• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niye bu kadar hassas bir yapım var?

iyikiamaiyiki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
545
Puanlar
123
Çok çok hassas bir insanım anormal derecede.
Özellikle çocuklar,yaşlılar ve hayvanlar konusunda çok etkileniyorum.sürekli hayvan doyurma isteğim var.hasta bir kedi görsem belediyeyi arıyorum,onların verdikleri cevap barınak yok.kaç kez tartıştım cimere yazdım.1 tane olsa 2 tane olsa tedavi ettireyim ama her gördüğüme yetişemiyorum
Yolda ezilmiş kedi gördüm,belediyeye söyledik geldi götürecek ama benim aklımdan çıkmıyor.ağlamaya başlıyorum bakıyorum benim gibi yok,kediyi alıp kenara koydular bıraktılar.belediyeyi aradık aldılar ama ben unutamıyorum aklımdan çıkmıyor iştahım gidiyor.hayvanlara karşı çok üzülüyorum konuşamadıkları için birde insanların bu kadar duyarsız olmasına üzülüyorum

Konuyu ben mi açtım dedim :)
Ne kadar güzel bir kalbin var, inşallah hep kalbin gibi güzel insanlarla karşılaşırsın. :KK200:
ama anlıyorum seni bu hassaslık bazen çok zorluyor. Keşke tüm canlıları koruyabilen bir düzenimiz olsa da bu kadar üzülmesek. Kardeşimle kedi evi yaptık mahallece kedileri beslediğimiz var alan var oraya koyalım dedik sabah bir baktım almışlar. Gel de çıldırma.

Üzülüp ağlayınca sorunlar çözülüyor mu?

Belediyeler yaralı hayvanları tedavi etmiyor, boşuna aramayın.

Çok üzülüyorsanız tedavi ettirin, derneklere, barınaklara gönüllü falan olun.

Üzülüp ağlayınca sorunlar çözülüyor mu?

Belediyeler yaralı hayvanları tedavi etmiyor, boşuna aramayın.

Çok üzülüyorsanız tedavi ettirin, derneklere, barınaklara gönüllü falan olun.
Bulunduğum yerde ne dernek var ne barınak
Hayvanları korumak tedavi etmek belediyenin görevi değil mi?
Ben zaten elimden geleni yapıyorum

Kalbiniz güzelde ,gerçeklerden fazlaca uzaksınız,Türkiye de hangi kurum harika iş yapıyor ki belediyeler sorumluluk alsın....Bu duygusal yanınızı törpüleyin.
İmkan varsa barınaklarda görev alın, huzur evlerinde gönüllü olun....

Dünya sizin gibi hassas kalpler için bir cehennem olmalı. Çok yakın arkadaşım var, yoluna hep hastalanmış yaralanmış hayvanlar çıkıyor kuşlar bile.. o da öyle bir yerden sonra özel muayeneye yetişemiyor ondan biliyorum, o da çok ağlar böyle. Siz normalsiniz insanlar merhametsiz , hayvanların da bir canı olduğunu düşünmüyorlar. Belediyeler de bu konuda malesef yetersiz, siz elinizden geleni yapın gelmeyen kısmı için kendinizi yıpratmayın🌷🫂

Konuyu ben mi açtım dedim :)
Ne kadar güzel bir kalbin var, inşallah hep kalbin gibi güzel insanlarla karşılaşırsın. :KK200:
ama anlıyorum seni bu hassaslık bazen çok zorluyor. Keşke tüm canlıları koruyabilen bir düzenimiz olsa da bu kadar üzülmesek. Kardeşimle kedi evi yaptık mahallece kedileri beslediğimiz var alan var oraya koyalım dedik sabah bir baktım almışlar. Gel de çıldırma.
Sizde benim gibisiniz o zaman
Benim aklımdan gitmiyor sürekli düşünüyorum.canı acıdığı için kimseye anlatamıyorlar,iştahım gidiyor
Ne istiyorlar bu hayvanlardan?neden konuşamayan sessiz kullar için kimse birşey yapmıyor.ben niye bu kadar hassasım?

Back
X