- 21 Ocak 2023
- 296
- 197
- 23
- 45
- Konu Sahibi Deysimmsen
-
Zaten dogum evresi başlı başına zorYaşım 43 5 ay önce kızım dünyaya geldi ama ben hala cok halsizim yoruluyorum akşama kdr ev işi yemek cocuk acayip yoruyor beni bunlari yapmak cok zor gelmeye basladi saçımi yikasam bazen taramiyorum kurutmuyorum artik halim yok akşam koltukta uyuyakaliyrm hep uykum var gögüs kafesim agriyor cocugu saglik ocagina götürsem cok yoruouyorum hastaneye gitsem cocugu birakcak kimsem yok ara sira kv.bakiyor bi yere gittigim zmn o da cok nadir..anneligin bu kdr zor oldugunu bilmiyodum 5 aydir cok yorgnm Allahim ne yapicam diyorm yaşımmı ilerledi ondanmi bilmyrm saglik ocaginda kan verdim bugün
Bende emzirme dönemideyim. Regenes, imom aldım ama pek değişiklik görmedim. İmom latte yi ilk defa duydum deneyeceğim günde bir kere mi alınıyor 60 tane var . magnezyum sanırım Solgar ama hangi türü?Ben doğumlardan sonra imom latte kullanıyorum, bir de meşhur magnezyum hapını. Maşallah diyim de evde herkes hasta olduğunda dahi ben olmuyorum. Vitaminler çok önemli. Vitamin değerleriniz düşmüştür. Ben hiç oturmuyorum gün içinde neredeyse. Ama şu an dinleniyorum hepsi yatıyor çünkü. Kendinize düzen muhakkak oturtun kendiniz ve çocuğunuzun iyiliği için.
Imomda ben cok kusuyorum yaBen doğumlardan sonra imom latte kullanıyorum, bir de meşhur magnezyum hapını. Maşallah diyim de evde herkes hasta olduğunda dahi ben olmuyorum. Vitaminler çok önemli. Vitamin değerleriniz düşmüştür. Ben hiç oturmuyorum gün içinde neredeyse. Ama şu an dinleniyorum hepsi yatıyor çünkü. Kendinize düzen muhakkak oturtun kendiniz ve çocuğunuzun iyiliği için.
Yasim 33 1 yasinda oglum var ayni seyleri yasiyoruz belki daha fazlasini. Yalniz değilsin be bu sekildeki tek annede sen degilsin ama gecicek. Kendini bunaltma ne kadar yapabilirsen o kadarYaşım 43 5 ay önce kızım dünyaya geldi ama ben hala cok halsizim yoruluyorum akşama kdr ev işi yemek cocuk acayip yoruyor beni bunlari yapmak cok zor gelmeye basladi saçımi yikasam bazen taramiyorum kurutmuyorum artik halim yok akşam koltukta uyuyakaliyrm hep uykum var gögüs kafesim agriyor cocugu saglik ocagina götürsem cok yoruouyorum hastaneye gitsem cocugu birakcak kimsem yok ara sira kv.bakiyor bi yere gittigim zmn o da cok nadir..anneligin bu kdr zor oldugunu bilmiyodum 5 aydir cok yorgnm Allahim ne yapicam diyorm yaşımmı ilerledi ondanmi bilmyrm saglik ocaginda kan verdim bugün
Evet günde 1 kere alıyorum. Maşallah diyim cin gibi oluyorum :)Bende emzirme dönemideyim. Regenes, imom aldım ama pek değişiklik görmedim. İmom latte yi ilk defa duydum deneyeceğim günde bir kere mi alınıyor 60 tane var . magnezyum sanırım Solgar ama hangi türü?
Hadi ya? Bana çok iyi geliyor. Hamileliğimde de hamileler için olanları kullandım.Imomda ben cok kusuyorum ya
Elenataldan devam
Bende deneyim latte olani alayim birde akşamları pilim bitiyor gibi hissediyorum başım cok ağrıyor. Teşekkür ederim. 12 aylık bebeğim iyice yormaya başladıEvet günde 1 kere alıyorum. Maşallah diyim cin gibi oluyorum :)
Yok solgar değil. Osteocare. O da 1 kere ve emzirme boyunca.
