- 14 Ağustos 2018
- 20.508
- En iyi cevaplar
- 2
- 77.134
- 598
Günlüğe bağladın burayı iyice. Kimden bahsediyosun hayali arkadaşından mı? İnternetten bela bulucaksın başına ille bi taneKizlar bu çocuk gunde bir mesaj yaziyor umut var mi Allah askina konusmak istemiyor mu? Dogru durust konusmadik bile
Bence adam boğmak istemiyor, kaçırmamak için çok mesaj atmıyor . Çok aşıkTabii ki umut var aşık olmasaydı hiç mesaj atmazdı ki tatlımm
Arkadaşlık app i olabilirErkek dolu bir havuzda mısın her gün bir erkekten bahsediyorsun.
İsteseydi konuşurdu demek ki size vakit ayırmak istemiyorKizlar bu çocuk gunde bir mesaj yaziyor umut var mi Allah askina konusmak istemiyor mu? Dogru durust konusmadik bile
Arkadaşlık app'inden bile bulamıyorsa hiç bulamaz. Açlıktan gözü dönmüş erkek dolu oralar. Umutsuz vaka yani.Arkadaşlık app i olabilir
Tavsiyeleri dinlemiyorsun ki. Hep aynı konuları açıp duruyorsun. Canın çok sıkılıyor galiba. Bence derdin tavsiye almak değil.Yardimci olmicaksaniz yazmayin ya kimse sizi zorlamiyor. Konularimdan rahatsiz oluyorsanizda okumayin ok?
Seninde canin cok sıkılıyor ki surekli konularimdasinTavsiyeleri dinlemiyorsun ki. Hep aynı konuları açıp duruyorsun. Canın çok sıkılıyor galiba. Bence derdin tavsiye almak değil.
Arkadaşlık app'inden bile bulamıyorsa hiç bulamaz. Açlıktan gözü dönmüş erkek dolu oralar. Umutsuz vaka yani.
Ağır oldu...
Sanada eski kocan ne
Sana da eski kocan next demis
Erkeklerle bu kadar kafayı bozması saçma. gencecik kız erkeksiz de yaşayabilir ama her göz göze geldiğine "benden hoşlandı mı" mantığı ile yaklaşıyor. Artık üzülmeyi bırak kızıyorum onaAğır oldu...
Calcifer boşanmadı ki.Sanada eski kocan ne
Bana oyle demistiCalcifer boşanmadı ki.
Sen daha flört level'ına bile geçemiyorsun, evlenmiş insana laf sokmaya çalışma istersen.Sanada eski kocan ne
Dogru evlenip bosansam daha bir marifettiSen daha flört level'ına bile geçemiyorsun, evlenmiş insana laf sokmaya çalışma istersen.
Yemiş seni bence.Bana oyle demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?