amaçlı bence soğuk ve romantizmden uzak ilişkiler olur. Akışına bırakın aşk beklenmediği yerlere gelir zaten

Ben kendimi bildim bileli bekliyorum valla. Akisina birakiyorum ama bazen aklima gelince üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…