5,5 yaş erkek, 23 aylık erkek bir de 2,5 aylık kız bebeklerden selamBende deneyim latte olani alayim birde akşamları pilim bitiyor gibi hissediyorum başım cok ağrıyor. Teşekkür ederim. 12 aylık bebeğim iyice yormaya başladı
Emziriyorsanız vitamin değerleriniz düşüyordur. Dış lab. Dvit baktırın sağlık ocakları bakmıyor dvit eksikliği inanılmaz yorgunluk uyku hali depresyon yapar hele zaten azsa kış aylarında dip oluyor mutlaka takviye alın. Günlük kahvenizi tüketin , annelik zor takviye şartYaşım 43 5 ay önce kızım dünyaya geldi ama ben hala cok halsizim yoruluyorum akşama kdr ev işi yemek cocuk acayip yoruyor beni bunlari yapmak cok zor gelmeye basladi saçımi yikasam bazen taramiyorum kurutmuyorum artik halim yok akşam koltukta uyuyakaliyrm hep uykum var gögüs kafesim agriyor cocugu saglik ocagina götürsem cok yoruouyorum hastaneye gitsem cocugu birakcak kimsem yok ara sira kv.bakiyor bi yere gittigim zmn o da cok nadir..anneligin bu kdr zor oldugunu bilmiyodum 5 aydir cok yorgnm Allahim ne yapicam diyorm yaşımmı ilerledi ondanmi bilmyrm saglik ocaginda kan verdim bugün
O kadar katılıyorum ki bu yoruma. Takviyeler çok önemliymiş ben de üç aydır bir aydınlanma yaşadım, size de şiddetle tavsiye ederim. Sürekli devam eden yorgun hallerim, halsizliğim geçti gitti. Sabahları yorgun uyanırdım ve sürekli vücudumda geçmeyen ağrılar olurdu. Ama üç aydır o kadar dinç ve zinde bir vücuda sahip oldum ki anlatamam ya. Magnezyum artı takviyeler şeklinde gidiyorum. Herkes salgından kırılırken beni teğet geçti düşünün.Ben doğumlardan sonra imom latte kullanıyorum, bir de meşhur magnezyum hapını. Maşallah diyim de evde herkes hasta olduğunda dahi ben olmuyorum. Vitaminler çok önemli. Vitamin değerleriniz düşmüştür. Ben hiç oturmuyorum gün içinde neredeyse. Ama şu an dinleniyorum hepsi yatıyor çünkü. Kendinize düzen muhakkak oturtun kendiniz ve çocuğunuzun iyiliği için.
Kan degerlerinde bir sıkıntı yoksa Bir süre sonra tempoya alisirsiniz :) sağlıkla büyüsün. Tabi eş desteği de önemli. Ara sıra çocuğu eşinize bırakarak kendinize zaman ayırın. Evden uzaklaşın.Yaşım 43 5 ay önce kızım dünyaya geldi ama ben hala cok halsizim yoruluyorum akşama kdr ev işi yemek cocuk acayip yoruyor beni bunlari yapmak cok zor gelmeye basladi saçımi yikasam bazen taramiyorum kurutmuyorum artik halim yok akşam koltukta uyuyakaliyrm hep uykum var gögüs kafesim agriyor cocugu saglik ocagina götürsem cok yoruouyorum hastaneye gitsem cocugu birakcak kimsem yok ara sira kv.bakiyor bi yere gittigim zmn o da cok nadir..anneligin bu kdr zor oldugunu bilmiyodum 5 aydir cok yorgnm Allahim ne yapicam diyorm yaşımmı ilerledi ondanmi bilmyrm saglik ocaginda kan verdim bugün
Tam olarak ne zaman rahatlıyorduk43 yaşında uykusuz kalarak bebek bakmak çok zor valla. 48 yaşındayım. Artık vücudum kaldırmıyor, 10 yaşında kızım var. Ona bile yetişmekte zorlanıyorum. Zor iş yani.
Allah kolaylık versin bacım. Sizin için dua edeceğimTam olarak ne zaman rahatlıyordukimza: 2,5 yaş ve 9 aylık iki oğlan anası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?