• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niye bukadar kırıcı:(

çok konuşuyor olabilirsiniz. bazen biri lafı çok uzatınca boğuluyor gibi oluyorum ben. lafın uzamasını sevmem. belki patronunuz da böyle hisseden biridir.

sizin hislerinizin farkında olabilir ve bir şey hissetmiyor olabilir. araya mesafe koymak ve iş dışında konuşmamak istemiş olabilir. hissediyor olsa erkekler ne yapar ne eder, bırakın sözünüzü kesmeyi, kendileri fırsat yaratır.

ama yaptığı kabalık mı? evet kabalık.
Doğru söylüyorsunuz bir şey hissediyor olsaydı sözümü bile kesmez di ondan emin oldum da bu yaptığı davranışı sokaktaki adam bile yapma .

işin gereği uzaklasamazsin illaki işi düşecek ama yinede dik dik cevaplar verme yada işin dışında başka muhabbetin olmasın adam kendini iyice bi halt sanmaya başlayacak yoksa..
Zaten ilk defa böyle konuşayım dedim pişman etti konuştuğuma .onun dışında isim düşünce gidiyorum.bundan sonra yüzüne bile bakmam .kac gündür üst üste geliyor her şey sürekli rezil ediyor beni.

belki beceriksizdir işlerin üstesinden kalkamayinca saldiricak birini ariyordur:)
Ben den uzak dursun da artık hic çekmem onu .garip bir insan yeterince üzüldüm artık kendimi toplayayım ve resmi davranmak Şart oldu yoksa ben daha cok rezil olurum böyle giderse.

Müdürüm hem yardım istedi bir konuda benden hemde isi bitincede beden dilini kullanarak dışarı çıkarmak istedi .Ayağa Kalkti yerinden Kapıya doğru yuruyunce bende çıkmak durumunda kaldım .Bende fazla konuştum galiba ona göre ama genede yaptığı ayıp değil mi .bir de tuhaf olan yardım etmemi istediği şey bahane gibi geldi bana çünkü ortada yardım edilecek Hic bir şey yoktu ne yapmaya Çalışıyor anlamıyorum .hoslaniyordum gıcık kapmaya başladım.Ben yanlış mi Yaptım simdi.

Geçen günde buna benzer konu açmışsın sence sorun sende olabilir mi? Davranışların insanlara sıkıcı geliyor olabilir mi? İş ortamında omza el koymalar, gereksiz açıklamalar. Hoşlanma ne birde ne anlamda?

adam egosunu tatmin etmiş galiba.resmi davranın ve uzak durun.hoşlanmayın da bu adamdan bence.kendinizi kötü hissettiren biriyle ne işniz var.

Geçen günde buna benzer konu açmışsın sence sorun sende olabilir mi? Davranışların insanlara sıkıcı geliyor olabilir mi? İş ortamında omza el koymalar, gereksiz açıklamalar. Hoşlanma ne birde ne anlamda?
Elini omuzuna koyduğum arkadaş hala benimle samimi fakat o günkü davranışını belki ben yanlış yorumladım .davranislarim gayet normal çünkü ÇOĞU zaman kimseyi görmüyorum ve görüncede konuşma ihtiyacı hissediyorum.hoslanmaya gelince insanız onarmal mi oyle bir sormuşsunuz ki anlam veremedim ama suan boyle bir şey söz konusu degil olamazda.

Back
X