tam olarak ne oldu. kimi kıskanıp laf sokuyorsun
herkesi kıskanma yıpranırsın. herkesin güzel bi özelliği vardır çünkü. yılışık davrananlara laf sok zaten hakediyolarGenel olarak herkesi kıskanıyorum laf sokma konusuna gelince yılışık davrananlara laf sokuyorum önceden olsa dikkate almazdım bile duymuyormuş gibi yapardım.
Böyle değildin sonradan mı oldun?
herkesi kıskanma yıpranırsın. herkesin güzel bi özelliği vardır çünkü. yılışık davrananlara laf sok zaten hakediyolar
30 yas ne ki yahu
Kıskançlık ve laf sokma.. senide insanları da yer bitirir. Neden boyle oldun peki bir sebebi vardir illaki
Ne tek başına bir nefret, ne tek başına bir öfke...
Öfke ile nefret bir arada, bu iyi bir insanın, pek çok güzel huyunu değiştirebilecek - öldürebilecek keskinlikte bi karışımdır.
Hakkınız olanı alamadığınızı, ihtiyaçlarınızın yeterince karşılanmadığını düşünüyorsunuzdur içten içe.
Nefretinizi dindirin bi önce, sonra öfkenizi kontrol edebilirsiniz.
Çok şükür istediğimi dilediğimi alıp sahip olabilecek biriyim.Herkese karşı öfkem var evet doğru ama nefretim kinim yok 5 dakika da geçiyor ama nasıl anlatayım kriz gibi bir şey beklemediğim bir anda kıskançlık başlıyor içimde sonra da istemsizce kırıyorum herkesi
Maalesef ben o değilim :)Döne kız sen misintarifler tam uyuyor . is arkadaşım döne olabilirsin her an
Her ihtiyaç satın alınabilir mi?
Nefret etmek ile kin tutmak aynı şey midir?
Nefret, negatif bir sevgi biçimidir, sevgisizlik değildir.
Bunun üzerine bi düşünün, kendinizi yakalarsınız belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?