Niye böyleyim

eceturanci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
265
173
33
Kızlar belki dert değil ama şu günlerde çok stresli hissediyorum. Sürekli uyuyorum. Haftasonları 16 saat uyumuşluğum var. ve boğazımın sağ tarafı şişti. Neyim var benim :'(

stresinden olmasin o mutsuzlugun bazen beyin kendini bosaltmak icin sen istesende istemesende uykuyu ister

Valla beni biraksalar bende uyurum 24 saat hic abartmiyorum havalardanda olabilir bibhalsizlik depresyon havasi hakim uyumaktan zarar gelmez ama yinede git doktora

Kızlar belki dert değil ama şu günlerde çok stresli hissediyorum. Sürekli uyuyorum. Haftasonları 16 saat uyumuşluğum var. ve boğazımın sağ tarafı şişti. Neyim var benim :'(
(1) Bogaz iltihabi (2) Tiroid
ikincisnin sakasi yoktur derhal kan testi yaptirin.

üç haftadır falan sanırım stresli zamanlar geçiriyorum

Psikolojik olabilir o zaman.Olur öyle arada sıkıntılı zaman geçiriyormuşsun.
Bende bu haftasonu 12 saat uyudum, hatta hafta içi kar tatili oldu gene 12 saat uyudum havadan da olabiliyor.
Yine istersen doktora git ama ben bir şey çıkacağını sanmıyorum :KK66:

Aaa ben boğaz şişmesi kısmını görmedim , mutlaka doktora git o zaman.

Ayrica bir beslenme uzmanina da gorunmek lazim, D veya B12 eksikligi , demir veya B12 anemisi (kansizlik) olabilir.

Anksiyete bozukluğu nedeniyle 10 aydır antidepresan kullanıyorum. demir eksikliği sebebiyle de gynoferon

Anksiyete bozukluğu nedeniyle 10 aydır antidepresan kullanıyorum. demir eksikliği sebebiyle de gynoferon
A-ha. Antidepresanin ismini internete girip yan etkilerine bakarsan kullanmak istemeyebilirsin.
Antidepresanlar SRI turunden ise beyninin noron baglantilarini degististirirler. Bana kalsa biyolojik silahtan farki yoktur.

Bu arada antideprasan hemen birakilamayacak tehlikeli bir ilactir, doktor gozetiminde dozaj aylar suren bir zaman diliminde azaltilarak birakilir. Sakin kendiniz birdenbire birakmayiniz.

yutkunurken agri ve aynada bogaz icine dogru baktiginizda kabarciklar var ise anjin olmus olabilirsiniz. gecmis olsun.

Back
X