niye böyleyim ben

fnrbhc44

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
487
150
323
32 yaşına gelmiş olgun bir kadın olmam gerekirken neden böyleyim ben.tutarsızca laf sokmalar üstüme vazife olmayan işlere karışmalar falan filan neden neden!!! dilimi tutamıyorum bir türlü saçma sapan ağlamalar kıskançlığın k ' sini bilmeyen ben olmadık şeyleri kıskanmalar neler oluyor bana anlamıyorum.Kendimi Resmen gerizekalı gibi hissediyorum bir şekilde ayar vermem lazım kendime ama nasıl ?

Kıskançlık ve laf sokma.. senide insanları da yer bitirir. Neden boyle oldun peki bir sebebi vardir illaki

Genel olarak herkesi kıskanıyorum laf sokma konusuna gelince yılışık davrananlara laf sokuyorum önceden olsa dikkate almazdım bile duymuyormuş gibi yapardım.
herkesi kıskanma yıpranırsın. herkesin güzel bi özelliği vardır çünkü. yılışık davrananlara laf sok zaten hakediyolar

herkesi kıskanma yıpranırsın. herkesin güzel bi özelliği vardır çünkü. yılışık davrananlara laf sok zaten hakediyolar

İanın ben böyle biri değildim son zamanlarda neden böyleyim anlamıyorum ki bir de çok sinir mevcut nedenini bilmediğim şekilde.

Ne tek başına bir nefret, ne tek başına bir öfke...
Öfke ile nefret bir arada, bu iyi bir insanın, pek çok güzel huyunu değiştirebilecek - öldürebilecek keskinlikte bi karışımdır.
Hakkınız olanı alamadığınızı, ihtiyaçlarınızın yeterince karşılanmadığını düşünüyorsunuzdur içten içe.
Nefretinizi dindirin bi önce, sonra öfkenizi kontrol edebilirsiniz.

Kıskançlık ve laf sokma.. senide insanları da yer bitirir. Neden boyle oldun peki bir sebebi vardir illaki

Sebebini bir bilsem depresyona girdiğimi düşündüm dr gittim ama değilmişim nedenini bilmiyorum bir türlü yıpranıyorum zaten mutsuzum sürekli birileri bir şey söylediğinde o laf bana diken gibi batıyor anlamadım gitti neden.

Çok şükür istediğimi dilediğimi alıp sahip olabilecek biriyim.Herkese karşı öfkem var evet doğru ama nefretim kinim yok 5 dakika da geçiyor ama nasıl anlatayım kriz gibi bir şey beklemediğim bir anda kıskançlık başlıyor içimde sonra da istemsizce kırıyorum herkesi

Döne kız sen misin tarifler tam uyuyor . is arkadaşım döne olabilirsin her an

Her ihtiyaç satın alınabilir mi?
Nefret etmek ile kin tutmak aynı şey midir?

Nefret, negatif bir sevgi biçimidir, sevgisizlik değildir.
Bunun üzerine bi düşünün, kendinizi yakalarsınız belki.

önceliklr evlimisin? Nisan aylarında mevsim geçişlerin de olur böyle sinir stres ... Nedenini sen bizden iyi biliyorsundur bence altta yatan bilinçaltı sorunlarını araştır derim

Detaylı bir kan tahlili yaptırmanızı öneririm.

Bazı değerlerin düşüklüğü (demir, D vitamini) yorgunluk ve asabiyet sebebidir.

Bedensel olarak bir sorun tespit edilemezse son dönemlerdeki yaşanmışlığınıza bakın.

Hakkınızı alamadığınız durumlar ya da hak etmediğiniz şeylerle karşılaşmanız söz konusu olabilir, detaylı düşünün, hayatınızın geneline bakıp "her şey yolunda, istediğim her şeye sahibim" demeyin tek bir olay bile sistemi çökertmeye yeter, bazı sıkıntılar bir nokta kadardır ama zihnimizde sayfalarca yer kaplar.

Bütün bu ihtimalleri eledikten sonra bu halin kalıcı olması endişesi devam ederse yardım almayı düşünebilirsiniz.

Her ihtiyaç satın alınabilir mi?
Nefret etmek ile kin tutmak aynı şey midir?

Nefret, negatif bir sevgi biçimidir, sevgisizlik değildir.
Bunun üzerine bi düşünün, kendinizi yakalarsınız belki.

Düşünemiyorum ki hiç bir şey kafamın içi bomboş,ağzımdan çıkanları frenleyemiyorum sonra da pişmanlık üzüntü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…